2009 Bebeklerinden Emeklemeye çalışan ya da başlayanlar burayaaa...

aybuke07

İKİ AŞK ANNESİ ZAYIFLIYOR
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
6.614
95
Kızlar siftah benden olsun, kızım 6,5 aylık :emir_bebek: bu hafta emeklemeye başladı çok şükürrrdelikafadulden, kurbağa gibi bir gidişi var göreceksiniz :roflol:tabii benim iş te zorlaştı durmadan peşindeyim:eek:,

bugün yere kocaman battaniye serdim oynasın diye mutfakta da işim vardı bir baktım balkona çıkmak üzere:1shok: ,

tekrar başa getirdim 10 dakka sonra baktım televizyonun altına girmiş:1shok:,

tekrar başa getirdim 10 dakka sonra geldim almış kilimin ucuunu kilimi kemirmeye uğraşıyorsırnaşık şey

artık durmadan onu takip edeceğiz yandık biz yandııkkk:Saruboceq:

ama bu günü de gösterdi ya rabbiim çok şükür yaa, gelişimini izlemek inanılmaz mutluluk veriyorsenağlama

sizler de paylaşın bakalım bebişler ne alemde:emir_bebek:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizimkide kollarını kullanmasını tam öğrense şimdiden uçacak ama döne döne gideceği yere gidiyor

maşallah bebişlerinize benim kızım şu anda saedece tek tarafına dönebiliyor öbür tarafına bile dönemiyor emeklemek falan baya uzun sürecek galiba

maşallah belkız ayrılma başından aman allah korusun
bizimkinde henüz bişey yok dönmeler filan zaten vardı ama emekleme konusunda bekliyoruz

teyzeleri efede izmire gelince açıldı valla 1 haftadır emekloiyor.aslında tam emekleme değilde askerler sürünürya o şekilde kollarını ileri atıp kendinide çekiyor.odadan çıktığım an peşimden geliyor.çok tatlılar ya ama iş bundan sonra başlıyor evde ne varsa toparlamak gerekecek dönünce

maşallah bebişine,Allahım yürüdğü günleri göstermeyide nasip etsin. benim oğlumda geri geri sürünmeye başaldı,poposunu yukarı doğru kaldırıyo:) çok komik oluyo gerçekten.ama çok gayretli, kısa sürede emeklemeye başlar diye düşünüyorum.

maşallah bebişine,Allahım yürüdğü günleri göstermeyide nasip etsin. benim oğlumda geri geri sürünmeye başaldı,poposunu yukarı doğru kaldırıyo:) çok komik oluyo gerçekten.ama çok gayretli, kısa sürede emeklemeye başlar diye düşünüyorum.

evet önce öyle başlanıyor zaten benim kızımın da ilk aşamalrı öyleydi 1 ay ya da 1,5 ay falan sürdü o aşama, her bebekte gelişim farklı tabi kasların güçlenmesi için zamana ihtiyacı var bebeğin, bebeğin kilosu da önemli çok şişman bir bebekse emeklemesi de yürümesi de çok geç oluyor

Oğlum 5 aylık dönüyor bacaklarını kasarak ileri doğru sürüklemeye çalışıyor ama daha gövdesini kaldıramıyor. Yapamayıncada ağlıyor. Henüz emekleyemiyor ama yuvarlana yuvarlana odanın bir ucundan diğer ucuna gidiyor

maşallh inanmıyorum ya. ne güzel.benimki yüz üstü yatmayı bile sevmiyo nasıl emeklicek bilmiyorum. ayy çok heycanlandım emekliyenleri duyunca.

benim kız uyurken yüzüstü uyuyor, kesinlikle sırtüstü yatıramıyorum, yan bile yatmıyor bebek yaaa, uyutunca sırtüstü yatırıyorum yatağına anında karnının üstüne dönüveriyor aslında gece çok risk oluşturuyor ama yakınında çarşaf yastık vs.. bulundurmuyorum

evet önce öyle başlanıyor zaten benim kızımın da ilk aşamalrı öyleydi 1 ay ya da 1,5 ay falan sürdü o aşama, her bebekte gelişim farklı tabi kasların güçlenmesi için zamana ihtiyacı var bebeğin, bebeğin kilosu da önemli çok şişman bir bebekse emeklemesi de yürümesi de çok geç oluyor

hiç kiloyla alakası yok arda 9 kilo ve ne zamandır tam tur dönüyo şimdide çınarın videosunu seyrettiysen onun kadar kaldıramasada kendini kaldırmaya çalışıyo bacaklarını ve kollarını kullanıo her ne kadar emekleyemesede etrafta döne döne gidiyo

senin bebek kilolu anlaşılan ::))) da çok kilolu değil demek ki ,,kiloyla alakası olmaz olurmu yahuuu, çok kilolu bebek kendini nasıl taşısın,biz bile çok kilolu olduğumuzda yürümekte hatta kendimizi taşımakta zorlanıyoruz misal hamilelik ::)))hiç yürümeyi bilemeyen bebek ne yapsın.. bizim komşunun vardı öyle bebeği kilodan gözleri zor görünüyordu şimdi 1 yaşında daha yeni emeklemeye başladı.. demek istediğim o yani

maşallah bebişine aybuke.:nazar:
ege de sağa sola dönmeler vardıda birkaç gündür sürünüyor ama kafa gömülü yere birde onu kaldırabilse tamam olacak yani daha emeklemiyoruz sürünüyoruz :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

Masallah ya, ne guzel, ama ayni zamanda zahmetli, bende hem oglusumun emeklemesini istiyorum hemde nasil basedicem diye merak ediyorum dogrusu.Insallah bu zor zamanlar cabuk gecer, cunki bebeklerin hic bir sey anlamadiklari bir dönem o yuzden etrafindaki tehlikelerden nasil koruyacagiz cok korkuyorum dogrusufisfisfis

Ha bu arada benim oglusta coktandir surunuyo ama emekleme isinede basladi nerdeyse cunki dizlerinin ve ellerinin uzerinde durarak ileri geri salliyo kendini, yani eli kulaginda :emir_bebek:

kızlar çınar da o videodan sonraki hafta normal emekleme olayına girişti
klasik el - diz koordinasyonlu ama bir türlü buraya yazamamıştım
üzerinde ememklesin diye yere koyduğumuz yorgan zaten en baştan beri hikaye idi ama artık emekleme hızı iyice arttı değil 10 dak 10 saniye yalnız bırakamıyorum
az önce kameraya alayım dediydim emeklerkenki halini
piller bitmiş salondan koridora çıktım şarj aleti 2 adım ilerideydi
pilleri koyup prize taktım önce bir küt ardından ciyak : PP
fırlamış yastığın üzerinden direk ya koltuğa ya da yere kafa atmış :S
kafayı kırmadan büyürse iyiyiz sanırım

fethiyede en sevmediğim şey zaten bu yerler hep seramik
parke falan değil
çok sert zemin yani ürkütüyo insanı

Gözün aydın Aybuke ne güzel ya benim oğlumda geri geri gidiyo popoyu kaldırıyo emekleme çabalarında yani ayın 5 inde 6 aylık olcak desene 6.5 aylığa doğru emekliyorlar sonrada heyecanla yürümelerini beklicez :emir_bebek:

sağolun kızlar önceden ben de emeklediği günleri görebilecek miyim derdim heyecanla sabırsızlıkla bekliyordum şimdi emeklemeye başladı çok şükür deee anam ağlıyorr çok yaramaz yaaaa, erkek gibi aynı... annem sen yanlış doğurmuşsun bunu diyoooo::))))

benim bebişte sürünerek gigiyor fakat henüz emekleme olayına giremedik darısı bizlerin başına..

valla ne yalan söyliyim gerçi çok hoş görünüolar emeklerken ama inşallah emeklemeden yürür ben pek emeklemesini istemiorum hoş o beni pek sallamadan çoktan geri geri gidio ve istediği yere bir komando edasıyla sürüne sürüne ulaşıo emeklicek galiba :gitme:bi kaç gün önce doktora gittiğimizde bi çocuk getirmişlerdi 8 aylık ve yürüo :1shok:eek:kadr tatlı gözüküoduki o boyla yürümesi koptum tabidelikafadulden

X