2009 Ekim Bebekleri Bengü Teyze'sinde buluştu

blueflower

İki kuzusuyla musmutlu =)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
6.532
2.537
248
Bengücüm biz ve bebişlerimiz sana çoook teşekkür ediyoruz. çok yorduk seni bugün. herşey çok güzeldi arkadaşım yüreğine sağlık opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

bütün bebişlerimize maşallah Allah nazrlardan korusun inşallah

bengücüm sende eklersin canım öpüyorum Şeniz

Maşallahh kızlarrr çok güzel resimler hele çiçeğin elbisesine bayıldım.Böceklerde pek yakışıklı ama...Toplu olarak ii oluyo kızımla süzüyoz hepsini :roflol:

Maşallahh kızlarrr çok güzel resimler hele çiçeğin elbisesine bayıldım.Böceklerde pek yakışıklı ama...Toplu olarak ii oluyo kızımla süzüyoz hepsini :roflol:
defne kuzusu süz tabiii bakalım kimi seçeceksin aklinialirimsmile sağol zümrütcümopuyorumnanaktan
çoookk güzel yaa 5i bi arada rabbim nazarlardan korusun

çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan sağlıkla sizinkilerde gelir inşallah:Saruboceq:

çok sağolun kıslarrr emeğinize sağlık bengücümm pasta içinde ayrı yetten çok teşkür ederim :))

maşallah meleklerime ve tabi güzel annelerime hepiniz çok şeker çıkmışsınız...bidahakine haberim olsun bende gelicem dermişim:))) malum bizim damat adaylarının yarısı izmirli gelip tanışmamız lazım...

:asigim: kaydirigubbakcemile

çok güzel çıkmışınız... gizem1986 sensin demi saçlar kısalınca tanıyamadım bide nik de dğişmiş..bende bayagıdır girmiyodum... allah hepimizin çocuklarına saglık mutluluk versin.....

hain anne diyerekten zeynep hanım dün bütün gün husursuzluk yaptııı bana kızmışşş. Maşşaallaahhh bebeklerime ve annelerine valla keşke gelebilseydik bir dahaki sefere işallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…