2009 Aralık Anneleri

kızlar çok kolayt ya hazır baklava hamuruyla yaptım yufkaları koydum tepsiye iç koydum yağladım kestim attım fırına çıkıncada şerbetlicem çok pratik

hayırlı olsum meralimmm opuyorumnanaktan
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

geçmiş olsun kayınvalidene yasemincim.. bulantın olmamaya devam eder inşallah..
bebiş kendini saklıyor sanırsam.. ay mini minnacıktır o şimdddiiiiik.. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
sağol arzucummmm amiiiiin olumunekankayizsmile
yaaaa, o kadan minik ki görünmüyo bilem

dünürrrrrrrrrrr özledik seni çok geçmiş olsun annene canım seninde sevindim bulantın olmamasına geç görünecek demekki

dünürüüüm canuuuuum :1hug:
bende sizi çokkkk özledim, evimide özledim
sağol bitanem
he ya bulanmam inşallah hiç, çok naz yaptı mercimek, kız mı ne kaydirigubbakcemile3

kızlar çok kolayt ya hazır baklava hamuruyla yaptım yufkaları koydum tepsiye iç koydum yağladım kestim attım fırına çıkıncada şerbetlicem çok pratik

ben aldım hamurlardan bi keresinde fıstıklı sarma yapacaktım .. bişeyleri yanlış yaptım ama neyi anlamadım .. olmadı anlayacağız..olan fıstıklara oldu : ((( içimde kaldı .. tekrar denesemmi acaba ..

cancağızlarım çıkıyorum şimdi, allaha emanet olun
seviyom sizi, kuzularımı öpün emi
benide özleyin heeeee :))))))))

ay ben de yaa çok korkuyorum düdüklü tencereden.saatlerce ocak çalıştırıyorum ama onu açmıyorum korkumdan
geçmş olsun canım k.validene.
bebişin daha görünmemesi çok normal bak kaç kişi yazmış.benimde 6+3te sadece kese görünmüştü.2hafta sonra gel demişti dr.zor geçmişti 2hafta.8+3tede hem bebiş hem kalp atışı görülmüştü.takma kafana:)

ay bizede gelmek isteyenler çıktı bir çiftte kütahyadan.haftasonu kalacaklar yani.eşim birde bna soruyor ya taşınacaz ne misafiri dedim.sonra gelsinler hem ev hediyesei de getirirleraklinialirimsmile

Bir ara sitede aktivite masası konuşuyordunuz alan var mı? ben alsammı die düşünmekteyim.

ben aldım canım h.sonu kaan çok sevdi ama sürekli oynayınca sıkılıyo arada dolaşıyo yine başına geliyo ayakta durmak hoşuna gidiyo bide etrafında tutunarak yürüyo biraz pahalı ama deyiyo sonuçta küçük oyuncaklar bile 40-50 lira

ben çıkıyorum yarın yokumm .. p.tesi görüşmek üzere.. herkese iyi tatillerrrr. opuyorumnanaktan

CUMHURİYET BAYRAMINIZZZ KUTLU OLSUNNNN .. turkbayragi turkbayragi

yağımı az geldi acaba

nevra seker hamuru alacagım şimdi netten acaba yarım kılodan kaçtane cıkar yada sen kaç kılodan kaç tane yaptn

nazan 2 dir kullanıyorum bnde senin gibi saatlerce ocak yakardım en azından krufasülye nohut et gibi şeylerde kullanmak istiyorum artık

yasemin inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..aklına kötü şeyler getirme..boş kese olması için kesenin görünüyo olması gerekirdi benim ilk hamileliğim öyle olmuştu..inş.minik bi kız duruyodur da göstermemiştir kendini:))
ben bıktım makarna yemekten be pelin :)) bu sefer değişik bi makarna deniyim bari fırın makarna yapayım yanınada tavuksempatiksalakcinni

Yav ne yaptınız gittim geldim
sayfalar dolmuş, geldim işim vardı birazda bakamadım
noluyooooooooooooo burda

meralcim arabanız hayırlısı olsun, ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

yasmin gelmiş yaşasınnnnnnnnnnn,
görünür o görünür kızdırda naza çekiyodur kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…