2009 Haziran annişlerinin doğum öyküleri

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
merhaba tatlı haziran annişleri
ee bebeişlerinizi doğurdunuz
bu mutluluğu ,o eşsiz anı ,yaşadıklarınızı,zorlukları ve güzellikleri bizede anlatın

kısada olsa doğum öykülerinizi paylaşın a.s.

ay seda herbiri farklı yere yazmışlar onları birleştirmek gerekiyor aslında

ben buraya yazcam cok heyecanlanıyorum inan :))

tesekkürler topiği açtıgın için annemmmm

Ben başlıyımmı kızlar,
biliyorsunuz 20 mayıs gecesi çok feci bir kaza geçirdi annem eşim kardeşim, nasıl bişey anlatamam öyle korktumki, hayatta yapayalnız kaldığımı düşündüm, hem eşim hem ailem ,iki gün boyunca ara ara kanamam oldu, 21 mayıs gecesinden başlayarak hafif hafif sancılarım artmaya başladı, 22 mayıs günü normal kontrolüm vardı ama böyle sancılarım artınca sabahtan gittik, eşim kendinde değil, annem hastanede , beni görümcemle eşimin amcasının oğlu götürdü hastaneye, doktor muayene eder etmez, yatışını yaptır hemen alıcaz dedi, bilmiyorum artık bir sorunmu vardı söylemedi bişey
yatışımı yaptık , teyzemi getirttik yanıma kalmaya, öyle yalnız hissettimki hastanede kendimi , eşimyok annem yok , kalabalıktı yine geldiler ama insanın eşinin annesinin yerini kimse tutmuyor
9 gibi yatışım yapıldı akşam 5 e doğru gelip beni hazırladılar, sonda takılırken çok zorlandım ,zaten sabahtan beri stres , çok kastım kendimi galiba , neyse sonra sedyeye aldılar, herkesle vedalaştım, kardeşimle arkadaşım ameliyathanenin kapısına kadar geldiler , okadar büyük bir heyecanki ,ameliyathanede karnma soğuk bir ilaç sürdüler hijyen için herhalde, sonra bir ses uyuyorsun dedi , uyandığımda sedye asansöre doğru ilerliyordu, öyle çok ağrım vardıki, odaya getirdiler , yavrukuşumu benden önce getirmişler, öyle miniktiki , iyimisağlıklımı diye sordum ilk önce, çok iyi dediler, sonra ağrı kesici yaptı hemşireler, ömrümün en değerli varlığı gelmişti, mis kokulu kuzum onca sıkıntının üstüne hediye gibi gelmişti , Allahıma şükürler olsun binlerce kez,
Allahım dileyen herkese nasip etsin bu güzelliği , çok yazamıyorum acıktı galiba aranıyor benimkisi,
Allahım sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin

canım benimya
ağlattın beni
çok üzüldüm
allahım bir daha böyle günler göstermesin
ama sonu çok güzel bitmişya önemli olanda bu sanırım

allahım yusuf kayrayı analı baabalı sağlıkla büyütsün

bende ağladım canım bilmiyordum hikayeni Allah bağışlasın oğlunu...
oğlun sana her şeyi unutturmuş yüzün hep gülsün inşallah arkadaşım...

bende kısaca yazayım hikayemi vakit bulmuşken..
bilenler biliyordur benim son ayımda kaşıntılarım başladı.. tahlil yapıldı ve safra asidi değerlerim yükselmiş.. dr um önce ilaç verdi..kullandım ..ama normal doğum yapamayız bu durumda bebeği sterse sokamnayız dedi..meğer bu durumun bebeğe zararı olabilrimiş:KK43:riske atmamak için ben sezeryan oldum..
neyse geleim doğum günümüze..

24 mayıs sabahı bir heyecanla uyandım.. zaten gecede fazla uyuyamamıştım:KK43:(hem bebeğime kavuşmaa heyecanı hemde bebeğimle tek bedende son gecemizdi..
o günün gündüzünde bile içimde hep bir burukluk vardı.. bebeğimi karnımda son kez hissediyordum.. ertesi gün artık tek bedenden ayrılıp kavuşacaktık.. kısacası çok karmaşıktım:KK43:(

sabah kalktık.. eşim kayınvaldem ve kızım kahvaltı yaptılar.. ben yiyemedim:))
neyse herşeyimiz hazırdı zaten.. anenmelr geldi ve yavaş yavaşl yola koyulduk.. içim pırpırdı..hem bebeğime kavuşcaktım hemde ameliyattı sonuç.ta sezeryan onunda kokruus vardı..
hastaneye vardık..önce işlemleri yaptırdık.. sonra nst ye girdik..
ve yavaş yavaş hazırladılar beni ameliyata..derken sedyade buldum kendimi...ağlamıcam dedim ama olmadı.. gözyaşları istemden akıyordu..herkeseten helalik aldım.. hemşire ağlama nasıl girersen öyle çıkarsın dedi..ama tutamöadımki kendimi.. en son eşimde öptü beni ve ameliyathaneye doğru gititk..
orada şekercimin dediği gibi buz gibi bişiyle sanırsam betadin tüğrü bişi sildiler vücudumu.. dondum resmen:))ondan sonrasını sedyede odaya giderken karnımın acısyla giridm.. öyle tatlı uyuyorsunuzki uynamak istemyor insan.. neyse accık kendime geldiğimde hemen bebeğimi sordum..annemler gülüyor sevinçle çok tatlı bir bebek çok sağlıklı diyorlardı..şükrüler olsun kavuşmuştuk bebeğimle.. Rabbim bu yolda kimseyi yarı yolda bırakmasın.. bu yolda olan tüm arakdşlarımıda sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşş..

ayy okurken çok duygulandım anne olmak çok güzel ve çok zor tarifi yapılamaz galiba allahım dileyen isteyen herkese versin çok güzel anlatmışsınız allahım mutluluğunuzu daim etsin

ayy okurken çok duygulandım anne olmak çok güzel ve çok zor tarifi yapılamaz galiba allahım dileyen isteyen herkese versin çok güzel anlatmışsınız allahım mutluluğunuzu daim etsin
sağol canım darısı sizlere
en kısa zaman da inşş.
armağancım allah analı babalı büyütsün,
bunlar çok özel ve güzel duygular allahım hayırlısıyla bizede yaşatsın inşallah

evt canım.. darısı sizlere olsun inşşş..sağlıklaa..

Ilk once bir melek annesi oldum ben.. melek alp’i mi kucağıma almayı beklerken bir anda kaybetmiştim onu, henüz 23 haftalıktı ve hayata tutunamadı.
ama hiç karmasarlığa kapılmadım, bir minik tosbaam olacaktı benim, biliyordum.
Doktorlarımın verdiği korunma süresi biter bitmez tekrar çalışmalara başladık ve kuzum bizi çok bekletmeden hayatımıza geleceğini müjdeledi.
Testler, tahliller, kontrollerle geçen bir hamilelik dönemim oldu.. 33. haftadan itibaren kabusum preklampsi tekrar başladı, tansiyon ve ödem şikayetlerim oldu.. 35. haftaya kadar öyle böyle idare ettik fakat vucudum daha fazla dayanamayacağının sinyallerini vermeye başladı.
36. haftada hastaneye yattım, 1 hafta istirahatle geçirdikten sonra 37. haftada sezeryan ile aldım bebeğimi kucağıma..

ameliyatın bir gece öncesi geçmek bilmedi, 1 hafta boyunca annem yanımda kalmıştı o akşam eşim kalmak istedi.. ikimizde sabaha kadar oturup sohbet ettik, kamera çekimleri yaptık (şimdi seyrediyoruzda ne kadar boş konuşmuşuz, heyecandan galiba&#61514:KK66:). Bir an once sabah olsunda bebeğimiz bizimle olsun diye saatleri saydık..
sabah çok erken saatte annem, kardeşim ve babam geldiler, herkeste gergin bir bekleyiş var, ama kimse kimseye birşey çaktırmıyor
önlük giyildi, ameliyat için gerekli hazırlıklar yapıldı, yüreğim ağzımda ameliyathanedeyim..
anestezi uzmanı çok tatlı dlli bir adammış, benimle sohbet ederek epiduralimi taktı, 5 dakika içinde bacaklarımdaki tüm hisler kayboldu. Ayaklarını oynat diyor dr bana oynatıyorum sanıyorum fakat tık yokmuş
uyuşma tamamlandıktan sonra kadın doğum doktorlarım geldi, herkes benimle sohbet ediyor, havadan sudan sorular soruyorlar benim aklım bebeğimde..
eşim yanıma geldi elimi tutuyor, Alper başlamadılar mı hala ne bekliyorlar diyorum, aylincim ben arka tarafı görmüyorum diyor bana, üüüüf kimsede bişey söylemiyor.
Anestezi uzmanı başımda neden hala başlamadılar, ne bekliyoruz dedim, bu kadın doğumcular uyuşuktur biraz kusurlarına bakma diyor bana, ama tamda o sırada içimden bişeyler boşalıyor bir ağlama sesii duyuyoruum bir çığlık atıyoruum alpeeeer emir doğduu kalk bak diyorumm..

Benim çekik gözlü bitanecik oğlumu hemen yanaklarıma getiriyolar, öyle sıcak öyle bambaşka bişey ki ameliyatım bitene kadar sürekli ağlıyorum…

Allah’ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah, bebeklerini bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun inşallahh, kucağımıza aldığımız bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallaahh…

ayy ne güzel anlatmışın canım bende biran önce doğurup hilayemi yazmak istiyorum bende meleğime kucağıma almak istiyorumm allahım ayırmasın tatlımm meleğinle beraber mutlu mesut biir ömürr geçirin darısı bekleyenlerin başına

cok guzel anlatmissin canm...
insan okuyunca bian evvel dogurmak dokunmak istiyor bebegine..
cok icten cok guzell..
minik tosbaanizla agir agir ve mutlu bi omur dilerim size

X