Banyo Dekorasyonu 2009 Banyo Modelleri

• Konu Sahibi L0nginG
çok güzeller ama acaba kullanışlımıdır ama görüntü olarak süper

bi de ben şu klozetlerin yanındaki temizlenme zınbırtısının tam olarak nası kullanıldığını merak ediyorum kullanan varmı

işlemler nası gerçekleşiyo

• Konu Sahibi L0nginG
Canim paylasimin icin tesekkurler.

bu banyolar benim salonumdan buyuk. ayrica cogu kullanissiz. aynen modacilarin yaptigi gibi asla kullanilamayacak ama acayip tasarim gerektiren kiyafetler gibi.

• Konu Sahibi L0nginG
çok uçuk kaçık şeylerler bunlar paylaşımın için teşekkürler bizleri aşar bunlar fisfisfis

• Konu Sahibi L0nginG
guzelde bıraz abartı gıbı
gunluk kullanımlarda pek rahat olmaz daha cok gozu hıtap edıyo

• Konu Sahibi L0nginG
o kadar buyuk banyom olsa boler herkese ayri banyo yaparim ben yahu..
ben tasarim olarak da cok sIk bulmadim acikcasi.. baslik sahibi uzerine alinmazsin umarim :)

• Konu Sahibi L0nginG
ben de banyomu kırdırıp yeniden yaptırmayı düşünüyorum ama bu modeller benim tarzım değil estetik güzel ama çok kullanışsız oluyorlar yinede sağol canım

• Konu Sahibi L0nginG
Süper yaaaa, hepsi de çok güzel. Böyle bir banyosu olan bir evin diğer taraflarını tahmin edemiyorum. Tasarım harikası. AHHH nerde o günler.

• Konu Sahibi L0nginG
Kırmızıyı çok severim onu beğendim!!!!

• Konu Sahibi L0nginG

Chm o temizleme zımbırtısının adı BİDE ..Fransızların kullandığı bir taharet oturağı gibi bişe..Tabi Türkiye'de zaten taharet musluğu olduğu için bu zımbırtı kullanılmıyor ya da yanlış kullanılıyor.

• Konu Sahibi L0nginG

kaydirigubbakcemile3kendi kendime gülme krizine girdim ben bideyi hep ayak yıkamak için sanırdım.:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…