2009 Aralık Anneleri

türkiye çapında en iyilerdenmiş allah doğru karar vermemizi sağlar inşallah

ben açıldı açılalı güven'e gidiyorum oğluş orada doğdu doktoru da orada bugüne kadar hiç yanlış bir tedaviyle karşılaşmadık allaha bin şükür
inşallah sizin de şansınız yaver gider de siz de memnun kalırsınız
yasi hastanede olduğunuz bir gün uğramak isterim umut'u getiremem gerçi malum hastane ortamı mecbur olmadıkça sokmuyorum ama zor durumda kalmazsan bir geçmiş olsuna uğramaya çalışırım
dediğim gibi eşin ya da herhangi biri bir şey söyleyecek gibiyse seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli arkadaşım

Jokerden aldi teyzesi minanin dgumgunu elbisesini benim icime sindi bige bilmyrm denk gelirmi ama yenmeyecek cinsten krem rengi kizimin 2 telini tutacak cinsten aryrm :))))

elbisenin linki var mı... uyumsuz bir şey olmasın malum süs püs olayı

esas tedirginlik doğduktan sonra nasıl başedicemdir sanırım di mi? :18:

he he bu da benim gibi... ben de ara ara tat kontrolü yapıyorum... çucumun ne yediğini biliyim ama di mi
duayı cepte bil şekerim hepiniz özellikle de yeğenlerim sürekli dualarımdasınız şahsen

Cok sukur nilgun iyiyiz ama kalici birsey var :))) tv yi ellemeye giderken yoldan ceviirsen avazinin ciktigi kadar bagriyor ama oyle boyle degil alip ilgisini baska yere cekene kadar sacini mi yolmuyor yuzunumu cekustirmiyor herturlu numara var bu arada aklima geldikce yazyrm berkaya masallah adimina mert efeyede masallah yerim onun anne demesini benimkide babasi bana kizdi fiyr kafaya bir patlatti simdi birisine annemle oyle konusma bakayim yap mina diyincr kafasina patlatyr hemde hic ogretmeden kizim anaci oldu cook :))

olabilir tabi

ah ah bende çok isterdim yabancılamasın kimseyi diye ama benimki tam yabani
kimseye gitmiyor yaw azıcık gitsene annede rahat etsin ama nerde

ama söz elimden geleni yaparım, şöyle yakından bir foto alayım, hergün tanıtırım, bak oğlum bu Pelin Teyzen, birde tatlımı tatlı kara bir kuzusu var diye gireyim olaya olmamı

Baktm link yok yarin resim koyayim laptop yok suan obur pcninde mause bozulmus yoksa facebooka bir resim koydum bugun sen aklima geldin burayada koyacagim senin icin aksam elbiseyide koyarim

olsun o kadarcık, oda geçer yakında tekrar bununla gelmiş geçmiş olsun arkadaşım ...

oh iyiymiş valla, anacı olsun zaten ne varsa anasından var dimi ama

oy kurban olurum onu verene düşünce çok güzel geldi gözüme maşallah

beni götürürmü bilmiyorum bu bulantılarla büyük ihtimal samsunda kalırım
ama gelirsem bende çok isterim seni görmeyi

aynen bu tedirginliğim
haktan günden güne daha ele avuca sığmaz oluyo
bide minik bebek olcak
napcam nasıl yapcam bilemiyorum valla
allah yardımcım olsun

kontroller bende de devamlı oldu oluyoda

canımmmm
benimde hep dualarımdasınız yeğenlerimle

olur mu olur kızım her şeye aklı eriyo bu sıpaların
benimkinin şimdilik yabancılaması yok... sürekli de mıncıklanıyor zaten alışık yani dün ilk kez markette biri "gel bakim" dedi (tabii sen kim ben kim benim oğlum sana niye geliyo gibi bilimum soruları es geçiyorum) benimki bana daha sıkı sarılıp kafasını omzuma koydu... öğrenmeye mi başlıyor yoksa anasının çağıran kişiyi hırpalamak üzere olduğunu mu çözdü bilemiyorum gayrı

maşallah oğluşuna

benimki tv sehpasına tutunduğu anda televizyonu kapatıyoruz "bak gördün mü bozuk bu televizyon sen buraya gelince kapanıyor" cümlesi eşliğinde... o zaman isyan etmiyor uzağa oturtup açıyoruz sorun yok... ama tvyi kapamadan uzağa oturtmaya kalkınca ciyak ciyak kızıyor haspam
ay süpermiş yaaaaaa maşallah mina kuzusuna benimkine de öğretmek lazım

Baktm link yok yarin resim koyayim laptop yok suan obur pcninde mause bozulmus yoksa facebooka bir resim koydum bugun sen aklima geldin burayada koyacagim senin icin aksam elbiseyide koyarim

tamam canım koy benim de gözüm tokalarda olsun

derken aklıma düştü her şeyi düşündüm sanıyodummmmmmmmm benim oğlum doğumgününde ne giyceeeeeeeeeekkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
Alakasiz ama Mutfaga yolluk almistim ya ay cok iyi ya at makinaya yika tum ev icin olsa hali derdi olmasa yerlerde kolay temizlenyr o yikanirken bos diye

aman hadi hayırlısı bakalım cnm
zamanla o da alışacak pelim'cim
hem onlar içinde kendi yataklarında uyumak daha sağlıklı
allah utandırmasın inş tez zamanda alışır kara kuzum

o ani karar almanı sağlayan şeyide merak ettim bak şimdi

öykü canavar öykü diyorum kendisine maşalah iyi cnm
3 gün geniz ve burun akıntısından sonra bomba gibi oldu
emen çocuk olması avantajını kullandım:13:

Alakasiz ama Mutfaga yolluk almistim ya ay cok iyi ya at makinaya yika tum ev icin olsa hali derdi olmasa yerlerde kolay temizlenyr o yikanirken bos diye

ben de mutfaktaki halımı değiştircem galiba ya... çok leke tutuyor daha yeni geldi yıkamadan yine yıkamadan önceki haline döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…