• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 agustos gelinleri evlendık artık, peki şimdiiii hayat nasıl gıdıyor

bende ağustosta evlendim ve hayat güzel gidio ben almanyadan türkiyeye gelerek baya bi yeni sayfa actım dünyamda ama hersey yolunda cok sükür henüz evime tasınmadıım icin annemler almanyaya dönünce onların evine yerlestik :D ve tatlı telaslarla hazırlıklarla gecio günlerimiz :)

ahhhhhhhhhhhhhhh hele şükür vala kimseler gelmez dıyordum nasılsın mutlulukrecetem evlıklık nasıl gıdıyor alışama devresını gectın mı vala sorularım cok ama en cokta bebişi merak edıyorum bızım agustos gelınlerınde tık yok benı soracak olursan bende de yok koçiş agustosta 5 aylık asker gitsin gelsın hemen yapıcam allahın ıznı ıle yasen naptın kımseler gelmıyo herkes hayatın akışına kapıldı gıdıyorlar...

Merhaba canim benim opuyorumnanaktan Evlilik rüya gibi geciyor, gercekten cok güzel. Su an almanyadayim alman vatandasligina bas vurmustum evlenmeden önce o isi de bitirmis oldum kaydirigubbakcemile3 Su an sadece alman kimligimi bekliyorum 1 haftaya kadar gelir insallah. Almanyaya geldigimde ilk gün geri antalya'ya dönmek istedim. Esimi deli gibi özlüyorum, ordaki hayatimi, evimi, cevremi, her seyi kisacasi..
nerdeyse 1 ay olacak esimden ayrilali, nasil özlüyorum anlatamam..
Ben bebek hastasiyim, cok istiyorum, cogu zamanda bilerek korunmadik cünkü ikimizde istiyorduk. Ama her ay benim "teyzem" gelince, oturup daha erken dedik..
Calismaya baslayacagim dönünce, bir seyler basarmak istiyorum, her ne kadar bebek fikri aklimdan cikmasada.. Esime simdi almanyadayken dedim ki dönünce ya bana bir köpek alacaksin yada bebek yapacagiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sen yeterki gelde diyor opuyorumnanaktan
Bakalim artik, simdilik hayat cok güzel, allahim herkese böyle güzel günler ve böyle güzel bir evlilik nasip etsin opuyorumnanaktan

Birazda siz anlatin ya, uzaklastik iyice birbirimizden:sinifsinif:

mutluluk recetem senin vatandaslik islemlerin benimkinden daha hizli ilerledi.. ben senden cok bi zaman önce basvurdum daha yeni kimligimi aldim..

sporsalonuna gidiyor bebek memek rafa kalkti..:) bu yazi rahat rahat esimle gecirmek gezmek dolasmak istiyoruz gezmek derken tatile cikacagimiz kast edmiyorum yanlis anlasilmasin bize türkiye tatili yok bu sene

mutluluk recetem senin vatandaslik islemlerin benimkinden daha hizli ilerledi.. ben senden cok bi zaman önce basvurdum daha yeni kimligimi aldim..

sporsalonuna gidiyor bebek memek rafa kalkti..:) bu yazi rahat rahat esimle gecirmek gezmek dolasmak istiyoruz gezmek derken tatile cikacagimiz kast edmiyorum yanlis anlasilmasin bize türkiye tatili yok bu sene

canim evet cok hizli oldu benimkisi..Mayista basvurdum, haziranda konusmaya cagirdilar. Dügünüm oldu diye cikisi hemen veremedim türk konsolosluktan.. ancak eylülde verebildim... yani 2 ay sonra. Ocakta türk konsolosluktan haber geldi cikisi veriyoruz diye. Oraya gittik yine taa karlsruhe'ye.. sonra yine landratsamta einbürgerungsurkunde icin.. simdide iki haftadir kimligimi bekliyorum...

mutluluk recetem hayırdır ben almanyaya enışte ıle bırlıkte gıdeceksın sanıyordum orda ne ıs yapıyorsun aılen falan varmı pekı ayyyyyyyyy bu arada alemsın yanı ya köpek ua çoçuk :) ayyyyy ins çoçuk olur benımkısı askere gıtmeseydı ben hemen yapacaktım ama sonra duşundum ben acık ogretım ucteyım 20 gun sonra sınavlarım var ne olur dua edın ıyı gecsın neyse dusundum eşim ocakta askerden gelecek bende 4 sınıf olacagım cocuk olursa en azından karnımda olur bende okulu bıtırırım dedım coçuk olsa emınım kısa bır surelıgıne rafa kalkar evlılıge gelecek olursa maşallah çok guzel gıdıyor ama edirne çok sıkıcı bır yer her ne kadar ınsanları gelışmış kulturlu deselerde nafıle bu memlekten acayıp sıkıldım gezecek hıcbır yerı yok karı yagmuru hıc eksık olmuyor ayyyyyyyy ben ankarayı özledim vala kıymetnı bılsın herkes memleketının şimdilik bu kadar bayyyy

Back