Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım böcük sen anana cekmişin:roflol:cok romantıktır benım babam
annem ama dıo sevgılıler gunune cok ozmnda bıseyler alırsın(ben kıme cektım sımdık anladın mı) al al doymuo dıo babam
uyy param bıttı zatıama süper seyler aldım gene
uyhhh baban cok romantik kısss erkendende olsa almış kutlamıs yaa:1rolleyes:bende tırstım nan dedım nolmuş benım kk masenağlama sonra caktım köfteyı
dun babam anneme baza almış yatak almış yenı ıkı tanede kıyafet almış sevgılıler gunu ıcın bızmkıler erken kutlarda:roflol: bazayı ben doldurdum o ayrı mesela ceyısle
Selam kıslar.
bende bugün birkaç bişi aldım..
Aslında 1 ay sonra alacaktım emme dayanamadım ne yapayım..
Valla bu çeyiz paraları yüzünden harşlığım bilem zor kalıyor:çok üzgünüm:
Emme ne yapak iş çeyiz olunca razıyız demi nan böcüğümkaydirigubbakcemile3
Hep sen gaza getirdin beni zaten:mymeka:
Selam kıslar.
bende bugün birkaç bişi aldım..
Aslında 1 ay sonra alacaktım emme dayanamadım ne yapayım..
Valla bu çeyiz paraları yüzünden harşlığım bilem zor kalıyor:çok üzgünüm:
Emme ne yapak iş çeyiz olunca razıyız demi nan böcüğümkaydirigubbakcemile3
Hep sen gaza getirdin beni zaten:mymeka:
saol bacum sanada
hadı gene ıysın doğum gunu çocuu:jeyyar:
Herşey para demek canım bu zamanda her ne kadar sinir olsada:enbuyukkk:
Aldıklarımı akşam eklerim canım. Şuan iş yerinde gizli gizli yazarken resimi hayatta ekleyememmirmirmirmir
Aşkıma sevgililer günü hediyesinide çıkarttım bu vesile ile:asigim:
Şu taksitlerim bitsin daha şimdiden alışveriş sepetime ekledim bile bişiler valladelikafadulden
Gerçi 4 ay sonra alırım onlarda emme olsunkaydirigubbakcemile3
benım aklımdada neler var nelerdelikafadulden maynak oldum ıyıce durmadan lısteme bıseyler eklıyom nerdeyse onla yatcamkaydirigubbakcemile3 bıde koca buldum mu demeyın keyfıme(evlenılecek duzgun bı ınsan)
senınkılerı merak edıyom ben aksam ekledım cnm baktın mı
Yok canım akşam biraz keyfim yoktu üşüdüğüm için geçemedim pc başına. Ama bakarım bu akşam cicilerinehihoyyyt
Bende nevresim takımı, havlular, saç kurutma makinesi, aşkıma santraç takımı, pike takımı gibi şeyler aldım işte...
Akşam eklerim sende bakmayı unutma..
Ya bende aynı sen gibiyim sorma akşam yatağıma yatıyorum alacağım şeyleri düşünüyorum:1shok: çeyizzade olmayalım bu gidişle aman dikkattlaelaelaelaelae..
Birde sen koca bulsan düşünemiyorummm valla hehehe:jeyyar:
aboww ohh ohhhihoyyyt ayy valla enlısh homeda bı havlular var hasta oldum:asigim: alcam ınş sende baya sey almışsın cnm bakarım bakmam mı benımkıler 699.sayfada
bıde koca olsa demeyın ozmn baa ama ben kendımı garantıye alıyom bunları bıterm ozmn fazla dert kalmaz doya doya nışanlılık donemı gecırırız![]()
En güzelini yaparsın canım...Böyle şeyler sıkıntı veriyor resmen..
CAnım ya ne kadardı o havlular???
Bende gidicem bir ara.
Bornoz takımı vs. var mıydı?
Özdilekten beğendim 250 ytl çok değil mi:çok üzgünüm:
koca cok zatı cnm ama zmn lazım bişeyler ıcın ben sözlumdn ayrıldım bılıon nışana 1 ay kala hayallermı ertelemekteyım sımdılık:1closedeyes:
baktım okadar harıka havlular vardıkı mutfak havluları 4 tl ıdı hemde cok süslü gösterıslı baş havlularıda aynı fıyatını hatrlamıym herseyı sordumda şöle bı sebep alcan içine koycan onlardan ben bı mutfak için bıde banyo için sepet alcam o havlulardandan alcam:jeyyar: sıtesne bakabılırsın cnm beğenceksın kesın
Baktım canım hepsi çok güzeller gerçekten insanın içi gidiyor:1hug:
Bu arada hatırlamadım ama hayırlısı olsun üzüldüm ama inan bir tuhaf oldum şimdi sözlünden ayrıldığını söyleyinceeee:çok üzgünüm: Ama mutlu isen şuanda en önemlisi o..
Yinede zor olmuştur eminim..Sen güçlü kıssın afferim sanaŞeniz
Karşına seni hak eden saygı duyan biri çıkar inşallah...
Yanındayım arkidişim sen mutlu ol yeterkiiiŞeniz