- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Kızlar Tuna da tutmuyordu emziği bende avent'in emziğini aldım, bi arkadaşım tavsiye etmişti, işe yaradı onu tutuyor gizemcim bi dene istersen...
Bu arada bişey sorucam nerdeyse 2.5 ay oldu doğum yapalı ama benim hala kanamam oluyor arada bir, böyle bir sıkıntısı olan var mı? :sinifsinif:
ben bir türlü alıştıramadım emziğe. nuk u sevmedi avent i sevmedi. bambino nun kocaman bir emziğini almş eşim. onu tutmaya çalıştı tutamadı. bal sürüyorum o zaman tutuyor balı bitince atıyor. bir alıştırabilsem şu emziğe çok iyi olacak. sürekli söyleniyor emziksiz olunca. ağlıyor bağırıyor. ne yapsam alışmas için arkadaşlar ya da kirz modeli bir emzik mi alsam.
haklısın canım. ama çok zorda kaldım. hiç tutmuyor emziği2 yaşından önce bal yedirmek önerilmiyor canım.ağır bir besin olduğundan sindiremez bebeğin. bal sürme emziğine. hatta tatlı hiçbirşey sürmemek lazım boş yere insülin dengesi bozulmasın bebişlerin.
kızlar bakkaldan aldım emziği fatoş emzik :))) valla aybikle benim bebeğimne avent ne nuk tuttu bunu tuttu işte 1 milyonculardada oluyo.. ağzına dayadım ilk önce kaydı sonra CUKCUK tuttu
kızlar kızımın saçı kepek oldu şampuanını değiştirdim sanırım ondan oldu yıkıyorum geçmiyor ne yapacağım ben mafoldumben
kepek mi konak mı? konaksa babyoil kullan banyo suyuna damlat sacını durularken ii gelıyormus. ama kepeği bilmiyorum....
slm kızlaropuyorumnanaktan
benim kızım önceden banyo yaparken ağlamazdı son zamanlarda yaygarayı basıyo, yüzünü yıkarken ağzını açıyo su yutuyomafoldumben sizin bebekler nasıl yaa ağlıyolar mı? o esnada elim ayama karışıyo, nefesi kesilcek gibi oluyomafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?