sonuca ulastıramadan ve aynen oyle canım dılınden anlayan var mı dıye soruyorum.uzmanlık terk-o gunlerı ne sen sor ne ben soyleyeyım.yok canım turkıyeden ızınlıyım.burada calısmak ıçın sınavlara gırıyorsun ıngılızce yeterlı.medical tourısm cok yaygın cunkı-dillerını bılmeyı sart kosmyrlar yabancılara.ama ben donmk ıstyrm burası gez gor ıyıde yıllarımı gecrmk ıstemem.
:bbo:
.....................................
bizimki de salonu seviyor alan geniş kurcalayacak şey çok ne yapsınlar ufak odalarda. hadi şimdiden kolay gelsin sana.Selam annişlerrr sıyırmaya az kaldı demmiii
ay ne soğuk bizim gıcıklar hala yakmadı kaloriferleri elektrik ocağı klima idare etmeye çalışıyoruz mutfak salon soğuk.benm oğlanda salonu seviyor.kollarından tutturup koşturuyor salona ay bayılazaammmohaoldumsmile
kocam da 9da gelecekmiş en erken böğün işim zor vallahi.uyudu az gidim de iş yapim.şöyle oturup dinlenmek keyif yapmak yok guclubacismile öptm sizleri görüşürüzz
geçmişe bakim dedim ay ne çok yazmışsınız bide okurken uykum geldiki gözlerim kapanıyro resmen:kedi:
sağol nilgüncüm evet valla iyi ki kontrol varmış bugün denk geldi. ay sorma benim de işim başımdan aşkın cumaya kadar daha 55 tane beyanname yapıcam yine de buraya yetişmeden duramıyorum. kaydirigubbakcemile5maşallah berkay kuzusuna, oh iyi denk gelmiş çok hastalanmadan geçecek inşallah
evet geldim canım bura olmayınca eksik oluyor bişeyler :)
sağol nazancım. demek yeğeninin adı berkay. insanın yeğeni de evladından farklı olmuyor zaten. benim de bir tanecik kız yeğenim var. bizimki de ilk göz ağrısı. bana herkes aa bak 2 oğlun var 3. yü dene bir tanecik de kızın olsun falan diyor ben de diyorum benim bir tanecik kızım var zaten diye.Maşallah benim Berkayıma yaa.bu arada berkay ismini çok severim yeğenimin adı berkay.ilk göz ağrım benim o.çook baktım daha üni.deyken.ona hasret okudum üni.yi.dolabımda fotoları olurdu.eve giderdim 2haftalığına 1haftasında ona bakardım seve seve.o da bana ilk '' teyze anne'' demişti:kedi:
şimdi kocamaannn 10yaşına girdi yıllar çok çabuk geçiyor sanki dün doğdu gibi....
Benim oğln da öyle Müzeyyencim hatta biraz daha fazla boyu kilosu.bin maşallah onlara.güreştirelimmi bu toramanları
hadi gittim bennn
çok bekletme çok özletme kendiniben bi gidip geleyim, görüşürüz
sağol melikecimmaşallah kuzulara
hımm o zaman çörek otu yağına dayan şekercim doping olsun.yok hayatım ya kafam kalkmıyor burnum falan akıyor... antibiyotiğe rağmen!!! evde kendimi zorluyormuşum demek ki iyi olman gerek diye :2:
maşallah paşalara... annesi senin kilon ne ki oğlunun ne olsun alla alla alsanaalsanasmile
bir yandan 100 sayfa geçmişi okuyorum da... ayberk paşamın sebebi ne olursa olsun "olsun anne sen dinlen" demiş olması çok içime dokundu... akıl küpü canım evladım benim... öp benim için müzeyyen alnının ortasından şaaaaaaaap diye opuyorumnanaktan
bugün de bitecek yarın olacak ve tahlil sonuçları temiz çıkacak güneşimizin inşallah mehtapcım. hep beraber sevinicez yarın:Saruboceq:kızlar baya kaynatmışsınız:)bende bugün erkenden işleri bitirebildiğim için yemeğimide yapıyım dedim yemeğimide yaptım işim bitti ohh be bir tek pilav ve salata kaldı onuda akşama yaparım artık kuzumu uyuttum birazdan uyanır kalkınca çorbasını içirir yoğurdunu yediririm artık eşimde eç gelcek bugün vakit geçmio offffffffffff:çok üzgünüm:
havalar hele bir ısınsın muhakkak beklerim cnm
söz valla size hamgurberi ve çiböreği muhakkak yedireceğim cnm
helvalarıda paket yaptırıp evinize postalarım artıkkaydirigubbakcemile3
ilahi:)herzman sorabılırsınben şimdi bunun üzerine ormanda beşbin kaplan gücünde yeni sorular üretirim üretmesine ama bana yapılsa bunalırım onun için susmam gerektiği düşüncesiyle bir sonraki sorguya kadar seni bunaltmamayı kendime vazife biliyorum kafamçokkarıştı allahım yine bir öncekiyle bağıntısız uzun cümleler kurmaya başladım ve bu hiç hayra alamet değil laelaelaelaelae
herşey gitti tüm sistemler, hiç bir yeri açamıyorum
tek kk açılıyor iyi mi??????kaydirigubbakcemile2
bilgeee hoşgeldiiin geçmiş olsun umut paşama da sana da canımm. bugünkü keyifsizliğin bence de psikolojik. kolay mı 10 gün alışmışsındır kuzuya iş çekilmez geliyordur.
yasemin kıyamam haktanıma yaa. geçmiş olsun paşama. sanki arakadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla hasta biri öpmüş inanamıyorum yaa. söyleyecek söz yok yani var aslında da söylemesem daha iyi olacak. neyse allah beterinden saklasın çabucak iyileşir kuzum inşallah.
yaşasın nilgün sen de döndün artık kadro tamamlandı şenlenir yine buralar artık.
biz de doktordan geldik. kontrole götürdüm paşaları. ikisinde de hafif boğaz kızarıklığı varmış. aslında hiçbir şikayetimiz de yoktu ama demek ki bugün başlıyordu akşama kötüleşirlerdi belki de denk geldi. soğuk algınlığı ilacı verdi doktorumuz. berkayım 10.950 gr. 78 cm olmuş. maaşallah koca adamıma. doktor amcası enine boyuna 15-16 aylık çocuk ölçülerinde dedi. ayberkimin de boyu 1 yaşına yakın önde ama kilo konusuna girmeyelimne yapalım bu kadarına da şükür. allah sağlık versin hepimizin yavrularına.
ben bi gidip geleyim, görüşürüz
bizimki de salonu seviyor alan geniş kurcalayacak şey çok ne yapsınlar ufak odalarda. hadi şimdiden kolay gelsin sana.
hımm o zaman çörek otu yağına dayan şekercim doping olsun.
öyle canım kilo olarak ayberk ben berkay babası. ikisinin de boyları bize çekmemiş şükür ağbim 2 metre boyunda dayılarına çeksinler istemiştim hep inşallah öyle olur.
yaa sorma öyle akıllı ki bilge teyzesi bal akıyor ağzından yavrumun. yalnız ayberk de seni kızdıracak gelişmeler var bu ara:))) aşk meşk davaları. aşık olmuş benim oğlan. büyüyünce evlenicez biz diye tutturdu gidiyor bu aradelikafadulden zümra imiş gelin adayımızın adı. ikisi konuşmuşlar birgün beni zümralara götürecekmiş. ay allahım o bunları anlattıkça kıpkırmızı oluyorum gülmemek için karşısında karnıma ağrı giriyor.
ilahi:)herzman sorabılırsın
bizimki de salonu seviyor alan geniş kurcalayacak şey çok ne yapsınlar ufak odalarda. hadi şimdiden kolay gelsin sana.
sağol nilgüncüm evet valla iyi ki kontrol varmış bugün denk geldi. ay sorma benim de işim başımdan aşkın cumaya kadar daha 55 tane beyanname yapıcam yine de buraya yetişmeden duramıyorum. kaydirigubbakcemile5
sağol nazancım. demek yeğeninin adı berkay. insanın yeğeni de evladından farklı olmuyor zaten. benim de bir tanecik kız yeğenim var. bizimki de ilk göz ağrısı. bana herkes aa bak 2 oğlun var 3. yü dene bir tanecik de kızın olsun falan diyor ben de diyorum benim bir tanecik kızım var zaten diye.
bu arada bende bir izmirli olarak efe ismini çok severim hatta ayberk de düşünmedim değil ama bizim çevremizde çok var efe o yüzden farklı olsun diye vazgeçtim. mert efeme de kocaman maaşallah annesi. adına yakısır efe gibi delikanlı olacak desene o da.
çok bekletme çok özletme kendini
sağol melikecim
hımm o zaman çörek otu yağına dayan şekercim doping olsun.
öyle canım kilo olarak ayberk ben berkay babası. ikisinin de boyları bize çekmemiş şükür ağbim 2 metre boyunda dayılarına çeksinler istemiştim hep inşallah öyle olur.
yaa sorma öyle akıllı ki bilge teyzesi bal akıyor ağzından yavrumun. yalnız ayberk de seni kızdıracak gelişmeler var bu ara:))) aşk meşk davaları. aşık olmuş benim oğlan. büyüyünce evlenicez biz diye tutturdu gidiyor bu aradelikafadulden zümra imiş gelin adayımızın adı. ikisi konuşmuşlar birgün beni zümralara götürecekmiş. ay allahım o bunları anlattıkça kıpkırmızı oluyorum gülmemek için karşısında karnıma ağrı giriyor.
bugün de bitecek yarın olacak ve tahlil sonuçları temiz çıkacak güneşimizin inşallah mehtapcım. hep beraber sevinicez yarın:Saruboceq:
bana da bana dabilmiyorumkismile:kedi:
herkeze var gelin sizde gelim cnm benimcokacimcoook
ŞEKER TATAMİYLE UNUTTUM BEN ONUmeral katgut işi noldu?
bilgee sen uyku resimlerini yenileyecektin ya ben 4 tane resmini ekledim berkayın. sen seçersin artık. en güzel hangisinde uyuyorsa onu koyarsın:)))
bilge katgut yalan olmuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?