2009 ağustos bebişleri için ŞAFAK SAYALIM MI?

:nazar::nazar:şafak 28:nazar::nazar:
sat mat kimin umrunda.28 günden önce gelme FINDIK KURDUM...

kuzummm minik prensesimmm sat a göre sadece 39 gün kaldııı annecimmm.

hayılırlısıyla saglıkla vakti zamnında gel güzel kızım

ne bileyim kayracım içimde ona karşı inanılmaz bir duygu var nedense gerçi bütün bebeklerimizi merak ediyorum ama şimdiden seninkine kanım fene kaynadı opuyorumnanaktan

ne bileyim kayracım içimde ona karşı inanılmaz bir duygu var nedense gerçi bütün bebeklerimizi merak ediyorum ama şimdiden seninkine kanım fene kaynadı opuyorumnanaktan

canımsın...daha öncesindende ciddi sıkıntılarımızı paylaştığımız için olsa gerek...sağol başakcım.seni seviyorum biliyorsun...a.s.

canımsın...daha öncesindende ciddi sıkıntılarımızı paylaştığımız için olsa gerek...sağol başakcım.seni seviyorum biliyorsun...a.s.

ondan olsa gerek canım birbirimizin bebek haberini alınca bile kendimiz hamile kalmış gibi seviniyorduk daha öncesinden az şeyler paylaşmadık bu topikten birkaç kişiyle yani geçmişimiz çok öncesindende o yüzden galiba :1hug:

:nazar::nazar::nazar:şafak 20 denizli:nazar::nazar:
çok özledim seni annem vaktinde sağlıkla gel kuzum tosunum :nazar::emir_bebek:

ondan olsa gerek canım birbirimizin bebek haberini alınca bile kendimiz hamile kalmış gibi seviniyorduk daha öncesinden az şeyler paylaşmadık bu topikten birkaç kişiyle yani geçmişimiz çok öncesindende o yüzden galiba :1hug:

kayrayı adetine son beş gün kalanlardan opuyorumnanaktan
kadriye senide ikinci bebek için uğraşanlardan tanıyorumopuyorumnanaktan
o günlerde ne heyecanlıydı şimdi kuzularımızın yolunu bekliyoruz :lepi:kaydirigubbakcemile5

X