• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009-2010 Harçları açıklandı ilgililere duyurulur:)

ya ben yeni kayıt oldum şimdi kayıt esnasında 229 TL verdım bi daha ne zaman vercmm harç olark geçiyomu bu para yoksa 2 kere daha mı para vercmm ayy çok karıstı aklımm yaa :((((

didnil bankaya mı yatırdın?? atm den mi dün ben annemle
bankaya yatır dedim adam atmden yatırın gişeden almıyoruz demiş

canım neden 248? total 239 tutması lazım pasoyada mı? basvurdun. Kitapcıkta 190+49 yazıyodu =)

paso değilim işletme lisans tamamlamadayım bu yıl 3. yılım işletme dörtdeyim. dekontu vermiyorsunuz ayrıca büroya.parayı ödediğinizde direkt büronun bilgisayarında görünüyormuş

didnil bankaya mı yatırdın?? atm den mi dün ben annemle
bankaya yatır dedim adam atmden yatırın gişeden almıyoruz demiş

bankadan da yatıyor fakat sıra bekleme olayı yuzunden sanırım atmye kagıt asmıslar yatırdım ben bozuk parada veriyor kaydirigubbakcemile3 birde makbuz alıyorsunuz

ya ben yeni kayıt oldum şimdi kayıt esnasında 229 TL verdım bi daha ne zaman vercmm harç olark geçiyomu bu para yoksa 2 kere daha mı para vercmm ayy çok karıstı aklımm yaa :((((
canım 2 taksit halinede yatıyor harçlar
istersen 2 sini birden toplu yatırabilirdin onun tutarıda aynıdır
28 şubat son tarih 2. taksit için

Arkadaslar bişey sorcam ben şimdi kamu yönetimi 2.sınıfa gectim sınıf tekrarı yapmadım hiç ilk taksiti 190+39 vericem acaba bilen yardımcı olur mu?

Arkadaslar bişey sorcam ben şimdi kamu yönetimi 2.sınıfa gectim sınıf tekrarı yapmadım hiç ilk taksiti 190+39 vericem acaba bilen yardımcı olur mu?

evet canım ilk taksidi de 2.taksidi de 190+39= 229) olarak ödeyeceksin
benimde öyle
henüz yatırmadım benneyaptımki

bende bugun yatırıcam kızlar dekontu büroya götürüyomusunuz ben bu sene sınıf tekrarı yapıcagım için 180 ödiycem toplam ama bankaya parayı yatırdıktan sonra büroya gitmem gerekicekmi ? bondrol yenileniomuş filan diye duydum ama :ecrin_bebek:

bende bugun yatırıcam kızlar dekontu büroya götürüyomusunuz ben bu sene sınıf tekrarı yapıcagım için 180 ödiycem toplam ama bankaya parayı yatırdıktan sonra büroya gitmem gerekicekmi ? bondrol yenileniomuş filan diye duydum ama :ecrin_bebek:

hayır canım büroya dekont gitmiyor
ama olası bir aksilik için sakla sen yine dekontu
klavuzda yazıyor eline geçtiyse oku bi.
büroya bandrol,paso başvurusu ve kitapları almak için gidiyorsun

kızlar bi de parayı yatırdıktan 2 gün sonra netten kontrol edebilirsiniz yazıyor
ama büroya gitmek için 2 gün beklemeye gerek yok dimi??

Back