Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Haziran bebeklerine alinanlarin fotograflari buraya

semoşumm erkekin güle güle giysinnn bu arada prensesimin slm ı var erkekine:)

saadetcim valla yakışıklımında kızına slmı var ama narencime söz verdim:))))onun da kızı olursa:CüvCüv:
semacim hepsi cok hos gule gule giysin minik

saol canım giydiği zamanki resimlerinide ekleriz bebişlerin inşallahh:CüvCüv:

valla oğluşumun gönlü bilirrrrr seninki çelişkide kalınca kıs mı erkek mi diye narenimin bebişi belli değil ya kıs olursa kapcaz bakalımmm

maşallaahh bebişlere ne güsel ciciler alınmış güle güle kullanın kılzar...
bizim de anneannemiz bornoz takımı ile alt açma seti aldı ben de fotolarını çekeyim anneme gidince...
annem de çok hevesli ne görse alıyor sağolsun..

bunlar geçen aldığımız don ve atlet takımı

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

tulumlarımız

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

bodylerimiz

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

çoraplarımız

[/url][/IMG]

alttlarımızz

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
valla dayanamadım cicim annemme sölesem azarlar beni ama çok tatlılarda eşimle dyanamadıkkkk napalım heveslendikk elbet alıncaklardı böle parça parça daha kolay oluyo:)

bunlar benim kuşuma en son aldıklarım,

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

[/IMG]

buda boncuğuma ördüklerim

[/IMG]

[/IMG]

buda kusmuk mendillerimizin birazı

[/IMG]

bu arada babannemiz ve annanemizde daha şimdiden dünya kadar şey almışlar,örmüşler bigün resimlerini çekebilirsem onlarıda koyarım

Son düzenleme:

Canımcım iii günlerde kullansın bu arada sweet yazılı takımın aynısının mavisini bende aldım kuzumaa delikafadulden

canım çok sağol sende ii güzel sağlıklı günlerde giydir demekki zevklerimiz benziyorkaydirigubbakcemile5

valla ben artık kendime hiç bişey almıyorum elime 3kuruş geçse bebeğime harcamak istiyorum nasıl güzel bir duyguyaaa

sedacım hepsi birbirinden güzel
inşallah güzel günlerde giymeyi nasip eder allahım kuşuna yirim ben onu :ecrin_bebek::1hug:

sedacım hepsi çok güzel çok cici hele de ilk takımm kızın güzel günlerde kullansın üstünde eskisin inşallah içinde çok mutlu sağlıklı olsun minişinnnnn

sedacım hepsi birbirinden güzel
inşallah güzel günlerde giymeyi nasip eder allahım kuşuna yirim ben onu :ecrin_bebek::1hug:
amin canım benim amin ,:Saruboceq:
Allahım bebişlerimizi sağ sağlim kollarımıza almayı nasip etsinde,aldıklarımızı ağız tadıyla gitdirelim inşallah.
nasıl sabırsızlanıyorum ya:CüvCüv:

sedacım hepsi çok güzel çok cici hele de ilk takımm kızın güzel günlerde kullansın üstünde eskisin inşallah içinde çok mutlu sağlıklı olsun minişinnnnn

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim semacım,
a.s.
hepimizin minişleri sağlıkla,hayırlarla gelsin inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…