günahimi aldin ama kadar ben yeni konu actigini görmemitim.. ne mutlu sana benim elimde ekleye bilecegim fotograf bile yok.. bir iki tane kina fotografim var onlarda kötü cocugun cektigi fotograflar.. dügünde yegenim cekti ama cocuk bellek kartini kayib etmis türkiyede
(
esimin erkek kardesi cekti bide oda ogündür bugündür mail yoluyla fotograflari atacak bekle babam bekle..
stüdyo fotograflarimiz yetisemedi indeksten sectim sectiklerim profilimde kayitli onlar ne oldu hic haberim yok bitti mi bittmedimi fiyati nekadar nasil bir albüm yapti fotografci.. cekim gününe kadar belki 5 kere telefonla aradi ilgilendi güya fotograflar cekildi ne ses var ne soluk.. bugün sordurtacam yine bittiyse albüm babama aldirtiracagim kisin filan gelirlerse annemler almanyaya getirirler...
Bide salonda kameramanin cektigi fotograflar ve cd var onlar cok sükür cekildi ve görümcem anneme teslim etmis.. kinada fotografdan fazla vido cekmis yegenim ee 1GB lik bellek karti hemencik dolmus tabi diyer fotograflarda baskalarinida cekmis tabii fazla fotografim yok.. o kötü fotograflari buraya eklemek icimden gelmesede senin güzel hatirin icin eklicem kadercim suan is yerindeyim eve gecince eklerim.. ama fotograflar kötüüüüüüüü... Kaynim msnde denk gelmiyorki ona fotograflari atirsam.
evlilik nasil gidiyor iyi gidiyor elhamdürillah.. inanirmisiniz dügünden sonra bir hafta yalnizdikya evde yegenlerimi filan özledim bir an önce dönselerde türkiyeden ses olsa dedim kendi kendime ne onlara ne de onlarsiz yapabiliyorum
Esimle bir problemimiz yok cok sükür aramiz iyi
bide calismaya baslayinca daha da iyi olacak insallah...
bu ramazan kendimi astim diye bilirim.. yemekler yapiyorum pasta yapiyorum
sadece her sahura kalkamiyorum bazen kalkiyorum cocugu zaman kalkmiyorum esim de ekmek arasi yiyor garibim.. sabah erken uyandigim icin sahura kalkmak zor olur sahurdan sonra uykuya dalamiyorum ve cok uykusuz kaliyorum...dün aksam yatmadan önce esimin yiyeceklerini hazirladim masaya iftardan sonra cay kalmisti büyük demlige demlemistim cünki.. kalani termusa aktardim köfte patates mikrodalgada dedim dakikasini hazirladim bu dügümeye basman gerek dedim
mikro dalgayi (kulanmasini bilmiyor) öyle iste.. artik bol bol konusuruz burdan allah izin verirse. Ne kadar cok yazmisim yahu..
dügün gününe geri dönmek istemiyorum cok anlattim yazdim artik biktim
dügündü kinaydi iyidi hostu orta sekerliydi normal bir dügündü cok sükür bir tatsizlik olmadi oldu ve bitti. Bi rüya gibi geldi gecti gelin olmak güzel bir sey mis allah isteyen herkese nasip etsin.