2009 Aralık Anneleri

ben çıkıyorum yarın yokumm .. p.tesi görüşmek üzere.. herkese iyi tatillerrrr. opuyorumnanaktan

CUMHURİYET BAYRAMINIZZZ KUTLU OLSUNNNN .. turkbayragi turkbayragi

sanada iyi tatiller nevracım...

evet kısa biraz 1 ay önce gökay 77 cm di ona kısa geliyr ama seviyor oynamayı, üstüde çıkıyor istediğin zaman

öznurcum bende fırın makarna tarifni istiyorum ellerine sağlık bu arada

ewt o nazan kısa zaten boyu tutunarak donuyor etrafında ellerınle desteklı dursun dıye olabılır oturarakda oynuyor mınanın hevesı geçtı saklayıp yenıden çıkaracagım bır muddet sonra

internetten buldum tarifi deneyeyim sınıfı geçerse söylerim yarın:)))

Güle güle güzel günlerde kullanın Meral arabanızı.
NAZANIM SAĞOL CNIM BENİM
DAHA İYİSİ SİZLERE CNM
kızlar çok kolayt ya hazır baklava hamuruyla yaptım yufkaları koydum tepsiye iç koydum yağladım kestim attım fırına çıkıncada şerbetlicem çok pratik
HAMARAT HATUNUM BENİM

cancağızlarım çıkıyorum şimdi, allaha emanet olun
seviyom sizi, kuzularımı öpün emi
benide özleyin heeeee :))))))))
KENDİNİZE İYİ BAKIN

ben çıkıyorum yarın yokumm .. p.tesi görüşmek üzere.. herkese iyi tatillerrrr. opuyorumnanaktan

CUMHURİYET BAYRAMINIZZZ KUTLU OLSUNNNN .. turkbayragi turkbayragi

turkbayragi HERKEZİN BAYRAMI KUTLU OLSUNturkbayragi

bnm eşim makarnayı yemekten saymyıyor genelde sebzeli tavıuk pişiyo fırında yada güveçte doğra doğra doldur pişir :)

ben zeynebe kiviyi veriyorum artık 1 adet yiyor maşallah..
nilgün bilge sormuşmu bıldırcın yumurtasını nasıl veriliyormuş..sen öyle diyince tereddüt ettim aldım ama vermedim daha

bende veriyorum kivi dünde karnı bahar yedirdim bugün brokoli yedirdim artık veriyorum herşeyi büyüdüler 1 yaş 11 ay ne fark var akşamada fasülye yedircem

bende yumurtanın beyazı dışında" herşeyi veriyorum..öğlen ona özelsebze çorbası yapıyorum akşam bizim yediklerimizden yiyo öğün olarak

yumurta yemiyor artık sıkıldı heralde vermiyorum bende biraz ara verdim
benmde aynı öznur öğlen çorba sabah peynir domates zeytinyağlı.
zeytin pekmez akşamda ne allah verdiyse :)

bende yumurtanın beyazı dışında" herşeyi veriyorum..öğlen ona özelsebze çorbası yapıyorum akşam bizim yediklerimizden yiyo öğün olarak

ben valla artık yapmıyorum dökmekten bıktım tuzsuz yapıyorum yemeği baharat eklemiyorum salça annemin yaptığı az koyuyorum zaten yediği 2 lokma o da bizim yemekten yiyor sorun olacağını sanmam zaten ilerde yiyeceği o

bizim doktor baharatlıda verebilirsin dedi nane kekik özelliklede kimyon..

bahart çok alerji yapıyor yağmura gecen kendimize baharatlı patates yapmıştım öğlen için çok sveriz yağmurada verdim 1 kaç tane çok da değildi kabardı heryeri kekik nanae çorbalarına katıyorum ama bişey olmuyor

Ben bir yumurtayı çırpıyorum tereyağda omlet gibi yapıyorum içine de azıcık maydonoz kıyıp veriyorum bayılıyor. Böylece beyazını da yemeye başlamış oldu birkaç gündür öncesinde azıcık verdim alışsın diye sorun olmadı zaten on ikinci aydan itibaren bir tam yumurta yiyebiliyorlarmış

internetten buldum tarifi deneyeyim sınıfı geçerse söylerim yarın:)))

anlaştık arkadaşım olumunekankayizsmile

ben zeynebe kiviyi veriyorum artık 1 adet yiyor maşallah..
nilgün bilge sormuşmu bıldırcın yumurtasını nasıl veriliyormuş..sen öyle diyince tereddüt ettim aldım ama vermedim daha

ya bak sor dedimde diyetisyen ne dedi diye sormayı unuttum iyi mi?
dur yarın soralım

bende yapıyorum sadece sarısını peynirli , sade tereyağında güzel yiyor
yemediğinide kahvaltı karışımına katıyorum daha beyaza geçmedim ama yavaş yavaş verrmeyi düşünüyorum
12. ayda vahiymi gelecek hepsine birden başlayınca geçiş daha zor olur gibi geliyor bana
nerdeyse 11. ayımız bitiyor zaten ucundan kıyısından başlamak lazım

Son düzenleme:

Bende aynen öyle düşünüyorum azar azar başlamak suretiyle alıştırmak daha mantıklı geliyor şimdiden. Süt de veriyorum bayılıyor hiçbir sorun da yaşamadık şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…