2009 Aralık Anneleri

İyi geçer inşallah günlerin arkadaşım. Kuzuluk nasıl bir yer bana anlat nolur . Kesin doğal biryerdir. Neler yapabildin kızıcığınla hep kaydet. Fotoğraf çekmeye çalış bol bol.

canım geldik evimize şükür. kzuluk adapazarına bağlı kaplıcalarıyla meşhur bir yer. bizimkiler 10 sene önce ordan devremülk almışlardı. yılda 15 gün gidiyolar. ben hep okuduğum yada çalıştığım için sadece hafta sonları bi geceliğine gidebiliyodum. geçen sene 15 gün bu senede 1 hafta kaldım.

ruhen biraz daha iyiyim. ama bedenen durum aynı maalesef. malum zeynebin peşinde koşturma faslı aynı evde benden hariç 4 kişi olmasına rağmen ki onlarda ilgilendiler daha doğrusu çalıştılar ancak zeynep beni hiç bırakmadığı için nefes almaya fırsatım olamadı yine.yinede güzel bi haftaydı babam bizi dağ bayır dolaştırdı ben çok severim yeşillik akan su bayılırım. vallahi boş alanlarda onlrdan azcık uzaklaşıp bağırıp durdum deşarj olmak için iyi geldi sayırlı.

zeynep hanım suyu çok sevdi bide ona simit aldım havuzun içinde çok olmamak kaydıyla oyuncaklarıyla debelenip durdu. bi kaç resim eklerim inş. ancak 1 hafta da zeynep daha da hareketlendi. iyice taytaylar ve adımlar arttı. Rabbim ne zaman izin verirse normal yürüyecek bekliyoruz inş.

önceden yapardı ama artık direk dolap ve çekmeceleri açıp içindekileri boşaltmak ve tadına bakmaya çalışıyo. almıcam dedim ama çekmece ve dolap kiltlerinden almak zorunda kalıcam bu mesajı okuyan arkadaşlar varsa öneri bekliyorum nerden alıyım yada nasıl yapıyım. neyse daha yazamıyorum. zeynep durmuyo

sen nasılsın övünç? dünya nasıl ? bende haberler böyle. şimdi beni bekleyen çamaşırlar kirli bir ev vs. vs. tatilin başı iyi ama sonu felaket . öpüyorum ikinizide . kızını accık mıncıklıyorumda:)

Hoşgeldin tatil iyi gelmiştir tabii özellikle Zeynep için temiz havası yeter.
Ben şimdilik Canberk in açabileceği dolaplara koli bandı yapıştırdım idare ediyor mutfaktaki çekmecelere de elini sıkıştırdı bir kere daha yanaşmadı bakalım hükmü ne kadar sürecek:)

bugün moral olsun diye hava güzeldi dısarı cıktık aksam eşimin halasına ugrayalım dedik ve kızı merdivenlerde pusetinden kaydı ve yere mermere düstü kuzum üstelik uyuyordu neye ugradıgını sasırdı ama ben ondan kötü oldum bayılacaktım cok sükür bişey olmadı ama sonra pusete binmedi cadı kucagımda geldi cok sükür bişeyi yok .bu arada bakıcıyla bagları yarın koparıyorum persembe zeynebi mersine götürüyorum rapor alacam bende

bak kendin diyorsun anladıkları yok diye bende bunu diyorum işte kendine yapıyorsun, o yüzden biraz daha sakin ol
kendini ve bebeğini düşün lütfen
tmm cnmmbenneyaptımki
görümcemin oğluda biz oraya gdiyoruz kendi oyuncağını vermiyor ne alsa kapıyor elinden.onlar geliyor b sfer oğlumun oyuncağını oğluma vermiyor seni döverim haa demeyi öğrenmiş öyle diyip duruyor bende öyyylle sinir oluyorum ki alsanaalsanasmile
Nilgunde demis kendine yapiyorsun . Maalesef umrunda degil hickimsenin .Kendine ve kuzuna .

Bizdede oyle Sibel . Artik kollarim tutmuyor resmen
haklısnız kızlarrbilmiyorumkismile

Bu kadar sıkıntıdan sonra şunları da söyleyeyim.oğlum birkaç günde ilerleme gösterdi hızlı birşekilde.emeklemeye başladı:)) çok geç kaldı ya neysee.oynuyor müzik duyunca,gel gel, bay bay yapıyor,çirkin oluyor,öksürük taklidi yapıyor,anne deyip duruyor uykuda bile:) hayır olmaz cıs deyince anlayıp duruyor tekrar sonradan yapsada bi durup bana bakıyor o da dıss diyor cıs yani:))birde bugün sehpaya tutunup ayağa kalkmaya başladı

Son düzenleme:

:1shok: :1shok: :1shok: büyük geçmiş olsun
da nası yaaa??? fisfisfis kemeri bağlı değil miydiiiiii :1no2:

günaydın herkesee
çok kötüyüm bugün hasta olacağım sanırım üfff.
burcu senin büyük bebek nasıl oldu..

günaydın herkesee

Buyuk bebeeemin biliyorsun cumartesi gunleri gezme gunleridir . O gun ne hikmetse uyandi ve ilahi bir guc geldi iyilesti . Disari cikti hava aldi cunku cok bunalmisti hastaliktan ozellikle de vurulan ignenin acisini unutmasi gerekiyordu :)
Ama o ilahi guc nedense bana mi garezi vardi bilmiyorum pazar yok oldu.. :O)

hahahaa çok güldüm valla..nasıl bi iğnedir o öyle acısı içine oturmuş resmen büyük bebeğin..gez gez çıkmamış bi türlü:))

iki kuzuya da çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin... allah korumasa acilden beri gelemezdik herhalde... ben yetişene kadar öyle yerlere giriyor ki :1shok: "aha bu kez tamam kan revan içinde kalacak ambulans çağırmalı" diyerek atılıyorum... milimle çarpmıyor akannehir bin şükür :Saruboceq:

öldürdün beni senem öldürdünnnnnn mafoldumben

vereliniortak

canım allah kardeşine tez şifa, o miniciğe de sağlıklı, mutlu, huzurlu, bolluk bereket içinde çok güzel uuuuuuupuzun bir ömür versin :Saruboceq:

PEKMEZİN BESİN İÇERİĞİ VE SAĞLIĞA FAYDALARI

bizimki sadece üzüm verdiriyordu harnup alerji yapabilir demişti... sormalı fisfisfis

siz hangi pekmezi veriyyosunuz bebişlere. ben önce dut vermiştim. kavanoz bitti şimdi keçiboynuzu veriyorum.. bitince üzüm verm dedim ama annem ekşi olur o diyo..ay en yararlısı hangisiki acaba :uhm:

niye ekşi olsun yahu? pekmez bu bakın tadına ekşi falan değil kaydirigubbakcemile3 bugün diyetisyene gitcez sorayım ben

:mymeka: insanların mecburiyetlerinden faydalanmaya çalışan zihniyetten nefret ediyorum alsanaalsanasmile sanki biz parayı ağaçtan topluyoruz yahu zaten çocuğuna iyi bakılmasının bedeli yok ki... iyi bakana dünyayı versen bedelini ödeyemezsin ki :sinifsinif:

temiz sonuçlar gelir inşallah fred :Saruboceq: dualarımdasınız

senin var ya :mymeka: o ne biçim laf be :mymeka:
tamam zor dönem tamam kayınlarla birlikte olmak çok zor ama nur gibi evladın var yahu... şükretcek bu kadar çok şeyimiz varken gözünü seveyim nazan yaaaaa

o zaman içinde tutma be güzelim... yani söylen demiyorum ama "anne ya ben biraz çatlağım kovayı halının üzerine koyunca huzursuz oluyorum siz yemeği (veya neyse işte) yapın bunları ben yapayım hem az yorulmuş olursunuz" diye şakayla karışık söyle... birlikte hayatın cilveleri bunlar. ben şimdi kendi annemlerle yaşıyorum yeri geliyor onların varlığı bile batıyor (evet evet ben kötü evladım kötü kedi şeroyum ama böyle hissediyorum) hissettiklerin çok normal ama canına eziyet boyutuna getirme nolur canım arkadaşım opuyorumnanaktan

hoşgeldiiiiiiiin oooh ne güzel belli temiz hava yaramış kuzucuğa da sana da... ay darısı başımıza çok bunaldım çooooooook

alkisalkisalkis süprizzzzz koçum beeeeeeee afferin kuzuya maşallahhhhhh

yahu benimkinde hiç bu kadar atraksiyon yooook fisfisfis

Dunurum...

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

dünüüür aklinialirimsmile dili pas ağzı taş bağlamış dünürüm günaydın Şeniz ne kadan sessiz bi kadınsın ki büle oldun be dünürüm dicem bu arada kendi kaynanama da iyi bi şe demiş olcam hafazanallah kaydirigubbakcemile3
benim kayınvalidenin ameliyat laparoskopik değilmiş dünürcüm gaaayet açık ameliyatmış ama basit ameliyat olarak adlandırmışlar... yani internetten okuyup okuyup kendini korkutma

herkeze günaydın
hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle

günaydın herkeze güzel bir hafta ossun inş:Saruboceq:ŞenizŞenizŞeniz

günaydın herkesee

günaydııııııııııınnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim kocaman da çöp çıkarması vs gerektiği için dün maçın devre arasında yorgunluktan uyuyakaldı ama sadece devre arasında!!! kaydirigubbakcemile3

yürüme hevesleri başladı sibel :)

sevgiii sobeeeeeeee :)

ah sorma canım bi yürüse dahamı rahat edicez dahamı yorulucaz bilmiyorum..

Nilgunde demis kendine yapiyorsun . Maalesef umrunda degil hickimsenin .Kendine ve kuzuna .

Bizdede oyle Sibel . Artik kollarim tutmuyor resmen

bizim bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjimiz varki birde memnuniyetsizliğimz... oturmak istiyo oturtuyorumkalkmak istiyo kaldırıloyrum ağlıyo :s yürümek istiyo durmak istiyo saniyesi saniyesini tutmuyo.. benimde kollarım...

ohh ne güzel iyi gelmiştir.. valla ben sadece mutfağa kapı yaptırıcam.. (amerikan mutfak deterjanlar çöp kesici şeyler vs. bir sürü şey var hangi birine kilit takayım) zaten diğer yerler için bişey yaptırmayı düşünmüyorum..

ah canım çok geçmiş olsun kıyamam korkmuştur kuzucuk..

ablamla abimin kızları işte. biri 6,5 biri 8 yaşında kendi oyuncaklarına dokundurtmuyolar bile naz ağlıyo.. bize gelince onun oyuncaklarını birakmazlar. bizimkiler de mi büyüyünce böyle olcakki..

afferin efeme.. bizimkiler aynı gidiyo canım..kaydirigubbakcemile3 hiç bişey yapmadı yapmadı şimdi hepsini birden yapıyo.. maşallah kuzulara..

günaydın herkesee

amman hemen kendini bakıma al ilerlemeden.. geçmiş olsun.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hala gülüyorum burcu ilahi emi kaydirigubbakcemile3 yorum yazamıcam bile..

ya valla canım annem nevşehirli üzüm bağları var kendileri yapmışlar yıllarca pekmezleri öyle diyo üzüm pekmezinin tadı diğeri gibi tatlı olmazmış...

ya senin kocişe de aferin kaydirigubbakcemile3 adama birden uyku bastırmış yani noolmuş kaydirigubbakcemile3

HERKESE GÜNAYDIN BU ARADA İYİ HAFTALAR OLSUN...

naz huy değiştirdi. akşamları yine 9-9,5 gibi yatıyo eskiden 7-8 kere kalkardı ama gözleri kapalı emer emer uyurdu şimdi uyanıyo ya...:1shok: ve tekrar uyutmak ölüümmm gibi.. şuan uykum var yorgunum ve başım ağrıyo hadi bugün evdeyim yarın napıcam acaba mafoldumben niye böyle oldu bu kız ya... sabahları da altıda kalkıyo..

acaba şeydenmi uyku arasında emekleme pozisyonuna filan geçiyo..(sizinkiler aylar önce yapıyodu bunu gerçi ama benimki yeni öğrendi ya) uykusunda emeklemeye çalışıyo filan uyanıyo sonra.. nezaman geçmişti sizinkiler.. geçer dimi mafoldumben

:)))))) yerim ben gelinimi
bu arada dün akşam erkek dünürüne senin vaziyeti söyledim dile zarar gelse bile kalıcı olmuyormuş bilgine yerimseniben

Dun bi arkadasin amcasini aradim istanbulda degil o gerci ama . Konustuk biraz endoskopi ile yapirirsan tercihimizdir dedi adam . Kalici olani da varmis dunur ama sanmam oyle kotu bi doktora denk gelecegime .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…