2009 Ekim Bebekleri Bengü Teyze'sinde buluştu

hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun..rabbım fesat içten pazarlıklı arkadaşlardan sakınsın sizi ..

:lepi: opuyorumnanaktan
çok güzel çıkmışınız... gizem1986 sensin demi saçlar kısalınca tanıyamadım bide nik de dğişmiş..bende bayagıdır girmiyodum... allah hepimizin çocuklarına saglık mutluluk versin.....
opuyorumnanaktan
Allah nazarlardan korusun hepinizi o kadar güzelki resimler..
opuyorumnanaktan
masallah bebislere ve annislerinee
opuyorumnanaktan
hain anne diyerekten zeynep hanım dün bütün gün husursuzluk yaptııı bana kızmışşş. Maşşaallaahhh bebeklerime ve annelerine valla keşke gelebilseydik bir dahaki sefere işallahhh
:mymeka: opuyorumnanaktan
hepiniz harikasınız dostluğunuz daim olsun..rabbım fesat içten pazarlıklı arkadaşlardan sakınsın sizi ..

:Saruboceq: opuyorumnanaktan

sorma gece 4ten beri uyanığız gülçincim,dün kaka yapmamıştı hiç , bu sabah rahatladı ama çok kötüydü gece yaaa

yok daha başlamadık ilaca ama kaşık maması fazla yemişti geçen akşam ondan oldu herhalde. dün akşam zeytinyağı verdim bir kaşık işe yaradı allahtan,sağol canım benim

maşallahhhhhhhh, bu ne güzellik anneler fıstık gibi, bebişlere dicek yok... Allahım esirgesin hepinizi... mutluluğunuz her aim olsun... adanadan kimse yok ya(

teşekkürler canım opuyorumnanaktan biz kalabalığız sen gel o zaman bu taraflara :)

gülçincim daha hiç yoğurt vernedim belki önümüzdeki ay başlatır dr'umuz

yok vermem zaten :)) ben sadece günde iki kere kaşık maması veriyorum benim süte takviye olsun diye bir de akşam üzeri meyve suyu biraz onun dışında anne sütü :)) bakalım bu ayli kontrolde pürelere başlarız demişti dr. belki yoğurtta verir.

güzel yorumlarınız icin tesekkür ederim. Arzucum bende foto eklicem ama bugün Misafirim vardı ondan daha fırsat bulamadım eklicem a.s.

aaah aahhh miraycım karar ver artık yazık bu çocuklara :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…