nılgunnnn sesın pek bı yorgun gelıyoduu canımm
uykummmm var ya uykum günlerdir uykusuzum
ve öylede devam edecek gibi
neyse şu hafta sonu işini planlayabilirsek bomba gibi gelirim yanınıza
arkadaşlar artık ev yoğurdundan da yediriyormusunuz?
kızlar teşekkür ederim hepinize.. inşallah gidince haber veririm
arkadaşlar artık ev yoğurdundan da yediriyormusunuz?
kendiniz için yaptığından mı bahsediyorsun???
zaten evde yapıyorum ben yoğurdu ama anlayamadım
inş canım,,sesın hep cok canlı gelırdı anlaşılıyor halsızlığın
valla ben calışan annelere hayretle ve tebrıkle bakıyorum ben evde olduğum halde arada dınlenmeye fırsat bulduğum halde yıne cok zor gelıyor bazen bebeklı hayat,,,coğu seyi ytiştşremıyorum ve uykusuzluk falan geceelrı cabası,,sen nasıl yoluna koyuyorsun herşeyı hayret edıyorum ve rabbım herkeze guç kuvvet versın dıyorum
MAşallah o bebeğe 41 kere darısı da bizlerin bebelerine...yazı cok hoş arzuu
şu uyurken bı nesneye bağlanma olayını bende alıltırmak ıstıyorum ama azranın taktığı yok valla ban bağlanmış durumda
ıstanbulda arkadaşımın oğlunun kalın bı battanıyesı var ona bağlanmış beşığıne koyuyor cocuğu battnıyesını gorunce hemen sarılıyor uzanıyor sonra cıkıyolar odadan o bebek oylee sarıla sarıla koklaya koklaya uyyuya kalıyo,,,ay nası ozendım varya
battanıyeyı bı gun yıkamışta koklayıpta dkokusunu alamayınca ağlamış ve daha 13 aylık bu cocuk
ne sallama var ne nınnı,,sabahları uyumasa bıle arkadaşımın işi varsa koyuyo beşiğine battanıyesıyle oturuyo cocuk aşık resmen ona:))
ben doruğa ayrı yoğurt yapamadım tembellik.babymix ya da hazır kaymaksız küçük yoğurtlardan.kendimize sütçüden aldığım sütü mayalıyorum.ondan artık yedirebilir miyiz diye sormuştum
MAşallah o bebeğe 41 kere darısı da bizlerin bebelerine...
biraz zor gibi ama deniycez artık
ama sen evın işlerınede yapmıyomusun gelınce veya yarının yemeğını:)gercı evde olunca herşey daha cok batıyor gozune ınsanın ama:uhm:ama ben evde daha çok yoruluyorum yaw kafamçokkarıştı
hehe ARZU biz anca rüyamızda görürüz helede ben, aştı kednini bizimki artık saat başı felan kalmadı yarım saatte bir uyanıyor...
bizimkide memeye bağlandı, açık dursun emsin gıkı çıkmıyor,
acil battaniye markasını verin bana
MAşallah o bebeğe 41 kere darısı da bizlerin bebelerine...
biraz zor gibi ama deniycez artık
benim sıpa gece üstünü çok açıyor üstüne ne giydireceğim şaşırdim çok terliyor.polar battaniye örtüyorum .siz ne giydiriyorsunuz üzerine ne örtüyorsuuz.bu da sorulur mu demeyin çok terliyor benim sıpa yediklerini terle atıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?