GunAydinnn mina daha iyi cok sukur ama hala burnu cok tikaniyor o yuzden uyumakta ve emmekte zorlaniyor birkacgune gecer o da diye umut ediyorum
nazan maşallah mert efe' ye.. efeler gibi delikanlı olacak desene.. MAŞALLAH 41 kere
Aralık anneleri size bişey sorucam.
2 Aralık Doğumlu olan yeğenime ne alabilirim daha zamanı var ama size danışmak istedim.
İşine yarıycak kullanışlı bişey olsun isterim yaratıcı fikirlere ihtiyacım var.
Erkek bu arada bebeğimiz.
Bu nasil bir gecmistir boyle .. Bi bakayim dedim ne var ne yok diye ama .Aksamcilar yok sanirim bugun .
Bu nasil bir gecmistir boyle .. Bi bakayim dedim ne var ne yok diye ama .Aksamcilar yok sanirim bugun .
burcuuu hoşgeldin.. naaptın çözdünmü bilgisayar işini..
nedir bu portmanto akımı yaw merak ettim bende:))
ooo burcucum hoşgeldin değil akşamcılar gündüzcüler de yok gündüzleri pek sessiz buralar şu sıra..
bi oyun canım. tüm bayanlar iletisine eve girince çantasını nereye bıraktığnı yazıyo. erkeklerde meraktan çıldırıyo ne bu diye :))
kızlar kivi veren varmı bebişe ben deniyecemde alerji yapan bir meyvemi
ayy ki,mçıkarmış bunu herkes yazıyo türkiyenin heryerinden hehee:)
benm kız crax delisi oldu ya sürekli elişnde yiyoo peynirli crax :)
kızlar kivi veren varmı bebişe ben deniyecemde alerji yapan bir meyvemi
yiyebiliyor öznur alıştı artık ben hiç püre yapmıyorum meyveyi faklan dilimliyorum ısıra ısıra yiyor maşallahyiyebiliyomu canan takılmıyomu boğazına..ben hiç vermedim daha kraker filan
slm kızlar oralarda havalar nasıl burda gündüz hala çok sıcak akşam biraz serinlio bende verdim bugün kraker yiyo elinde baya güzel:)))
yiyebiliyor öznur alıştı artık ben hiç püre yapmıyorum meyveyi faklan dilimliyorum ısıra ısıra yiyor maşallah
komşum ver dedi bişey olmaz dişleri var onun dedi öyle başladık çok hoşuna gidiyor küçük küçük ısırıyor hepsini atmıyor ağzına
[
oyy bıurası buzzzzzzzzz mehtap kalorifer yanıyo şuan :)
çamaşır asmaya çıktım az önce nasıl kaçtım içeri akannehir
zeynebin bakıcısıda verme bebelerde fazlası zehirlenme yapıyomus dedi acaba ondanmı diyoki doktor off vermiyeyim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?