hehe slm önce ben yazayım bence şuleninki kız dimples erkek kelebek erkek tuğba erkek benimkide erkek bakalım hangisi tutucakkaydirigubbakcemile3
ya benmi yanlış anladım 2009 anneleri tahminde bulunmayacakmıydı
ay ne var canım içimden geçenleri yazdım benneyaptımki
valla benim canım ekşi çekmiyo ama tatlıyı da sevmem midem zaten sorunlu olduğu için ekşi yemekten korkuyorum yanma yapar diye yengem hep ekşi yemiş ama 45 günlük bi oğlu var maşaalah
eski anişler bundan haberdar deil sandımca :)
beniimde sıkayetlerım
kokulara karsı cok hassasım
sık sık çıkolata pasta vs yıyesım gelıo
tuylerım koyulastı cok tırnaklar cbuk uzuyo
yemek yıyemıyorum ıkı lokma alıp tıkanıyorum mıdem almıo
merak ettım bak sımdı :ecrin_bebek:
paylaşım için teşekkürler bende tatlı yemek istemiyorum artık pek bulantım filan olmuyo ama sanırım benimkide erkek öyle hissediyorum yaniGünaydınlar Kızlar
Yazınızı bizim sayfaya eklemeseydiniz göreceğimiz yoktu.Malum yoğunluk birçoğumuz çalışıyor yada bebek büyütme telaşında.
Ben hamileliğimde çok sevdiğim çikolatadan tiksinmiştim.Ağır tatlı yiyemedim.Genelde sütlü tatlı tavuk göğsü gibi yanında dondurma falan çok yedim.Birde inanılmaz acı canım çekti.Kalça ağrısı tümümüzde vardı o bir süre sonra magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor.Ben birazda kilolu hamile kaldım.Yanlarımda genişleme olmadı karnım resmen sipsivri ve öne doğruydu.Miğde bulantım pek olmadı genelde ekşime ve yanma yaşadım.Hiçbişeyden tiksinmedim.
Ve sonuç çok tatlı bir oğlan :))
Gerçi ben oğlum olacağını ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hissetmiştim.
Rabbim hepinizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
2009 annişleri daha görmedi sanırım neyse bizde beslendik geldik bebişimle kızlar.
benim de öle ciddi bi aşermem yok hiç, tatlı da yiyorum tuzlu da ama tatlıyı pek aramıyorum desem yeri. dün gece annem bişi dedi acaba dedim bende. benim hamile kaldığımdan beri kalçama kramp gibi bişey girio bazı hareketleri yaparken. resmen yerimden edio beni annemin kehanetine göre kız kalçaya vururmuş. bir tek annem kız dedi şimdiye kadar. merak ediom bendeeeeeeeeee.. ay nerdesiniz yaaaaaaaaa eski annişlerrrrrrrrrrrrr..:sm_cool: