tekrar gecmiş olsun minaya pelin.zeynebin huysuzlugu 15 gun kadar surmuştu bizde ramazan sonu atlatmıştık.inş. sizinki sürmezMinanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah
çok şükür pelincim.. allah beterlerinden korusun inşallah hepsini..
hiç önemi yok lafı bile olmaz, sırtımda mı taşıyorum,
diğer türlü olsa bende üzülürdüm, işe yarasın demi
kaç gün taze kalıyoo yazmamışım bilmiyorum ki bilmiyorumkismile bizde 6-7 kalmıştı ertesi güne onlarda hemen bitti... sempatiksalakcinni
Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah
zeyneple biz iyiyiz şükür yuvar teker peşinde dolanıp duruyorum bu ara fena taktı dolap ve çekmecelere vazgecirmeye çaluşmak nafile sanırım.bide sinirlenince yada istedigi olmatınca baslıyo ağlamaya bide yere yatıp kafasını vurmaya nasıl vazgeçiricem bilemedim
zeyneple biz iyiyiz şükür yuvar teker peşinde dolanıp duruyorum bu ara fena taktı dolap ve çekmecelere vazgecirmeye çaluşmak nafile sanırım.bide sinirlenince yada istedigi olmatınca baslıyo ağlamaya bide yere yatıp kafasını vurmaya nasıl vazgeçiricem bilemedim
Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah
tekrar gecmiş olsun minaya pelin.zeynebin huysuzlugu 15 gun kadar surmuştu bizde ramazan sonu atlatmıştık.inş. sizinki sürmezMinanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah
dünürcüm geldiğinde bak bu da olabilir eylülüme hem sabunun da hatrı kalmamış olur laelaelaelaelae
ayy bencede bu da cok guzelmışş,,hem kedılerde var..bılge vallahı enteresan bı kadınsın ya her şeye bır duşuncen bır cozumun varr,,nası başarıyosunn bu kadar cook yonlu duşunmeyı acabaaa??:uhm::uhm::uhm:
biz iyiyiz canım sen ve öykücük nasılsınız öykü hastalanmış ama iyileşmiş şimdi geçmiş llsunYEMEKTEN GELDİİİİİİİİMMMMM bz iyiyiz canım aen ve öykücük nasılsıbız öykü hastaymış ama iyileşmiş sanırım.geçmiş olsun
arzu oldumu fasulyen cnm?
nilgüncüm nasılsın?
fatma + kıymet + ebruuuu
YEMEKTEN GELDİİİİİİİİMMMMM
arzu oldumu fasulyen cnm?
nilgüncüm nasılsın?
fatma + kıymet + ebruuuu
bilgenin tarifine göre bişiyor şuan gendileri..ne yaptın fasülyeyi Arzu
bilgenin tarifine göre bişiyor şuan gendileri..
:))
hala sert ama hiç pişmiycek gibi duruyor...
düdüklü olayını bi çözüp yapamadım.. geçenlerde patlıyordu azdaha
bilmem bilmiyorumkismile beyin hasarlı o yüzden sanırım fatma sempatiksalakcinni gayri ihtiyari oluyor bilinçli bir tercih değil :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?