allah doğmuş bütün bebeklerimizin yazılarını güzel yazsın, ana babalarına bağışlasın.. biz bekleyenler de sağlıkla kavuşalım inşallah.. artık zaman da geçmez oldu.. neyle oyalayacağımı bilemiyorum kendimi...
aslında her günün kıymetini bilmeli ya, elde değil.. geriye dönüp baktığımızda şimdi geçmeyen bu saatler, günler, anı olacak..
allah kavuşmayı nasip ederse eğer, o küçücük kuzularımız gün gelecek büyüyüp yanımızdan ayrılacak.. şimdiden bunu düşünür oldum. oysa başlangıçta ne kadar da minicik ve bize muhtaç olacaklar..
şimdi kimseyle paylaşmak zorunda olmadığımız bebeklerimizi, her geçen gün daha fazla insanla paylaşmak zorunda kalacağız.. önce aile, sonra eş-dost, sonra kendi arkadaşları olacak, öğretmenleri, sevgilileri..
zaman su gibi akacak..
her günün kıymetini bilmeli o yüzden işte. beklemenin bile, ama elde değil...ben de çiçeğimi koklamak istiyorum bir an önce, sağlıkla inşallah opuyorumnanaktan
yarın doğum yapacak arkadaşlar kolaylıklar ve sağlık dliyorum. hayırlısıyla kavuşsunlar inşallah kuzularına..
iyi geceler..