2009 Bebeklerinden Emeklemeye çalışan ya da başlayanlar burayaaa...

8 aylık yürüyo muuuuuu, yuhhh bu ne güç kuvvet, yok yok yoookk ben de hemen yürümesini istemem her şey zamanında güzel

maşallah benim kızım ekseni etrafında döne döne emekliyor çok komik 1 de sinir yapıyor acayip çok keyifli onla vakit geçirmek ama işe başlayınca özlüyorum umarım düzenli emekleyişini kaçırmam

8 aylık yürüyo muuuuuu, yuhhh bu ne güç kuvvet, yok yok yoookk ben de hemen yürümesini istemem her şey zamanında güzel

ama görsen inan çok isterdin o kadar tatlı gözüküoduki anlatamam:emir_bebek:eşimle kaanda keşke hemen yürüse dedik orda ,valla benimki kesin emeklicek ama en azından umarım çabuk yürümeye kalkar neyse tatlım allah herkesin gönlüne göre versn ne diim:1hug:

Sıbelcım maŞallah sen hamıllıĞınde son dÖnemlrınde mecburen yattın ama bu oĞlan a yaramıŞ bu ne hareketlıllık valla ıŞın var senın Çok doalnıcan peŞınde sevılay dedı dersın Çok tatlı bu velet ya

Yalnız dıkkaet ettım yerler fayans canım galıba ıkı katı dıkkat etmen gerekıcek sen her yere bı yorgan at en ıısımı

valla sevilaycım uyanık olduğu sürece sürekli böyle izlerken beynim dönüyor resmen

ne yazıkki bütün evin zeminleri böyle
fethiyeye has bir durum :KK43:(
zaten yorgan var ama yorganın üzerine bıraktığım anda yorganın kenarından yastıkların üzerine ve oradan da dışarı atlamaya çalışıyor
sürekli elimde yastık barikat kuruyorum resmen

millet duvardan duvara halı kaplar ben yorgan kaplıycam sanırım :pP

Son düzenleme:
masallah Cinara cok tatli yav esimle izlerken okadar sevindikki, cok seker görunuyo, öpersin yerime onu Sibelcim

sibel bu görüntüleri izledikten sonra bende sana katılıyorum bu oğlan 8 aya kalmaz yürür canım maşallah çok hareketli ay büyüdükçe zor ya ne güzel di yeni doğduklarında yedir içir yatır kendi kendilerine uyuyorlardıkaydirigubbakcemile3

ay maşallah ya:nazar:
bizde görebilecekmiyiz o günleri kızım bugün tam 5,5 aylık..
çınara bayıldım doğrusu..yterim onu ben çok tatlı azmine hayran olmamak ne mümkün:asigim:

Annesi Çınar a kocaman MAŞALLAH valla :nazar::nazar: bayıldım bayıldım darısı başımıza artık

masallah Cinara cok tatli yav esimle izlerken okadar sevindikki, cok seker görunuyo, öpersin yerime onu Sibelcim

sibel bu görüntüleri izledikten sonra bende sana katılıyorum bu oğlan 8 aya kalmaz yürür canım maşallah çok hareketli ay büyüdükçe zor ya ne güzel di yeni doğduklarında yedir içir yatır kendi kendilerine uyuyorlardıkaydirigubbakcemile3

ay maşallah ya:nazar:
bizde görebilecekmiyiz o günleri kızım bugün tam 5,5 aylık..
çınara bayıldım doğrusu..yterim onu ben çok tatlı azmine hayran olmamak ne mümkün:asigim:

Annesi Çınar a kocaman MAŞALLAH valla :nazar::nazar: bayıldım bayıldım darısı başımıza artık

çınar'a benden ve duru'dan kocaman bir aferinnn...:emir_bebek::nazar:

sağolun teyzeleri
sizlere de en uygun zamanda bebişlerinizde bunları görmeyi kısmet etsin inşallah
en kısa demedim çünkü çok zorluyorlar insanı
popom yer görmez oldu :)

bir türlü yazamadım çınar bana gelmeye çalışıyor annesi hani bana paket yapcaktın, baktın yollamıyorsun ben gideyim dedi bebek, aferin ona.. çek o yastıkları bakayım önündeenn, girme aramızaa,,,

:)))
bugün temizlik vardı salonu duvardan duvara yorgan yaptık nerdeyse
yastıkları da çektik kapıyı da açtım mı tamam belkıscım
fethiyeden antalyaya ne kadar mesafe ki emekleyip geliverir

O çınardan bi tane de benim ewde var..

İlk 5 ay 5 günlükken başladı sürünmeye..şimdi işi iyice ilerletti..Daha 6 ayı dolmadı bile..Yakında kalkar yürür bunlar..

X