- 27 Mayıs 2008
- 1.529
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar benim dr cinsiyetini 2,5-3aylıkken söyledi ve doğru çıktı zaten dr. cinsiyet konusunda şimdiye kadar hiç yanılmamış sizede ipucu vereyim nebileyim bana çok mantıklı geldi kalp atışlarını dinliyorya dr 160 üstündeyse kız 160altında atıyorsa erkek:)) tabi baya zamn oldu yanılmıyorsam 160tı:)) dr. gidince bir sorun bakalım kalbi kaç atıyor sizinkiler doğru çıkacakmı hepinize hayırlı doğumlar kızlar
buarada hekesin belirtileri farklı oluyor benim kızım oldu ne midem bulandı ne tiksindim herşey yedim:))
birde miden ekşirse saçlı olur falan diyorlar benim hiç midem ekşimedi ama bebişimi görünce şok oldum çok saçı vardı bir tokamız eksikti:))
evet evet onu bi yerde bende okumuştum canımcım. bak iyi hatırlattın. bende değerleri pek hatırlamıyorum ama bi araştırim onu ben. doktor cinsiyeti söleyemezse kalp atışını sorar ordan tahmin yürütürüm. helal valla süpersinnn!alkisalkisalkis
aysecim ya bizde bi tuhaflik vardi yada aşerme diye bişi yok :))) hiçbirimiz aşermedik nerdeyse :) sanirim bu tamamen bi fantezi :)))
bence de aşerme tamamen psikolojik bişey. (tabi kocişler bunu duymasınkaydirigubbakcemile3) ben hamileliğim boyunca hiçbişeye aşırı istek duymadım. istediğim şeyleri sadece ben çekiyorum, kocamda çeksin ayağına, ona işkence olsun diye söyledimkaydirigubbakcemile3 mesela ocak ayında karpuz istemiştim.kaydirigubbakcemile3 yedimdekaydirigubbakcemile2 bi kere de havuç dilimli baklava istedim. bütün dükkanları gezdik bulduk. ama sonra 1 dilim bile yiyemedim:kedi: hepsini kocam yemişti,senin yüzünden ben kilo alıyorum diye kızarak:roflol::roflol:aysecim ya bizde bi tuhaflik vardi yada aşerme diye bişi yok :))) hiçbirimiz aşermedik nerdeyse :) sanirim bu tamamen bi fantezi :)))
Ben aşerdim tubişim yaa :))) hemde baya aşerdim, ama benim canım nrmaldede bişiler ister zaten durduk yere:kedi:
merhaba kızlar benim dr cinsiyetini 2,5-3aylıkken söyledi ve doğru çıktı zaten dr. cinsiyet konusunda şimdiye kadar hiç yanılmamış sizede ipucu vereyim nebileyim bana çok mantıklı geldi kalp atışlarını dinliyorya dr 160 üstündeyse kız 160altında atıyorsa erkek:)) tabi baya zamn oldu yanılmıyorsam 160tı:)) dr. gidince bir sorun bakalım kalbi kaç atıyor sizinkiler doğru çıkacakmı hepinize hayırlı doğumlar kızlar
180 benimki.Bana da dr kalp atışına göre kız dedi :lepi: