2009 Ales İlkbahar Dönemi

matematikten bir bosum var o iyiydi ama turkceyı yetistiremedim atlaya atlaya kısa soruları cevaplamaya calıstım bır suru bos var kac tane bilmiyorum

zordu yani haa .kıslar ben hiç girmedim ama netten de cevaplarını bulamadım soruların .bi ara detaylıca bakacağım...zaten hız önemli sınavda ,değil mi?

araştırmaya başlayalım o zaman
ben haziranda bi kitap alim bari.
özel ünv. yapıcam sitelerinde istedikleri puanı göremedim ya

evet canım ..ben de kitap alacam ,burdan birkaç arkadaşa kitap önermiştim ..bunun dışında ilkbahardakine girip memnun kalan arkadaşlar da yazsa buraya ..hangi kitaba çalışmışlar falan ..
9 eylülde arkadaşım 1,500 tl ye yapıo yaa :)) puanı geçtim parayı düşünüom ..bakalım artık ..

bi kazanayım parayı ayarlıcam bi şekilde artık
2 yıllık mezunuyum aöf den lisans tamamlama yaptım
o yüzden ünv. beni kolay kolay kabul etmez diye düşünüyorum

ee kızlar naptınız bakalım..herkes iyi sonuçlar almıştır inşallah..
ne bölümlerde, nerelerde yüksek lisans yapmayı planlıyosunuz?
ben gıda mühendisliği mezunuyum ama biyokimya yüksek lisans istiyorum..yine de araştırmam lazım yakınımdaki üniversiteleri..gerçi biyokimya oldukça zormuş, umarım üstesinden gelirim..

ben dokuz eylül ve egenin ilanlarını bekliyorum ikisinede basvurucam anabilim dalı olarakta hidrolik ve ulaştırma düşünüyorum umarım biri olur

en zor bölüm biyokimya bence..tıbbi mikro yapabilirsen daha kolay bence..şakkıdı

ben de sözel 78 aldım. mat bir dilci için iyi sanırım. ist. ünv., uludağ ve deü nün ing. dili eğitimi ya da eğitim bilimlerine başvurmayı düşünüyorum. bu arada tezli yüksek lisans harçları 1500 civarı mı ben mi yanlış anladım?

aşağı yukarı fiyatlar böyle ( şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…