herşey gitti tüm sistemler, hiç bir yeri açamıyorum
tek kk açılıyor iyi mi??????kaydirigubbakcemile2
ya ne yaptınız 2 dakkika bakamadım yav :)
eskişehir ekimde zor Bigecim ama havalar ısınınca kısmet olursa mutlaka gidelim, ekimde soğuk olur çünkü
bu arada bana uyar heryerde fatmaya uyar mı bilmem???
ayrıca merak ettim özelden yazsana bi sebebini nolur nolur
kızlar sinirim bozuldu ya şu göğsümdeki
kırmızı mercimek tanesi kadar olan yer hala duruyo dışta bişey yok içte
biraz baktım netten içe doğru çöküntü diyo bende var o
selam kızlaar. kontrolden geldik. paşalar da büroda yanımda. birazdan gidecekler. rahat rahat yazarım. şimdi küçük sıpa tepemde tepiniyor.
atalet gecici inş. ucretsız ızındeyım.doktorum canım tabıkı seve seve.bende onu yapmaya calısıyorum ama bu maya ne nazlıyms.3.gun torenlerle onu beklıyoruz.olmayacak sanırımsenağlama
sagl evet bu siteyı bılıyorm.mayam olmustu bence ama hamur bırturlu kabarmyr mesele orda ayy cok ugrastrdı benı bırdaha yapmam sanırım
:lepi: süpeeeeeeeer
BENDE MERAK ETTİM NEDEN ??????????
CANIM YENİ EMZİRMEDEN ÇIKTIN SÜT KANALLARI İLE İLGİLİ OLABİLİR AMA KIZARIKLIK VE AKINTI YOKSA KORKMA AMA İHMAL ETME CANIM
AY NE GÜZEL
SENİNDE ORTASI YOK CANIM YA HEPSİ AÇILIR KK AÇILMAZ YA HEPSİ GİDER KK AÇILIR :roflol:
bilgeee hoşgeldiiin geçmiş olsun umut paşama da sana da canımm. bugünkü keyifsizliğin bence de psikolojik. kolay mı 10 gün alışmışsındır kuzuya iş çekilmez geliyordur.
yasemin kıyamam haktanıma yaa. geçmiş olsun paşama. sanki arakadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla hasta biri öpmüş inanamıyorum yaa. söyleyecek söz yok yani var aslında da söylemesem daha iyi olacak. neyse allah beterinden saklasın çabucak iyileşir kuzum inşallah.
yaşasın nilgün sen de döndün artık kadro tamamlandı şenlenir yine buralar artık.
biz de doktordan geldik. kontrole götürdüm paşaları. ikisinde de hafif boğaz kızarıklığı varmış. aslında hiçbir şikayetimiz de yoktu ama demek ki bugün başlıyordu akşama kötüleşirlerdi belki de denk geldi. soğuk algınlığı ilacı verdi doktorumuz. berkayım 10.950 gr. 78 cm olmuş. maaşallah koca adamıma. doktor amcası enine boyuna 15-16 aylık çocuk ölçülerinde dedi. ayberkimin de boyu 1 yaşına yakın önde ama kilo konusuna girmeyelimne yapalım bu kadarına da şükür. allah sağlık versin hepimizin yavrularına.
Selam annişlerrr sıyırmaya az kaldı demmiii
ay ne soğuk bizim gıcıklar hala yakmadı kaloriferleri elektrik ocağı klima idare etmeye çalışıyoruz mutfak salon soğuk.benm oğlanda salonu seviyor.kollarından tutturup koşturuyor salona ay bayılazaammmohaoldumsmile
kocam da 9da gelecekmiş en erken böğün işim zor vallahi.uyudu az gidim de iş yapim.şöyle oturup dinlenmek keyif yapmak yok guclubacismile öptm sizleri görüşürüzz
geçmişe bakim dedim ay ne çok yazmışsınız bide okurken uykum geldiki gözlerim kapanıyro resmen:kedi:
uyudu oğluşum, ilaçlardan herhalde uyuyo ara ara :uhm:
Sağol bilge teyzesi yorumlar için, ben alınmam hayatta bu tarz şeylerden merak etme :))))
veeee iyi demediğim insanlarda var inan kötükedihüso
bilgeee hoşgeldiiin geçmiş olsun umut paşama da sana da canımm. Bugünkü keyifsizliğin bence de psikolojik. Kolay mı 10 gün alışmışsındır kuzuya iş çekilmez geliyordur.
Yasemin kıyamam haktanıma yaa. Geçmiş olsun paşama. Sanki arakadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla hasta biri öpmüş inanamıyorum yaa. Söyleyecek söz yok yani var aslında da söylemesem daha iyi olacak. Neyse allah beterinden saklasın çabucak iyileşir kuzum inşallah.
Yaşasın nilgün sen de döndün artık kadro tamamlandı şenlenir yine buralar artık.
Biz de doktordan geldik. Kontrole götürdüm paşaları. Ikisinde de hafif boğaz kızarıklığı varmış. Aslında hiçbir şikayetimiz de yoktu ama demek ki bugün başlıyordu akşama kötüleşirlerdi belki de denk geldi. Soğuk algınlığı ilacı verdi doktorumuz. Berkayım 10.950 gr. 78 cm olmuş. Maaşallah koca adamıma. Doktor amcası enine boyuna 15-16 aylık çocuk ölçülerinde dedi. Ayberkimin de boyu 1 yaşına yakın önde ama kilo konusuna girmeyelimne yapalım bu kadarına da şükür. Allah sağlık versin hepimizin yavrularına.
uyudu oğluşum, ilaçlardan herhalde uyuyo ara ara :uhm:
sağol bilge teyzesi yorumlar için, ben alınmam hayatta bu tarz şeylerden merak etme :))))
veeee iyi demediğim insanlarda var inan kötükedihüso
bencede süper, bu arada nazik davetin için mersi, ama gelince gezmek istiyorum o yüzden hem bebeler biraz büyüsün hemde havalar ısınsın gelip rahat rahat gezelim diyorum hem helva hem hamburger yiycez demi
aynen öyle ama iyi böyle sistemler olmayınca çalışamıyorum kaydirigubbakcemile2
bilgeee hoşgeldiiin geçmiş olsun umut paşama da sana da canımm. bugünkü keyifsizliğin bence de psikolojik. kolay mı 10 gün alışmışsındır kuzuya iş çekilmez geliyordur.
biz de doktordan geldik. kontrole götürdüm paşaları. ikisinde de hafif boğaz kızarıklığı varmış. aslında hiçbir şikayetimiz de yoktu ama demek ki bugün başlıyordu akşama kötüleşirlerdi belki de denk geldi. soğuk algınlığı ilacı verdi doktorumuz. berkayım 10.950 gr. 78 cm olmuş. maaşallah koca adamıma. doktor amcası enine boyuna 15-16 aylık çocuk ölçülerinde dedi. ayberkimin de boyu 1 yaşına yakın önde ama kilo konusuna girmeyelimne yapalım bu kadarına da şükür. allah sağlık versin hepimizin yavrularına.
sonuca ulastıramadan ve aynen oyle canım dılınden anlayan var mı dıye soruyorum.uzmanlık terk-o gunlerı ne sen sor ne ben soyleyeyım.yok canım turkıyeden ızınlıyım.burada calısmak ıçın sınavlara gırıyorsun ıngılızce yeterlı.medical tourısm cok yaygın cunkı-dillerını bılmeyı sart kosmyrlar yabancılara.ama ben donmk ıstyrm burası gez gor ıyıde yıllarımı gecrmk ıstemem.haaaaaaaaa yaptın da dilinden anlayan var mı diye soruyosuuuuuuun bilmiyorumkismile sazan günümdeyim yine belli ki :2:
uzmanlık var mı? e bulunduğun ülkenin dilini çok iyi biliyor olmalısın ücretsiz izinde olduğuna göre orada yapıyorsun mesleğini?
hem sazan hem de soran günümdeyim kafamçokkarıştı
bencede süper, bu arada nazik davetin için mersi, ama gelince gezmek istiyorum o yüzden hem bebeler biraz büyüsün hemde havalar ısınsın gelip rahat rahat gezelim diyorum hem helva hem hamburger yiycez demi
aynen öyle ama iyi böyle sistemler olmayınca çalışamıyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?