Alakasiz ama Mutfaga yolluk almistim ya ay cok iyi ya at makinaya yika tum ev icin olsa hali derdi olmasa yerlerde kolay temizlenyr o yikanirken bos diye
ne zaman bitcek bu yoğunluk
bende de yıkabilen bir halı var
süper valla
ben 10 - 15 günde bir atıp yıkıyorum
mutfaktaki halılar çok çabuk kirlediğinden makinaya atıyosun mis gibin kullanıyorsun
benimki çok büyük sığmıyor makinaya falançok da beğenerek almıştım severek de kullanıyorum ama beyaz bölümleri hemencecik leke oluyor yıkamadan geldiğinde süperdi yine e ben her ay yıkamaya mı göndercem bunu yaaaaa
inş tiz zamanda
ben 6'ya kadar buradayım kal muhabbete
yasemincigim mercimegin hayırlı olsun allah sag salim kucagına almayı nasip eder insallah .Bende güya süt iznindeyim sanki ütü izni dünyanın ütüsünü yaptım corapları bile ütüleyen manyak olarak şimdide totos kızımı gezmeye cıkaracam .bu arada benim kız emeklemeden yürüyecek sanırım elinden tuttukmu adım atmaya basladı nihayet ama yine emeklemiyor gitmek istedigi yere yuvarlanarak gidiyor özellikle tv sehpasının altına
öznuuuuuur cnm
taktırmışsın hayırlı olsun
peki biz ne zaman regl olacağız
öykü sürekli bööööööö yaptığından ben halı yıkama firmasıyla kanka oldum
ay bu arada senin helvaları alamadım cnm yaaaaa
eşimede dün söyledim gidip aladım arkadaşımın siparişlerini diye(((((
ama bu hafta söz alıcam
aman allah korusunoooollllllllllduuuuu umut da öyle diyodu
benim kuzum bekliyo ama
mina da önce yürüdü sonra emekledi oluyor öyle vakalar
ah bir bilsem bilebilsemmmm... doktora gitcem 9 aylık hamilesin doğuma alıyorum diycek diye aklım çıkıyo
bööölediği yeri siliyorum sonra da haftada bir halıyı sildiriyorum valla... zaten az tüylü hatta tüysüz denebilecek bir şey ama artık elden su da damlasa lekelenmeye başladı ama yenisini alcak param yok valla bu ara
kokuyu anacım çıkmıyo kokusuda
kusuyo hooooop toparlayıp yıkamaya
babamız bu kanuda pek bir hassasda
halı dediğin temiz olcek ve kokmiycek
canın sağolsun güzelim acele etme her saniye helva yemeyeyim mümkünse
ay var ya bayram sonuna kadar kalacaklar kısmını okurken gayri ihtiyari bir "hiiiiiiiiiiiiiiii" çekmişim kiallah sabır versin tülay tabii bakacak tabii gelecek tabii sevecek o da babane neticede... ben de kendimi öyle telkin ediyorum da sonra kendimi fıçımla dinliyorum ayıptır sölemesi
aman allah korusun
1 ay daha bekliycem olmadı randevu alıp dieyeceğim
ya da gitmeden arayıp bir sorsammıki:26:
zati helva gibin hatunlarız dimi bigeeeeeeeeee
Bizimkilerde gelecek afakanlar basıyor şimdiden düşündükçe bari ben işe başlayınca gelsinler tamam tabii ki gelecekler tabi ki kalacaklar ama iki haftaya razıyım da daha da uzatmasalar aslında benim k.valdenin en büyük hayali kışı bizde geçirmekama merdivenler yüzünden kalamıyor yani kazara asansör bir yapılsa ya da düz ayak bir eve falan çıksak kurtuluşumuz yok her kış bizdeler bir de hepsini geçtim şöyle bir sorun var benim üç kedim var evde mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz ama bunnlar neffffrettt ediyor kedilerden şimdi kedilerin odasını çocuk odası yapacağım zaten orada durmuyorlar ancak bunlar gelince ya da yemek yerken kapatıyordum o odaya demin telde söyledim biz gelince ne olacak peki diyor kediler kapanınca bütün gün miyavlıyorlar o sesleri çıldırtıyor beni adam boyna konuşacak vazgeçin şunlardan, atın diye ben tatsızlık olmasın diye cevap vermeyip kendi kendimi yiyeceğim şimdi odaları da olmayacak nereye koyayım ki ben bu kedileri yav of
Bende severim k.valdemi Nilgün aynı seninki gibi hiçbir şey söylemez bana, geldi mi mutfak işini hep o yapar hasta bile olsa çok iyi bir insandır da işte kalış süresi çok fazla uzayıp kişisel konfor alanı daralınca batmaya başlıyor bana da her şey.hımmm bak oda iyi fikir
alışır alışır , üzme yorma oğluşumu
deli kafa gülden nasıl anlatayım ağzı kocaman nerdeyse kafasına kadar açık gülmeye çalışan bi tipti işte
öyle deme bu kayınvalidelere hep önyargıı yaklaştığımızdan zaten,
ben gerçekten kendisiyle iyi anlaşırım severimde, zaten ağzı var dili yok kadının
şimdi bizde sabah beni kaldırmıyor nilayı ve eşimi göndermeye gece uyumuyorsun diye akşam iş yaptırmaz oğlunla uğraş akşama kadar seni görmüyor diye öyle bi kadın yani
ama bende nilayda baktırmam demiştim, anneme sen bak güvenmiyorum demiştim ki
annem olmaz öyle şey demişti
ki sonuçta oda babaanne kanından canından ve şimdi gerçkten şunu söyeleyebilirim annemden bile güzel bakıyor, çok sakin bi kadın, çocukta onun yanında sakinleşiyor, bu arada annemde dinlendiği için oda sakinleşiyor
çok uzattım ama kısacası iyi oluyor takma kafana
kolay gelsin nevracım
Tabi tabi Bilge eşim de çok seviyor onlar da bizim dört ayaklı evlatlarımız ve bu şekilde sözleri duydum mu çok ağırıma gidiyor inan ki. Başta çok müdahale ediyordu k.peder özellikle de eşim gerekeni söyleyince şimdi pek bir şey diyemiyor ama araya sıkıştırıyor gene fırsat oldu mu.heeeeeee ben iyiden pamuk helva (şeker) gibi oldum fıçı modeli
alla allaaaaaaaaaaaa ne demek atın ya... canlıdan bahsediyoruzsonuçta siz mutluysanız bu eşinin de mutlu olduğu anlamına gelir eşine söyle bu laflar beni çok üzüyor de muhtemelen gerekeni söyleyecektir anasına babasına. sonuçta eşin de kedicikleri evlat gibi benimsemeseydi şimdiye çoktan giderlerdi
işte ayrı şehirlerinde böyle dezavantajı var... gelip haftalarca kalmaları vs... aynı şehirde en azından birkaç saat tahammül ediyorsun... ha tabii benimki gibi aynı şehirde kalmaya gelen modellerineyse susayım ben
selam kızlar. nasılsınız kuzular nasıl? ben iyileştim çok şükür şimdi de paşalar ikisi de nezle oldular. 3 gün soğuk gördük dökülüyoruz valla. bu arada berkayım dün akşam iki adım attı ilk defa:))))) bakalım devamı gelecek mi... 15 gündür çalışamadığım için başıma kadar dosya dolu masam. ara ara takip etmeye çalışırım. öpüldünüzzz.
sağol pelincimya kimseden ses çıkmayınca götürdüm acıbademe. kadın önceki doktorun verdiği ilaç için o verilirmi hiç göze sürülür mü hiç o da çoğaltmış olabilir vs gibiyorumlar yaptı.. of ya kime güvenicez yani.. şimdi bi göz merhemi verdi bakalım 5 gün sür dedi mutlaka geçer ama tekrar ederse tekrar gel dedi. tekrar etmezse sorun yok dedi. egzama ama bulaşıcı değil dedi.. çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan olabilirmiş. hey allahım yarabbim.. şu kuzular hiç hasta olmasa nekadan gzel olur..
neyse kociş izinli bugün kız uyanınca dışarı çıkcaz. ebebek vs. azcık alışveriş gezme filan görüşürüz çok konuşmayın gece yormayın beni ;p
tünaydın hanımlar yemeğe gidenlere afiyet olsun.öznur dişiniZ hayırlı olsun.müzeyyen sana ve kuzulara geçmiş llsun. pelin sana da kolay gdlsin tatlı heyecanlar bunlar:) bugün kayınvalidemler yemeğe gelicek hazırlık yapcam öptük sizi
ben geldim nasılsınız yeğenlerim nasıl?
bir yaramazlık yoktur inşallah
geçmişi okuyamıyorum
mercimeğim geç döllenme olduğu için görünmemiş, kalp atışı nı ve kendini perşembe günü gördük:)))bulantılarım da başladı ne yazık kıi(((((
haktanımda hasta oldu öksürüyo hırlıyo burnu akıyo
geceleri hiç uyumuyo
baya zorlanıyorum anlayacağınız
annemin ameliyatını ankara güven hastanesinde yaptırmaya karar verdik, çarşamba ilk muayene için ankaraya götürcek eşim k.validemi
anlayacağınız bir süre daha olamıycam aranızda((((
ablamda hala hastanede yatıyo, kanala kaçan taş hortum salınarak alındı ama sarılık olduğu için ameliyatı ertelendi hala hastanede yatıyo((
benden haberler bunlar sizden ne var ne yok?
bilge seçili arıycaktı hesap nosu için noldu?
oğluşum "parka" diyomuşşşşşşşş
ben didiyom evime kuzularıma, gelince görüşürüz
Tabi tabi Bilge eşim de çok seviyor onlar da bizim dört ayaklı evlatlarımız ve bu şekilde sözleri duydum mu çok ağırıma gidiyor inan ki. Başta çok müdahale ediyordu k.peder özellikle de eşim gerekeni söyleyince şimdi pek bir şey diyemiyor ama araya sıkıştırıyor gene fırsat oldu mu.
Farklı ve uzak bir şehirde olunca gerçekten durumlar oluyor işte kendi aileme yakındım mı hemen diyorlar ki sus sen de k.valde olacaksın sen de erkek evlat yetiştiriyorsun ama empati kurmasını bileceğim ve hissettiklerimi unutmayacağım diyorum ben de şimdiden.
Oğlumun evi de olsa bıktırana kadar kalmayacağım diyorum o zaman kaynana olunca fikrim değişir mi bilmem ama
hepinize toptan gelmiş geçmiş olsun, berkayada maşallah, bizimkide farkında olmazsa duruyor ayakta, farkına varınca popo aşağı hemen oturuyor zıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?