• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009-2010 Harçları açıklandı ilgililere duyurulur:)

çok saol canım ya benim dünyadan hbrm yok vallahi yayınlanmışda neyse 140 mış benimde kaldımda ayıptır sölemesi :)

kızlar 140 lira öğretim gideri kalanlar için,bide cari hizmet gideri var aöf ye hangi yık kayıt yaptırdıysanız o yıla göre değişiyo şöle ki aöf de 1-2-3-4. yılını okuyanların cari hizmet gideri 1.taksit miktarı 39 lira, 5.yılını okuyanların 1.taksit miktarı 58,50 lira 6. ve daha fazla yılını okuyanların ise 1.taskit miktarı 78 lira benimki en sonuncu akannehir

kızlar sınıf tekrarı yapanların harcı yatırdıktan sonra büroya gitmelerine gerek varmı haberınz varmı?

manolya evet benım bıldıgım gerek var tekrar kıtap verırler mı bılmıyorum ama ogrencı kımlık kartına bandrol yapısacak tekrar paso ıcın resım verılecek ve 5 tl bende kaldım yatırayım gıdecegım ıste offf ya yine 2 yım

manolya evet benım bıldıgım gerek var tekrar kıtap verırler mı bılmıyorum ama ogrencı kımlık kartına bandrol yapısacak tekrar paso ıcın resım verılecek ve 5 tl bende kaldım yatırayım gıdecegım ıste offf ya yine 2 yım

hm anladm cnm saol bilgilendrdiğin için bende işletme 3 te yne tekrar yapıcm malesef:gitme:

kızlar sınıf tekrarı yapanların harcı yatırdıktan sonra büroya gitmelerine gerek varmı haberınz varmı?

hayır canım büroweb den öğrenci numaran ve şifrenle kaydını kontrol ediyosun sadece öğrenci kimlik kartına bandrol yapıştırmak için,paso başvurusu ve varsa kitaplarını alamay gidiyosun detaylar klavuzda yazıyo tatlım opuyorumnanaktan

Back