• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 eylul de dogum yapıcaklar

SILAM

anne
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
123
1
96
39
İstanbul
bebegınızın cınsıyetını ve ısmını yazalım
bebek odası ıcın neler yapılcak onları konusalım
mobılyayı nerden aldınız alıcaksınız resımlerı fıyatları perdelerı park yatagı nerden kaca alınır arabası vs. gıbı yardımlasalım

günaydın canım
ben 28 haftalık hamileyim kızım olcak adının İREM SU koycaz
bebeğimin odasını ve park yatağını aldım

odası için eminönünde çok güsel süsler var onlardan aldım sende istanbuldasın bence eminönünde havuzluhana gidip bebeğin bütün ihtiyaçlarını ordan alabilirsin ben öle yaptım
hem çok uygun fiyatları mevlüt kıyafetleri hastane çıkışı taşıma çantası kova altaçma battaniye hepsi var orda en alt katta bebe çeyiz sarayı var ordan aldım
oda takımına gelince ben darıca da asan alışveriş merkezi var ordan aldım belis mobilyanın çok ta güsel büyüyen beşikli oda takımı aldım
benim park yatağıyla beraber toplam 2.000 tl
bebek arabasını ana kucağı olanlar var onlardan al çok kullanışlı chicconun ve piere cardinin ii benimki piere cardin
perdesini mobilyaları aldığım yerde yaptırcam onu en sona bıraktım
halısını antibakteriyel olanlar var onlardan alcam

sen ne kadarlık hamilesin cinsiyeti belli mi???

mrh canım
27 haftalık hamıleyım kızım olucak henuz bı ısım bulamadım degısık duyulmamıs bır ısım arıyorum
ben maxi cosinin bebek arasını ve ana kucagını oto koltugu aldım 1.000 tl
dıgerlerıne bakıyorum sadece kıyafet ayakkabı falan alıyorum senın aldıklarından alamadım daha henuz bulamadım
arıyorum yazın ıcın tskler
allah gule gule kullanmak nasıp etsın bebegını de allah bagıslasın

Mrb canım,
Bende 26 haftalık hamileyim. Bebeğim kız olacak ve adını Eylül koyacağız. Ben mobilyamı yeni aldım Yenibosna'da Eskidji bit pazarından hemde çok uyguna. Büyüyen beşik, iki kapılı dolap, şifonyer, oyuncak kutusu, duvar askısı, yatak, cibinlik, tavan lambası uyku seti,kanguru, küçük salanan bebek koltuğu, hastane çantası hepsi 1100 ytl. (Tabi biraz pazarlıkla:))

Merhaba canım. 24 haftalık hamileyim. Kızıma daha isim belirleyemedik. Daha doğrusu kararsız kaldık. Şimdilik Ecrin Sena diyoruz bakalım. Ben hazır mobilya almıyorum. Bebeğim için bir gardolabı yaptırıyorum. Duvara monte edilecek. Evimin şekline göre en uygun modeli çizdik işte. Fiyatı bize 400'e geldi. Beşiği de hazır alıcam mobilya beşiklerden düşünüyorum yine.

Bebek arabasını şu hafif olanlar var ya biraz daha küçük oluyo, onlardan düşünüyorum. Taşıması pratik olur diye. Ana kucağı-oto koltuğu alıcam. Beşiğimizi alınca içine pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum. Yaylı yatakların yayları bebeğe batabilir diye düşünüorum. Hem pamuk daha sağlıklı oluyor. Uyku seti alıcam.

Aldıklarım da hastane çıkışı tam set, Hastane çıkışı küçük setlerden de 2 tane aldım. Çorap, mendil, çıtçıtlı badi, zıbın vs aldım. Banyo havlusunu aldım. Uyku tulumuna dönüşen battaniyelerden aldım. Şimdilik bu kadar. Daha eksiğimiz çok. Zamanla tamamlıcaz inşaallah...

ben ankaradayım. 28 haftalık hamileyim. erkek olacak benimki ama daha ne isim buldum ne de çok fazla eşya aldım. anneannesi almaya başlamış çoğu şeyi. bir sürü ceket tulum patik örmüş. ben hala 3 4 ay önce başladığım battaniyeyle uğraşıyorum. biraz tembelim galiba :P

merhaba arkadaşlar
30 haftalık hamileyim kızım olucak ismine karar veremedik hayırlısıyla doğsun diyorum.
daha bir şey almadık.artık almayı düşünüyoruz.benim 3 cü olcak rabbim nasip ederse büyüklerin giysileri de duruyor çok şey almıcam.hastane çantası hazırlıyan varmı?çantaya neler koycaz?

Mrb canım,
Bende 26 haftalık hamileyim. Bebeğim kız olacak ve adını Eylül koyacağız. Ben mobilyamı yeni aldım Yenibosna'da Eskidji bit pazarından hemde çok uyguna. Büyüyen beşik, iki kapılı dolap, şifonyer, oyuncak kutusu, duvar askısı, yatak, cibinlik, tavan lambası uyku seti,kanguru, küçük salanan bebek koltuğu, hastane çantası hepsi 1100 ytl. (Tabi biraz pazarlıkla:))

ay allah analı babalı büyütsün benimde adım dilek canım 2006 eylülde doğum yaptım kızım eylül ay ne güzel tesadüf eli ayağı düzgün gelsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

merhaba benim 31.haftam bu hafta.isim konusunda hala kararsısız..bi kızım olacak..arkadaşlar aklıma gelmişken sorayım kızım 29.haftasındayken 33 cm 1,280 gr dı..sizce çok mu küçük ??? hazırlıklara gelince henüz beşiini almadık biraz daha beklemek istiyorum.ama yerini hazırladık..evimiz çok geniş olmadığından oturduğum odada kızıma yer açtık..kıyafet olarak hastane çıkışı ve bir kaç zıbın aldım..biberon ,emzik,tarağı,banyo süngeri,lifi , kremleri,şampuanları vs..aldıklarımın hepsi bu..ne bileyim erkenden almak iyi değil dediler tedirgin oldum..sanırım bu ayın sonunda alırım geri kalan şeylerini..

bebegınızın cınsıyetını ve ısmını yazalım
bebek odası ıcın neler yapılcak onları konusalım
mobılyayı nerden aldınız alıcaksınız resımlerı fıyatları perdelerı park yatagı nerden kaca alınır arabası vs. gıbı yardımlasalım

sılam ve diğer arkadaşlar.2009 eylül annelerinde aylardır paylaşıyoruz.oraya bekleriz.

Back