• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 agustos gelinleri evlendık artık, peki şimdiiii hayat nasıl gıdıyor

kader06

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
439
2
296
41
evet arkadaslar bu guzel gunlerımıze nihayet allahın ıznı ıle erdık sonunda naptınız nasıl gectı dugunlerınız, kınalarınız, ayrılışlarınız tum guzellıkler nasıl gectı deydımı o kadar sıkıntıya gozyasına gürültü patırtıya hepınızı bekılyorum fotolarınızıda payalasırsanız daha mutlu olucam tekrardan hoşgeldınız tazecik gelinler hepınıze ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DiLERİMa.s.opuyorumnanaktan:nazar:opuyorumnanaktan

evet öncellıkle ben yasadıklarımı yazayım kına gunu 10da kuafore gııtım o gun ıkı elbıse gıyecegım ıcın bırde foto cekımı ıcın ıkı kez makyaja oturmak zorunda kaldım zorunda dıyorum cunku makyajı sevmıyorum neyse ılk gunduz gıyecegım elbısemle olan olan fotolarımdan gostermek ıstıyorum gunduz cok eglendım değim yerındeyse kurtlarımı doktüm sımdı bır ıkı resım paylasıyım neyse ama gece gıyecegım kaftanımıda eklemek ıstıyorum kınada ıyı patladım artık dayanmanın son sınırındaydıym cunku ıyı agladım

ya arkadaslar coktandır resım yuklemıyordum yukledıgım yontemle resımler hata verıyor hanı atactan yukleme yapıyorduk ya ben baska yukleme yontemı bılmıyorum bılen varsa bana bır yontem gosterınresımlerı yuklemek ıstıyorum :(

$CIMG1315.jpg
bu gece gıydıgım elbısem ıns bu sefer resım cıkmıştır

aşkolun bır o kadar bekledık sımdıde kımseler yok kımse olmadıgıg ıcınde dugun fotolarımı koymuyorum 2009 agustos gelınlerı boyle konusmamıstık ama alacagınız olsun :(

selam.benimde 25 temmuzda nikahım oldu .1 ağustosda düğünüm oldu.çok yorucuydu gerçekten.ama herşey güzeldi.ben üç kere gelinlik giydim.biri sivasta nikahta giydim.ikincisi aydın da düğün oldu orda giydim. üçüncüde yine aydında düğünden bir hafta sonra mevlüt oldu onda giydim.baya bir yoruldum yani.nikahta kendimi çok beğendim ama aydında sıcaktan ne saç kaldı ne makyaj.çirkin olmuştum:)))

emınım sende cok guzel olmussundur ama kendıne hakk ver 3 kere gelınlık gıymek yorucu olmustur mutluluklar dılerım KEKULAcım

ben geldim...artık daha sık burdayım...kendimi burda avuturum..mafoldumbenkadercim kınalığın güzelmiş...elbise şeklinde...ben hiç öyle görmemiştim..saçların yüzüne yakışmış...beğendim...enişteyle birbirinize benziyorsunuz...kaydirigubbakcemile2edirne ye alıştın mı?

günahimi aldin ama kadar ben yeni konu actigini görmemitim.. ne mutlu sana benim elimde ekleye bilecegim fotograf bile yok.. bir iki tane kina fotografim var onlarda kötü cocugun cektigi fotograflar.. dügünde yegenim cekti ama cocuk bellek kartini kayib etmis türkiyede :((
esimin erkek kardesi cekti bide oda ogündür bugündür mail yoluyla fotograflari atacak bekle babam bekle..
stüdyo fotograflarimiz yetisemedi indeksten sectim sectiklerim profilimde kayitli onlar ne oldu hic haberim yok bitti mi bittmedimi fiyati nekadar nasil bir albüm yapti fotografci.. cekim gününe kadar belki 5 kere telefonla aradi ilgilendi güya fotograflar cekildi ne ses var ne soluk.. bugün sordurtacam yine bittiyse albüm babama aldirtiracagim kisin filan gelirlerse annemler almanyaya getirirler...
Bide salonda kameramanin cektigi fotograflar ve cd var onlar cok sükür cekildi ve görümcem anneme teslim etmis.. kinada fotografdan fazla vido cekmis yegenim ee 1GB lik bellek karti hemencik dolmus tabi diyer fotograflarda baskalarinida cekmis tabii fazla fotografim yok.. o kötü fotograflari buraya eklemek icimden gelmesede senin güzel hatirin icin eklicem kadercim suan is yerindeyim eve gecince eklerim.. ama fotograflar kötüüüüüüüü... Kaynim msnde denk gelmiyorki ona fotograflari atirsam.

evlilik nasil gidiyor iyi gidiyor elhamdürillah.. inanirmisiniz dügünden sonra bir hafta yalnizdikya evde yegenlerimi filan özledim bir an önce dönselerde türkiyeden ses olsa dedim kendi kendime ne onlara ne de onlarsiz yapabiliyorum :-)
Esimle bir problemimiz yok cok sükür aramiz iyi :nazar: bide calismaya baslayinca daha da iyi olacak insallah...
bu ramazan kendimi astim diye bilirim.. yemekler yapiyorum pasta yapiyorum :nazar:
sadece her sahura kalkamiyorum bazen kalkiyorum cocugu zaman kalkmiyorum esim de ekmek arasi yiyor garibim.. sabah erken uyandigim icin sahura kalkmak zor olur sahurdan sonra uykuya dalamiyorum ve cok uykusuz kaliyorum...dün aksam yatmadan önce esimin yiyeceklerini hazirladim masaya iftardan sonra cay kalmisti büyük demlige demlemistim cünki.. kalani termusa aktardim köfte patates mikrodalgada dedim dakikasini hazirladim bu dügümeye basman gerek dedim :-) mikro dalgayi (kulanmasini bilmiyor) öyle iste.. artik bol bol konusuruz burdan allah izin verirse. Ne kadar cok yazmisim yahu..

dügün gününe geri dönmek istemiyorum cok anlattim yazdim artik biktim :-) dügündü kinaydi iyidi hostu orta sekerliydi normal bir dügündü cok sükür bir tatsizlik olmadi oldu ve bitti. Bi rüya gibi geldi gecti gelin olmak güzel bir sey mis allah isteyen herkese nasip etsin.

mrb gelinliğini kiralamak yada satmayı düşünen varmı lütfen cevap yazın olumlu yada olumsuz sitede tekbaşımayım sanki :((

valla kıralamayı sımdı hıc dusunemıyorum hepsı kaynanamda ankarada kaldı cıkardıgım gıbıb ama ılerıde ne olur bılmem

gelinligim benden uzakta ve ben merak ediyorum ne durumda suan diye türkiyede kaldi benimkide keske yanimda getrime imkanim olsaydi ara sira baksaydim..:)

ahhhhhhhhhhhhhhh hele şükür vala kimseler gelmez dıyordum nasılsın mutlulukrecetem evlıklık nasıl gıdıyor alışama devresını gectın mı vala sorularım cok ama en cokta bebişi merak edıyorum bızım agustos gelınlerınde tık yok benı soracak olursan bende de yok koçiş agustosta 5 aylık asker gitsin gelsın hemen yapıcam allahın ıznı ıle yasen naptın kımseler gelmıyo herkes hayatın akışına kapıldı gıdıyorlar...

:1ninca:

bebek mi yok bi yandan istiyorum bi yandan kocisle daha gezmek tozmak istiyorum
dün mesela ikimize bisiklet aldik yazin turlariz diye..kaydirigubbakcemile3 kisa belki bebek calismasina baslaya biliriz hic bir fikrim yok.

ooooooooo sarışın bombam da gelmiş bı tatlıruyayada ulasabılırsem tamamdır tabı dıger arkadaslarada oooooo canım guzel dusunussun bence ya bencede bır seneden sonra yapmak en guzelı ne bılıyım evlılıge alışamadan bebek olması ayyyyy ama bı tarafımda benımde ıstıyo cok degısık duygular yasıyorum

Back