• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

elif23

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.461
170
363
:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv:

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv:

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv:

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv:

:nazar: TULAY24.............transfer=05 şubat...............test tarihi=17 şubat ...........kısa protokolle.................jinemed.................sonuç=:CüvCüv:

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:senağlama

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=senağlama

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=:CüvCüv:

:nazar:UGURBÖCEİ.........transfer=14 şubat..............test tarihi=28 şubat..............uzun protokolle..............hosbitalium............sonuç=:CüvCüv:

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=:CüvCüv:

Son düzenleme:
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket......1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: DUYGU_22............transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................uzun protokolle...............özel ege TBM..........eş faktörü.......................1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.........1.deneme..........sonuç= senağlama :1hug:

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM...................................................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite...........2.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: BEGONYA08.........transfer=11 mart..............test tarihi=23 mart.................uzun protokolle ..............acıbadem.............eş kaynaklı......................2.deneme..........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: SERANANES.........transfer=12 mart..............test tarihi=24 mart...............uzun protokolle................amerikan has.........polikistikover..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: MEDİCO...............transfer=13 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle...............ankara başkent......eş kaynaklı....................1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: PRENSES.............transfer=14 mart...............test tarihi=25 mart................uzun protokolle................eurofertıld...............eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=27 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover..................1.deneme............sonuç= senağlama :teselli:

:nazar: WİLLYDİ................transfer=16 mart........... ...test tarihi=28 mart................uzun protokolle...............cebeci tıp......................???......................1.deneme............sonuç=senağlama :teselli:

Son düzenleme:
:nazar:ÖZLEMMUTLU........transfer=21 mart.................test tarihi=2 nisan................uzun protokkolle.............yeditepe ..............endometroizis ..............1.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: EGELİİ..................transfer=21 mart.................test tarihi=3 nisan................kısa protokolle..............özelege TBM..........tüplerde sorun...............1.deneme............sonuç= :CüvCüv: :teytey:

:nazar: SEDA YILDIZ..........transfer=26 mart................test tarihi=7 nisan.................dondurulmuşla..............kıbrıs T.B.M...........polikistikover.................6.deneme............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

Son düzenleme:
mrblr bende bu ay başlıcam inş tedavime adet olunca gel dendi sanırım bu kez kısa protokol olucak tabi kist çıkmazsa inş başlarım şimdiden hepimiz hakkında hayırlısı diyelim rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur inş.

elif beni de listeye ekleyin. daha bugün hamiş olduğumu öğrendim. :)
ilk tüp bebek, 31 ocak transfer.
Allah'ım hepimize yardım etsin, kucağımaza meleklerimizi almayı nasip etsin inşallah.

beni de ekleyin kizlar bu benim 4. denemem kismetse 16. subatta donmuslarim transfer olacak mart 1 gibi test sonucum ins bu sefer saglilki gelecek bebisim inaniyorum cok...allahim hepimizin yardimcisi olsun....hamile olan arkadaslara da tebrik ediyorum...

Allah'ım hepimize yardım etsin, kucağımaza meleklerimizi almayı nasip etsin inşallah.

hoho tebrikler canım listeye benide ekleyin 5 şubat transfer 17 şubat belli olcak

canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini listemizin ilk hamilesi uğurumuz olursun inşallah:nazar: :nazar: :nazar:

evet doğru ama o süre zarfında hiç belirti olmazmı acaba?

canım sen şimdi belirtileri arayıpta sitres yapma kendine benim o kadar belirtim olduki emindim hamile olduğumdan ama olmadı kımı hiç anlamadan bi bakıyo hamıle sen rahat ol şimdi olurmu bu listedeki herkes hamile olacak ben buna inanıyorum

:nazar: HOHO................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ......transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat............ sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER.transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............ sonuç=?
:nazar: ZEYNEP26.........transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ sonuç=?
:nazar: PRENSES2020...transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. sonuç=?
:nazar: KAMİLE..............transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... sonuç=?
:nazar: ELİF23................??????????????.............???????????????............... ???????
:nazar: MULTİTEL...........??????????????.............???????????????............... ???????
:nazar: SEFDA...............??????????????.............???????????????............... ???????

Son düzenleme:
Inşallah ikiz olur canım bi kız bi oğlan tabiki sağlıklı hayırlı hadi bakalım keseleri görünce yazarız ikiz diye

beni de ekleyin....bu gün transferim oldu....yani 11 şubat transfer........23 şubat sonuç......bu arada hamile kalanları çok çok tebrik ediyorum...........böyle güzel haberler bana çok moral veriyor..........

Back