oyy yoruldum yaa baklava yaptımm kızlar akşam beklerim:içelim:
nevra o arkadas grubunuza benden slm soyle :)))
Selam selam kızlar
aranıza döndüm yine
yarın izin aldım yokum.çok şükür arabamız gelmiş. Teslim almaya ve plaka işlerini halletmeye gideceğim.malum yarım yarım gün.
Cumada resmi tatil :)))))))
yasmin+arzu+nilgün+bige+melike+bahar+nevra napıyosun siz bakıyım:))))))
sağol arzucummmm amiiiiin olumunekankayizsmilegeçmiş olsun kayınvalidene yasemincim.. bulantın olmamaya devam eder inşallah..
bebiş kendini saklıyor sanırsam.. ay mini minnacıktır o şimdddiiiiik.. allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
dünürrrrrrrrrrr özledik seni çok geçmiş olsun annene canım seninde sevindim bulantın olmamasına geç görünecek demekki
yasemın geçmiş olsun aklına getırme oyle şeyler hayırlı haberlerınıde beklıyoruz
kızlar çok kolayt ya hazır baklava hamuruyla yaptım yufkaları koydum tepsiye iç koydum yağladım kestim attım fırına çıkıncada şerbetlicem çok pratik
ay ben de yaa çok korkuyorum düdüklü tencereden.saatlerce ocak çalıştırıyorum ama onu açmıyorum korkumdankızlar bişey sorcam şimdi bn düdüklüye fasülye koydum pişti kapattım altını havasını almadım tencerenin şimdi 2 saat falan oluyo şimdi tencere soğumuş havasını alıp açayım dedim hava çıkmıyo ya açayımmı kapağını havası kendimi gitti patlamasın ya korktum :)
geçmş olsun canım k.validene.selamlar nasılsınız ?
anneme geldim hemen hem havadisleri vereyim hem size bakayım dedim
k.validem anjiyo oldu 3 damaarı değişecekmiş baya zor günler atlattık
ben iyiyim sanki hiç hamile değilim bulantım filan yok
doktora gittim bebek görünmesi gerekirken görünmüyo
adetin düzensizmi diye sordu
evet deyince geç döllenme olabilir dedi
yarın bidaha gitcem kontrole
açıkçası korkuyorum boş kesemi acaba diye :s
sizden ne var ne yok?
seçildeydi gün sırası dimi
kızlar noooooluğ ona ulaşırsanız eski usül hesap nosunu öğrenip bana msj yasın daaaaaaa
ben görüştüğümüzde başka şeylerde söleyecem canım merk etme .. kocaman adam oldu nerdeyse askere gidecek ancak geliyorlar .. ya sabır ne dersin böylesineee.. eşim arada olmasa geri çevirirdim ama olmuyoo işte ..
Bir ara sitede aktivite masası konuşuyordunuz alan var mı? ben alsammı die düşünmekteyim.
ben aldım hamurlardan bi keresinde fıstıklı sarma yapacaktım .. bişeyleri yanlış yaptım ama neyi anlamadım .. olmadı anlayacağız..olan fıstıklara oldu : ((( içimde kaldı .. tekrar denesemmi acaba ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?