ben çıkıyorum yarın yokumm .. p.tesi görüşmek üzere.. herkese iyi tatillerrrr. opuyorumnanaktan
CUMHURİYET BAYRAMINIZZZ KUTLU OLSUNNNN .. turkbayragi turkbayragi
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Aktivite Masası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu mu arkadaşlr aldığınız?boyu kısa gibi geldi bana sankii
yasemin inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..aklına kötü şeyler getirme..boş kese olması için kesenin görünüyo olması gerekirdi benim ilk hamileliğim öyle olmuştu..inş.minik bi kız duruyodur da göstermemiştir kendini:))
ben bıktım makarna yemekten be pelin :)) bu sefer değişik bi makarna deniyim bari fırın makarna yapayım yanınada tavuksempatiksalakcinni
sanada iyi tatiller nevracım...
evet kısa biraz 1 ay önce gökay 77 cm di ona kısa geliyr ama seviyor oynamayı, üstüde çıkıyor istediğin zaman
öznurcum bende fırın makarna tarifni istiyorum ellerine sağlık bu arada
NAZANIM SAĞOL CNIM BENİMGüle güle güzel günlerde kullanın Meral arabanızı.
HAMARAT HATUNUM BENİMkızlar çok kolayt ya hazır baklava hamuruyla yaptım yufkaları koydum tepsiye iç koydum yağladım kestim attım fırına çıkıncada şerbetlicem çok pratik
hayırlı olsum meralimmm opuyorumnanaktan
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
sağol arzucummmm amiiiiin olumunekankayizsmile
yaaaa, o kadan minik ki görünmüyo bilem
YASEMİNİM ALLAH RAZI OLSUN
dünürüüüm canuuuuum :1hug:
bende sizi çokkkk özledim, evimide özledim
sağol bitanem
he ya bulanmam inşallah hiç, çok naz yaptı mercimek, kız mı ne kaydirigubbakcemile3
KENDİNİZE İYİ BAKINcancağızlarım çıkıyorum şimdi, allaha emanet olun
seviyom sizi, kuzularımı öpün emi
benide özleyin heeeee :))))))))
ben çıkıyorum yarın yokumm .. p.tesi görüşmek üzere.. herkese iyi tatillerrrr. opuyorumnanaktan
CUMHURİYET BAYRAMINIZZZ KUTLU OLSUNNNN .. turkbayragi turkbayragi
bende yumurtanın beyazı dışında" herşeyi veriyorum..öğlen ona özelsebze çorbası yapıyorum akşam bizim yediklerimizden yiyo öğün olarak
ÖZNUR vanilyalı puding bir paket mi iki paket mi?
ben valla artık yapmıyorum dökmekten bıktım tuzsuz yapıyorum yemeği baharat eklemiyorum salça annemin yaptığı az koyuyorum zaten yediği 2 lokma o da bizim yemekten yiyor sorun olacağını sanmam zaten ilerde yiyeceği o
1 paket ebrucum
internetten buldum tarifi deneyeyim sınıfı geçerse söylerim yarın:)))
ben zeynebe kiviyi veriyorum artık 1 adet yiyor maşallah..
nilgün bilge sormuşmu bıldırcın yumurtasını nasıl veriliyormuş..sen öyle diyince tereddüt ettim aldım ama vermedim daha
Ben bir yumurtayı çırpıyorum tereyağda omlet gibi yapıyorum içine de azıcık maydonoz kıyıp veriyorum bayılıyor. Böylece beyazını da yemeye başlamış oldu birkaç gündür öncesinde azıcık verdim alışsın diye sorun olmadı zaten on ikinci aydan itibaren bir tam yumurta yiyebiliyorlarmış
Tamam canım sağol eşime ısmarlayacağım gelirken getirsin tatlı yersem belki tatlanırım biraz.
anlaştık arkadaşım olumunekankayizsmile
ya bak sor dedimde diyetisyen ne dedi diye sormayı unuttum iyi mi?
dur yarın soralım
bende yapıyorum sadece sarısını peynirli , sade tereyağında güzel yiyor
yemediğinide kahvaltı karışımına katıyorum daha beyaza geçmedim ama yavaş yavaş verrmeyi düşünüyorum
12. ayda vahiymi gelecek hepsine birden başlayınca geçiş daha zor olur gibi geliyor bana
nerdeyse 11. ayımız bitiyor zaten ucundan kıyısından başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?