2009-Eyll erkek bebeklerinin bayramlk kyafetleri

ecem87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
1.194
4
Kız bebeklerin varda erkek bebeklerinin niye olmasın demikaydirigubbakcemile3

Kızlar bebeklerimiz ve kendimiz için alacağımız bayramlık kıyafetleri ekleyelim bizde:roflol:

merhabalaaarrr :)
ilk ben ekleyeyim, önceki gün aldık oğlumuzun bayramlıklarını :) gömleğinin kolunu katlamamız gerekiyor ama olsun :) çok yakıştı benim oğlumaaaaaa. Bakın bakalım beğenecek misiniz?

Bu yeleği,
dscn6534r.jpg

Bu gömleği,
dscn6536.jpg

Bu pantolonu
dscn6538.jpg

Bu da tamamı takım olarak :)
dscn6539s.jpg

yume büyük değilmi, olcakmız oğluşuna? çok güzel ciciler almışsın
sağlıcakla giyinsin
birde giydirdikten sonra resmini çekip ekle :KK66:

merhabalaaarrr :)
ilk ben ekleyeyim, önceki gün aldık oğlumuzun bayramlıklarını :) gömleğinin kolunu katlamamız gerekiyor ama olsun :) çok yakıştı benim oğlumaaaaaa. Bakın bakalım beğenecek misiniz?

Bu yeleği,
dscn6534r.jpg

Bu gömleği,
dscn6536.jpg

Bu pantolonu
dscn6538.jpg

Bu da tamamı takım olarak :)
dscn6539s.jpg

canim biraz buyuk degilmi seher veyada fitodan oyle gorunuyorrrrrrrrr

tatlım hepsi çok güzeller........Bayramda çok yakışıklı olucak oğlumuz desene:)

daha bizde bişey almadık bu hafta içi gitmek lazım alışverişe haftaya baya kalabalık olur ve bişey kalmaz.. seher çok güzel kıyafetler...sağlıcakla giysin bebeğin..

yume büyük değilmi, olcakmız oğluşuna? çok güzel ciciler almışsın
sağlıcakla giyinsin
birde giydirdikten sonra resmini çekip ekle :KK66:

canim biraz buyuk degilmi seher veyada fitodan oyle gorunuyorrrrrrrrr

tatlım hepsi çok güzeller........Bayramda çok yakışıklı olucak oğlumuz desene:)

sehercim güle güle giysin oğluşun canım. damatlıklarını görmeyi nasip etsin rabbim

daha bizde bişey almadık bu hafta içi gitmek lazım alışverişe haftaya baya kalabalık olur ve bişey kalmaz.. seher çok güzel kıyafetler...sağlıcakla giysin bebeğin..

Teşekkür ederim kızlar... Bana da alırken çok büyükmüş gibi geliyordu, 6-12 aylık kıyafetler bunlar (benim oğlum daha 2,5 aylııııkkk) alırken ben de çok şaşırdım. Sadece gömleğinin kollarını biraz katlamak zorunda kalıyoruz. Resmi aşağıda :)
Yalnız bayramlıklar için beklemeyin, bizim gittiğimizde bile tıkış tıkıştı mağazalar... Elinizi çabuk tutun :)

erenbayram.jpg

kızlar ben bayramlıkları pazardan alıcam. kapalı alışveriş merkezine gitmeye korkuyorum grip yüzünden yaaaa. paranoyak oldum resmen :KK43:

sehercim kıyafetleri çok cici iyi günlerde giysin mutlu aile tablosu allahım bozmasın mutlulugunuzu
kıyafetlerin numarasına aldanmamak lzım benım oglumda şuan 6 ay 68 numara giyiyo
ben bayramlık almayacagım bizimdekı ciciler daha 3 çocuk büyütür hediye çok geldi bişey almasaymışım bile olurmuş......

baharcım aynen domuz gribi yuzunden sokaga cıkmaya korkar olduk biz de. ustelik salgının başlangıcındaymışız. bu yuzden bayramlık almadım ama teyzesi sagolsun almış kızıma.

bizimde babannemiz ve oglumun teyzesi ayri ayri almis bayramlik
yoksa bende cok korkuyorum alisveris merkezlerine gitmeye
bizim apartmanda alt kat ve karsi komsularim domuz gribi
apartmana girdi yani virus allahim korusun valla bebelerimizi

yume o yelegı bende cok begenmıştım ama benım ogluma kucuk geldı malum 19 aylık

X