2009 eylul anneleri dogum sonrası göbişleri alalım lütfen:)))))

Fatosygt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
2.159
13
35
kızlar cogumuz sezeryan olduk ve malum az yada cokta olsa hepimizin göbişleri var hadi gün ve gün bakalım nasıl azalıyorlar:) tabi diyetsiz bişekilde miniklerimiz ac kalmasın........kaydirigubbakcemile2 ilk koca göbiş benden:KK43:

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım...:) aaa kızıyorum ama daha 2 haftalıksınn.. zayıflarsınn merak etme...ben uykusuzluktan veririm herhalde...:)

kızlar hiç moralinizi bozmayın 40ınız çıkana kadar büyük durur sonra inmeye başlıyor.toplamda 15 kilo alanlar 6 ayın sonunda normale dönerler.fazla aldıysanız biraz kalabilir.ama genetik faktör de var,önceden göbüşlü değilseniz göbüşlü kalmazsınız.basende varsa basende kalçada varsa kalçada kalır kilo.

emelcim maaşallah fatoş sende süpersin valla benim 4 aylık gibi karnım halaaaa var 13 gün oldu geçermi ki????

yahu ben bugun hastane formamı giydim denemek için içine giremedim :KK43: göbegimden kapanmadı çok üzüldüm :KK43:

hiç valla takmayın ben gecen sene eylülde dogum yaptım 65 kiloydm dogumda 4-5 ay sonra eski halime döndüm
suanda 48 kiloyum ve bir türlü kilo alamıyorum.
cook fenayım

ben normal dogum yaptım ve hemen dogumdan cıkınca korse taktım göbegime göbek falan hiç hiç olmadı hemen iniverdi tabi sezeryan olunca takamazsınız.
en güzeli normal dogum valla herşeyini rahat rahat yapıyon.
kuş gibi oluyosun.

merhaba kızlar,
resim eklemeye çalıştım ama ekleyemedim,yarın 1ay olacak doğum yapalı. bende göbek kalmadı 2kilo fazlalık var sadece, sezaryanla doğum yaptım biliyosunuz doktorum 3,gün korse giy dedi ben 1 hafta sonra giydim göbeğimde o yüzden yok,beni görenler şaşırıyor. artık sezaryanlılarda rahat korse takabilir ama bazı doktorlar nedense önermiyor.Korseyi kesinlikle ihmal etmeyin arkadaşlar.

Son düzenleme:
kizlar bende bugun eklemeye caliscam resmimi
bende korse kullndim inanilmaz memnun kaldim resmen gobek kalmadi sezeryan olmus olmama ragmen
gorenler inanamiyor

Bu da benim göbeğim verilmeyi bekleyen 9 kilom var.Allah yardımcım olsun.Süt yapsın diye sürekli yemeyi kesersem belki veririm kiloları........

Eklentiler

• $............ 001.jpg
    $............ 001.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 134
kızlar bende resim ekleyemiyorum bende normal doğum yaptım ikinci bebeğim korse kullanıyorum az daha var göbeğim ben 7 kilo aldım hamileliğimde pek kilom kalmadı.

X