2009 Aralık Anneleri

Alakasiz ama Mutfaga yolluk almistim ya ay cok iyi ya at makinaya yika tum ev icin olsa hali derdi olmasa yerlerde kolay temizlenyr o yikanirken bos diye

bende de yıkabilen bir halı var
süper valla
ben 10 - 15 günde bir atıp yıkıyorum
mutfaktaki halılar çok çabuk kirlediğinden makinaya atıyosun mis gibin kullanıyorsun

yasemincigim mercimegin hayırlı olsun allah sag salim kucagına almayı nasip eder insallah .Bende güya süt iznindeyim sanki ütü izni dünyanın ütüsünü yaptım corapları bile ütüleyen manyak olarak şimdide totos kızımı gezmeye cıkaracam .bu arada benim kız emeklemeden yürüyecek sanırım elinden tuttukmu adım atmaya basladı nihayet ama yine emeklemiyor gitmek istedigi yere yuvarlanarak gidiyor özellikle tv sehpasının altına

bende de yıkabilen bir halı var
süper valla
ben 10 - 15 günde bir atıp yıkıyorum
mutfaktaki halılar çok çabuk kirlediğinden makinaya atıyosun mis gibin kullanıyorsun

benimki çok büyük sığmıyor makinaya falan çok da beğenerek almıştım severek de kullanıyorum ama beyaz bölümleri hemencecik leke oluyor yıkamadan geldiğinde süperdi yine e ben her ay yıkamaya mı göndercem bunu yaaaaa

öykü sürekli bööööööö yaptığından ben halı yıkama firmasıyla kanka oldum

ay bu arada senin helvaları alamadım cnm yaaaaa
eşimede dün söyledim gidip aladım arkadaşımın siparişlerini diye(((((

ama bu hafta söz alıcam

inş tiz zamanda
ben 6'ya kadar buradayım kal muhabbete

oooollllllllllduuuuu umut da öyle diyodu

mina da önce yürüdü sonra emekledi oluyor öyle vakalar

öznuuuuuur cnm
taktırmışsın hayırlı olsun

peki biz ne zaman regl olacağız

ah bir bilsem bilebilsemmmm... doktora gitcem 9 aylık hamilesin doğuma alıyorum diycek diye aklım çıkıyo

öykü sürekli bööööööö yaptığından ben halı yıkama firmasıyla kanka oldum

bööölediği yeri siliyorum sonra da haftada bir halıyı sildiriyorum valla... zaten az tüylü hatta tüysüz denebilecek bir şey ama artık elden su da damlasa lekelenmeye başladı ama yenisini alcak param yok valla bu ara

ay bu arada senin helvaları alamadım cnm yaaaaa
eşimede dün söyledim gidip aladım arkadaşımın siparişlerini diye(((((

ama bu hafta söz alıcam

canın sağolsun güzelim acele etme her saniye helva yemeyeyim mümkünse

aman allah korusun
1 ay daha bekliycem olmadı randevu alıp dieyeceğim
ya da gitmeden arayıp bir sorsammıki:26:

zati helva gibin hatunlarız dimi bigeeeeeeeeee

Bizimkilerde gelecek afakanlar basıyor şimdiden düşündükçe bari ben işe başlayınca gelsinler tamam tabii ki gelecekler tabi ki kalacaklar ama iki haftaya razıyım da daha da uzatmasalar aslında benim k.valdenin en büyük hayali kışı bizde geçirmek ama merdivenler yüzünden kalamıyor yani kazara asansör bir yapılsa ya da düz ayak bir eve falan çıksak kurtuluşumuz yok her kış bizdeler bir de hepsini geçtim şöyle bir sorun var benim üç kedim var evde mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz ama bunnlar neffffrettt ediyor kedilerden şimdi kedilerin odasını çocuk odası yapacağım zaten orada durmuyorlar ancak bunlar gelince ya da yemek yerken kapatıyordum o odaya demin telde söyledim biz gelince ne olacak peki diyor kediler kapanınca bütün gün miyavlıyorlar o sesleri çıldırtıyor beni adam boyna konuşacak vazgeçin şunlardan, atın diye ben tatsızlık olmasın diye cevap vermeyip kendi kendimi yiyeceğim şimdi odaları da olmayacak nereye koyayım ki ben bu kedileri yav of

Son düzenleme:
aman allah korusun
1 ay daha bekliycem olmadı randevu alıp dieyeceğim
ya da gitmeden arayıp bir sorsammıki:26:

zati helva gibin hatunlarız dimi bigeeeeeeeeee

heeeeeee ben iyiden pamuk helva (şeker) gibi oldum fıçı modeli

alla allaaaaaaaaaaaa ne demek atın ya... canlıdan bahsediyoruz sonuçta siz mutluysanız bu eşinin de mutlu olduğu anlamına gelir eşine söyle bu laflar beni çok üzüyor de muhtemelen gerekeni söyleyecektir anasına babasına. sonuçta eşin de kedicikleri evlat gibi benimsemeseydi şimdiye çoktan giderlerdi
işte ayrı şehirlerinde böyle dezavantajı var... gelip haftalarca kalmaları vs... aynı şehirde en azından birkaç saat tahammül ediyorsun... ha tabii benimki gibi aynı şehirde kalmaya gelen modelleri neyse susayım ben

Bende severim k.valdemi Nilgün aynı seninki gibi hiçbir şey söylemez bana, geldi mi mutfak işini hep o yapar hasta bile olsa çok iyi bir insandır da işte kalış süresi çok fazla uzayıp kişisel konfor alanı daralınca batmaya başlıyor bana da her şey.
Canberk e de çok iyi bakar eminim o yönden de gözüm arkada kalmaz hiç.

Tabi tabi Bilge eşim de çok seviyor onlar da bizim dört ayaklı evlatlarımız ve bu şekilde sözleri duydum mu çok ağırıma gidiyor inan ki. Başta çok müdahale ediyordu k.peder özellikle de eşim gerekeni söyleyince şimdi pek bir şey diyemiyor ama araya sıkıştırıyor gene fırsat oldu mu.

Farklı ve uzak bir şehirde olunca gerçekten durumlar oluyor işte kendi aileme yakındım mı hemen diyorlar ki sus sen de k.valde olacaksın sen de erkek evlat yetiştiriyorsun ama empati kurmasını bileceğim ve hissettiklerimi unutmayacağım diyorum ben de şimdiden.
Oğlumun evi de olsa bıktırana kadar kalmayacağım diyorum o zaman kaynana olunca fikrim değişir mi bilmem ama

müzeeyyncim çok geçmiş olsun . izmirin soğuyoo fena olur bilirim hemen çarpar adamı.. maşallah brkay paşamıza devamı gelir inşall. darısı da başımızaa ..

sibelcim çok geçmiş olsun .. valla hepimizin isteği o ama maalesef allah dermansız dert vermesin ..

canımcım nasılsıın zeynep kuzusu nasıl .. bugün ben çok yoğunum ara ara bakabiliyorum .. sana allah kolaylık versin .. : )) ..

yasemincim oohh gözün aydın gördüm demek sonunda mercimeğini .. ayy çok sevindim valla işin zor ama tatlı bi heyecan vardır şimdi sende .. özenmedim desem yalan olur ama allah isteyenlere versin öncelikle benim soytarı büyüdün önce.. haktana da geçmiş olsun bu arada .. mide bulantılarda başlamış inşll geçerde kolay ve rahat bi hamişlik olur..

k.valdenle , ablana da çok geçmiş olsun .. tez zamanda iyileşirler inşalla.

oğluşum "parka" diyomuşşşşşşşş

ayy yerim ben onu maşall .... 41 bin kere hemde ..

ben didiyom evime kuzularıma, gelince görüşürüz

güle güle canım kuzuyu öp benim yerime de..

yaa yetişemiyorum size.. çok işim var benim bugünn.. ...

bence değişmez ebru... annem de bana aynı şeyi diyor bak sen de kayınvalide olacaksın vs vs... iyi de benim asabımın üstünde zıpladığı konular zaten benim karakterimde olmayan şeyler dolayısıyla karakterimde bir değişiklik olmadığı müddetçe (ki artık değişmez) onun yaptıklarını yapacağımı hiç sanmıyorum
ama yine de art niyetli değildir, bana laf sokmaya falan asla çalışmaz şimdi hakkını da teslim etmek gerek... çocuğu hep olumsuz cümlelerle seviyor mesela ona sinir oluyorum... "sen anneni üzdün mü"... "annen seni dövdü mü"... alla alla psikopat mıyım ben niye döviyim, ya da çocuk kötü ruh mu beni üzsün... niye hep olumsuz kardeşim???
bir de ben anlattıklarını bazen cidden anlamıyorum farklı dillerde konuşuyoruz sanki :18: gülerken birden ağlayarak bir şey anlatıyor ağlarken gülüveriyor yani eminim kendi içinde bir mantık silsilesi takip ediyordur ama ben o silsile ile tanışamadım henüz

hepinize toptan gelmiş geçmiş olsun, berkayada maşallah, bizimkide farkında olmazsa duruyor ayakta, farkına varınca popo aşağı hemen oturuyor zıpa

Aynen Nilgün farkına varmazsa ayakta duruyor bir iki adım bile atıyor ama farkına vardığı an bırakıveriyor kendini aşağıya.

ay neçok kaynatmışsınız yav.kaynana mevzuları dönüyor bakıyorum.ben 3 saatlik akşam hemeklerine ve birlikte gidilen misafirliklere falan bile dayanamıyorum.bu kadın batıyo resmen bide görümcem var tabii bekar.3ay öncesine kadr dibimde oturuyodu gekmez uğramazdı şimdi mertere taşındılar haftanın 3 günü görüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…