2009 Aralık Anneleri

Ay ben yine giremedim tam sana cvp yazacaktim funda acmamaya basladu o zaman yine. Funda realde kendi markasi leke cikarici var toz ben onla her lekeyi cikaryrm sadece onemli olan leke olunca hicbaska biseyle yikamadan hemen o leke cikaracidan dokup suya bastiracaksin 4 saat kadr kalacak oylr

GunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum

tonimerin spreyini sıkıyorum naza ardından da otribebeyle temizliyorum geceyi rahat geçiriyoruz tavsiye ederim.

nazan maşallah mert efe' ye.. efeler gibi delikanlı olacak desene.. MAŞALLAH 41 kere

heyt be efeme bak tam adına yakışır.. maşallah.. arzucum arda nasıl oldu bu arada sen iyileştinizmi?

bence annesine emzirme yastığı al :lepi: kış bebeği olacağı için kadife tulumda alabilirsin oohh sıcak sıcak..

Bu nasil bir gecmistir boyle .. Bi bakayim dedim ne var ne yok diye ama .Aksamcilar yok sanirim bugun .

Bu nasil bir gecmistir boyle .. Bi bakayim dedim ne var ne yok diye ama .Aksamcilar yok sanirim bugun .

ooo burcucum hoşgeldin değil akşamcılar gündüzcüler de yok gündüzleri pek sessiz buralar şu sıra..

burcuuu hoşgeldin.. naaptın çözdünmü bilgisayar işini..
nedir bu portmanto akımı yaw merak ettim bende:))

bi oyun canım. tüm bayanlar iletisine eve girince çantasını nereye bıraktığnı yazıyo. erkeklerde meraktan çıldırıyo ne bu diye :))

allah sizi bnde diyorum noluyo facede yazıonuz başka bi arkadaşta yazıo :S

haha çok güzelmiş:)) hiç duymamıştım bunu nekadann cahilim

kızlar kivi veren varmı bebişe ben deniyecemde alerji yapan bir meyvemi

ayy ki,mçıkarmış bunu herkes yazıyo türkiyenin heryerinden hehee:)
benm kız crax delisi oldu ya sürekli elişnde yiyoo peynirli crax :)

slm kızlar oralarda havalar nasıl burda gündüz hala çok sıcak akşam biraz serinlio bende verdim bugün kraker yiyo elinde baya güzel:)))

kıvıyı bız ek gıdalara basladıgımızda dr demıstıkı verırsen o sıyah çekırdeklerıne çok dıkkat et bırtane bıle yutmasın ama neden demıstı bak hatırlamadım sımdı ben oyle korkmustumkı hıç vermem ok dedıgımıı hatırlıyrm sadece

sıbel aynı sprey aynı asprator kullanıyorum ıyı acıyor ama sureklı tekrarlıyor burun doluyor sureklı neyse bugunede sukur daha ıyı masallah

zeynebin bakıcısıda verme bebelerde fazlası zehirlenme yapıyomus dedi acaba ondanmı diyoki doktor off vermiyeyim barii

yiyebiliyomu canan takılmıyomu boğazına..ben hiç vermedim daha kraker filan
yiyebiliyor öznur alıştı artık ben hiç püre yapmıyorum meyveyi faklan dilimliyorum ısıra ısıra yiyor maşallah
komşum ver dedi bişey olmaz dişleri var onun dedi öyle başladık çok hoşuna gidiyor küçük küçük ısırıyor hepsini atmıyor ağzına
slm kızlar oralarda havalar nasıl burda gündüz hala çok sıcak akşam biraz serinlio bende verdim bugün kraker yiyo elinde baya güzel:)))

[
oyy bıurası buzzzzzzzzz mehtap kalorifer yanıyo şuan :)
çamaşır asmaya çıktım az önce nasıl kaçtım içeri akannehir

cubuk kraker takılmıyor oznur annemde mınaya ver bak yer dedı gercekten takılmadı ısırıp agzında erıtıyor aama ben tırstım bırdaha vermedım :)))

ooooooo okadr soğuk yani off allah yardımcınız olsujn cnm çok dikkat edin valla kendinize bizim buraya daha kış elmez baya bi böyle gider kasımda falan soğur tahminim buranında sıcağından bıktığımızdan kış gelsin istiorum ben devamlı çokda sert geçmediğinden kış burda nese inş şu bebkleride kendimizede fazla hasta olmadan atlatırız bu seneyide inş nasıl olcaksa(

zeynebin bakıcısıda verme bebelerde fazlası zehirlenme yapıyomus dedi acaba ondanmı diyoki doktor off vermiyeyim barii

ben verırım artık bence korkma sadece sıyah cekırdegıne dıkkat et bence dıye dedım sorarım senın ıcınde gıttıgımde neden dedıgını ama o zaman 6 aylıktı sımdı 11 aylık mına ben verırım sen bılırsın yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…