2009 Anneleri Bebekleri İncilenenler...

kumpir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
43
2
44
kızlar herkese merhabalar... öyle pat diye girdim konuya kusura bakmayın. sen nerden çıktın? ne alaka diyebilirsiniz, haklısınız da...ben eski üyelerden cicoşş. şifremi unuttum ve günlerdir yeni şifre bekliorum. gelmeyince de mecburen yeni adla giriş yapmak zorunda kaldım. kızlar benim bebiş tam dört buçuk ayı doldurdu ve dişi çıktıı:))) çok heyecanlandım. başka bebişi diş çıkaran nisan annesi var mı?? :ecrin_bebek:

valla mmümkünse geç çıksın geç çıkan dişler daha sağlıklı oluomuş bide bizim sıpa ağzında meme varken sinirlenirse memeyi ısırıyo bunun içinde geç çıkmasını istiyorum yoksa bnm memeler peynir gibi delik deşik olacakkaydirigubbakcemile3

bizimde 2 gün önce alttaki iki kesici dişi çıktı gördüğümde o kadar sevindim ki anlatamam:))

Diş çıkaran nisan bebekleri dişleri hayırlı uğurlu olsun bakalım bizde bekliyoruz çok kaşınıyo damakları benimkinin.

benim bebisinde devamli agzindan salya akiyor gerci cok erken dis icin sanirim 4 aylik olmasina 4 gunu var birazda huysuzlandi son zamanlari agzina biboronu verdigimde emzik yerini deilde biraz ilerisini sokmaya calisiyor eliyle zorla tutp dislerine degdirmeye calisiyor sanki bide kulagini cok tutmaya basladi...

diş için erken diyosunuzda erken falan değil bunlar zamane bebekleri her an herşey olabilir:)

haklisin cicekcim,zamane cocuklari isde,gelisimleri biraz öndenmi gidiyor nedir masallah diyelim nisan bebislerine,yakinda pc yide elimizden kapmasalar iyidirkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun dişleriniz şekerler bizim daha yok bakalım 4gözle bekliyorum ama çok sevinicem nasılda yakışır yumoşuma dişler

erken diş olur mu hiç kızlar.....doğduğunda dişle doğan bebekler var....onun için hiçbirşey için erken değil....:lepi:

çakma kaynanama ecrinin salyası akmaya başladı eller ağzıda dişleri kaşınıyor sanırım dedim

el cevap " erken çıkan dişten hayır gelmez hemen dökülür güçsüz olur alp'in (12 yaşındaki oğlu) dişleri 1 yaşında çıkmıştı."

hamileliğimi kendi hamileliğiyle kıyaslamalara doyamayan kadın şimdi kızımın herşeyini kazık kadar oğlunun 12 yıl önceki büyütme şekliyle kıyaslıyor

rabbbiiimmm sabır ver ya rabbiiiimmm:Saruboceq:

bimkinin de acayip salyası var baştan beri vardı ama şimdi iyiyce artıyor nerdeyse hergün makine çalışıyor çamaşır. siznki de öyle mi bide çok kusuyor inanılmaz derecede kilo alımı iyi o yüzden kusmalara o kadar takılmıyorum artık. sadece üsstünü başını değiştirmekten bıktım. habire mama önlüğü ile geziyor. güzel bi kıyafet giyse bile görünmüyor bebişin :)

çakma kaynanama ecrinin salyası akmaya başladı eller ağzıda dişleri kaşınıyor sanırım dedim

el cevap " erken çıkan dişten hayır gelmez hemen dökülür güçsüz olur alp'in (12 yaşındaki oğlu) dişleri 1 yaşında çıkmıştı."

hamileliğimi kendi hamileliğiyle kıyaslamalara doyamayan kadın şimdi kızımın herşeyini kazık kadar oğlunun 12 yıl önceki büyütme şekliyle kıyaslıyor

rabbbiiimmm sabır ver ya rabbiiiimmm:Saruboceq:

kaynananın çakması da bir gerçeğide

biz de nisan bebeğiyiz ve dişlerimiz çıkıyor :)

erken çıkan diş bozulur diye bir kaide yok, dişler iyi bakılmaz, temiz tutulmazsa bozulur.

kızlar salyalar bazen diş çıkmadan 2-3 ay önce bile başlayabiliyor. benim yeğenimin 3 aydır yoğun salyası var, her şeyi ağzına götürüyor ama yine de hala dişten eser yok. benim kız 1-1,5 ay salya akıttı. son günlerde çok yoğun şekilde bişeyler ısırmak istiyordu. ben de ağız bezini veriodum eline onunla oyalanıodu. dişi çıkmadan bir gün önce çığlık çığlığa ağladı bişeyler ısırmak istedi hep. ben yine de erken olduğunu düşünüordum ama ertesi gün incilenmişti bebişim. kızlar sizi şimdiden uyarayım. diş çıkarma apayrı bir dönem. biraz zorlu, bebiş çok stresli oluyor. gözünüzü korkutmak için söylemiorum, sadece hazırlıklı olun. allah bizlere ve bebişlerimize kolaylık versin.

kızlar diş çıkıyo diyosnz ya gerçekten sertlik ortaya çıktımı yoksa salyadan yola çıkarak mıı
bizim sıpannda salyası akıyo ama sertlik falan yokk

diş görünüyo resmen minicik :)

benim sertlik falan dikkatimi çekmedi hiç, dişeti beyazlamaya başlamıştı biraz ondan birkaç gün sonra diş görünüverdi,çıkmıştı dişetinden

Ben de baktım da ,dişeti beyazlamış gibi,ya da ben mi öyle görmek istiyorum,CADIARZU

Benim bebişinde elin sürekli ağzında. Bi de son günlerde kulağıyla oynamaya başladı neden acaba ? Dişle bir ilgisi var mı ? Henüz çıkmadıda

Kulakla oynamanın varmış dişle alakası,hatta benim dişim ağrıdığında kulağım da ağrır.

X