2009 Aralık Anneleri

Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah
tekrar gecmiş olsun minaya pelin.zeynebin huysuzlugu 15 gun kadar surmuştu bizde ramazan sonu atlatmıştık.inş. sizinki sürmez

zeyneple biz iyiyiz şükür yuvar teker peşinde dolanıp duruyorum bu ara fena taktı dolap ve çekmecelere vazgecirmeye çaluşmak nafile sanırım.bide sinirlenince yada istedigi olmatınca baslıyo ağlamaya bide yere yatıp kafasını vurmaya nasıl vazgeçiricem bilemedim

hiç önemi yok lafı bile olmaz, sırtımda mı taşıyorum,
diğer türlü olsa bende üzülürdüm, işe yarasın demi

olsun canım benim ama bir sürü iş yine de.. o samimiyeti görmesem ben de söylemezdim zaten olumunekankayizsmile

kaç gün taze kalıyoo yazmamışım bilmiyorum ki bilmiyorumkismile bizde 6-7 kalmıştı ertesi güne onlarda hemen bitti... sempatiksalakcinni

hehe kurabiye çok başarılı demek ki aklinialirimsmile bir iki gün önceden yapayım da aradan çıksın diye düşündüm de ondan sormuştum... ama yapıp soğur soğumaz sıkıca jelatine sararsam muhtemelen durur di mi ya

Minanin lekeside ishalide gecti cok sukur merak etmeyin diye 2 dk geldim istahsiz huysuz herseye aglayan bir kizim var artik bu hastaliktan sonra cani sagolsun diyip gdyrm simdi gelirim insallah

oh çok şükür... merak etme hastalığını unuttuğu anda huysuz kızın gidecek güzel huylu kızın geri gelecek annesi... o arada olan sana olacak tabii :1closedeyes:

heh :) zıpaya bak
kafasını mı vuruyor?
ne yapcez biz bunlarla ya

ay benimkinde de bir damar bir damar nasıl bağırıp ağlıyor istediği olmadığında küçük sıpa
bu tür krizler için istediğini vermeyin bunu yaparak istediğini alabildiği müddetçe aynı hareket tekrarlanır diyorlar... onun yerine ilgisini başka yere çekin diyorlar kıymetcim

dünürcüm geldiğinde bak bu da olabilir eylülüme hem sabunun da hatrı kalmamış olur laelaelaelaelae

Birkaç güne kadar tamamen normale döner inşallah Pelin merak etme, kolay değil tabii az sıkıntı çekmedi kuzucuk.

tekrar gecmiş olsun minaya pelin.zeynebin huysuzlugu 15 gun kadar surmuştu bizde ramazan sonu atlatmıştık.inş. sizinki sürmez

ohh cook cok gecmış olsun pelın ya ,,ee zor tabı kuzum neler cektı mınıcık yureğiyle,,gecer hemencecıko hastalıktan kalan huysuzlukta,,hep sağlıklı mutlu olsun yavrularımız inşallah:Saruboceq:

YEMEKTEN GELDİİİİİİİİMMMMM

arzu oldumu fasulyen cnm?

nilgüncüm nasılsın?
fatma + kıymet + ebruuuu

dünürcüm geldiğinde bak bu da olabilir eylülüme hem sabunun da hatrı kalmamış olur laelaelaelaelae

ayy bencede bu da cok guzelmışş,,hem kedılerde var..bılge vallahı enteresan bı kadınsın ya her şeye bır duşuncen bır cozumun varr,,nası başarıyosunn bu kadar cook yonlu duşunmeyı acabaaa??:uhm::uhm::uhm:

pelincim annemin bir lafı vardır
"bu çocukların hasta olduğuna yanmamda birde huyları değişmese " der
tabiki ne hasta olsunlar ne de huy değiştirsin yavrular ama ; geçici dönemdir umarım hemen düzelir kara kuzum

bilmem bilmiyorumkismile beyin hasarlı o yüzden sanırım fatma sempatiksalakcinni gayri ihtiyari oluyor bilinçli bir tercih değil :sm_confused:

biz iyiyiz canım sen ve öykücük nasılsınız öykü hastalanmış ama iyileşmiş şimdi geçmiş llsun

YEMEKTEN GELDİİİİİİİİMMMMM

arzu oldumu fasulyen cnm?

nilgüncüm nasılsın?
fatma + kıymet + ebruuuu

afıyet bal şeker süttttttt olsu n kılo kalorı yağlanmalar yok olsunnnnn

hımm kılo demışken arkıdışler yeşilçayın sutu azaltma falan gıbı bı etkısı var mı ?yanı emzırırken ıçılebılır mı?
çaykurun bergamut aromalı yeşilçayı acayıp yağ yakıp iştah kesıyormuş,,forumda okudum baaya bı kışı kılo vermış bırbırlerıne tavsıye edıyolardı.bende topığımle paylaşayım bu bılgıyı dedımzemuszemuszemuszemuseger sute sıkıntısı yoksa bende başlıcam

bilgenin tarifine göre bişiyor şuan gendileri..
:))
hala sert ama hiç pişmiycek gibi duruyor...
düdüklü olayını bi çözüp yapamadım.. geçenlerde patlıyordu azdaha

valla pişirme kıvamına benim pek katkım olabilemez arzu sorumluluk almam çiğ kalırsa sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

bilmem bilmiyorumkismile beyin hasarlı o yüzden sanırım fatma sempatiksalakcinni gayri ihtiyari oluyor bilinçli bir tercih değil :sm_confused:

valla beyın hasarlı değil de baya bı kapsamlı bence,,bızı mahrum bırakmaa engın bılgulerundennn,,hatta hemen de bakıyım şu yeşilçayıııııı banaa??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…