• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydın kızlar ea.s.nasılsınız bakalım.bugun hava super yaa ama benım nısanlım yanımda yok ondan canım gezmek bıle ıstemıyo.:çok üzgünüm:neysekı sızler varsınızhihoyyyt

Hehe canım yahhh bende hep öyle derdim yahhh nilanlım askerden geldiğinde bi yerlere gittiğimizde hele bide dayımda üniden gelmişseee deli gibi eylenirdim gerçi 3 gün sürüyodu ama olsunn yani dibine kadar mutluluk güzell peşinden gelen üzüntülere ramen :) şunu söliyim inş hayırlısı ile bi evlenin bu sefer kendinden bişiymiş gibi oluyo sanki sokakta onunla diilde tek başına geziyomuşsun gibi ....(Ama güzel bi duygu Allah tüm isteyenlere nasip etsin...) Bu arada günaydın kızlarr yahh kimin o yatak örtüleri çok sıkkandımmmm:utangac:

gunaydın kızlar ea.s.nasılsınız bakalım.bugun hava super yaa ama benım nısanlım yanımda yok ondan canım gezmek bıle ıstemıyo.:çok üzgünüm:neysekı sızler varsınızhihoyyyt

sizede günaydınn ben aranıza yeni katıldım:utangac:
cimcime sana da tünaydın :roflol:

hepınız yaslısınız bende 87 10 nisan koc burcuyum ohh :dilcikar:

Ablalarınız biz seninn:roflol:

günydın hrkese gerçi öğlen oldu :) ama olsunnn

Tünaydın canıım hoşgeldin

28012008152914_b.jpg

26052008142326_b.jpg

gecen hafta aldım bunları kampanyadan

Kız bayıldım çok güzeller bende istiyorum ama çok nevresimim var beğendiğimi almışım nereye koyucam onları hiç bilmiyorum :sm_confused:

benim burcum daha güzel yaaaa cokta memnunum ormanlar kralı aslan :dance:

Bende terazi dengesiz terazi :dance:

gunaydın kızlar ea.s.nasılsınız bakalım.bugun hava super yaa ama benım nısanlım yanımda yok ondan canım gezmek bıle ıstemıyo.:çok
üzgünüm:neysekı sızler varsınızhihoyyyt
Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bende sendenim benimde nişanlım yanımda yok malesef :çok üzgünüm:

gafım benimde aşkım terazi cnm yaaaa a.s
dengesiz mi nan bu kaydirigubbakcemile3 bazen oluyoda :roflol:

meltemgalli velved cımcıme gafcım sızlerede gunaydın canlarım.gununuz guzel gecsın kızlar ınsallahh:1rolleyes:
ıyıyım gafcım sen nasılsın ah canım bu uzaklık yordu bugun benı.kendı kendıme nısanlandım sankı he:oklava:
cok dertlendım bugun off:tomato:

gafım benimde aşkım terazi cnm yaaaa a.s
dengesiz mi nan bu kaydirigubbakcemile3 bazen oluyoda :roflol:

benımkısıde terazı velvedcım yav bazen cok dengelı oldgundanmıdır denge ayarı kacabılıyo guzelımkaydirigubbakcemile3ayarı yapmakta bıze dusuyo tabe:1rolleyes:

canımmm yahhh :):):) biliyomusun aksiliklerlee yarımkalmışlıklarla yapılan evlilik daha güzel oluyomuşş ki benimkide öyle olduu bişeyi kolayca elde etmektemi daha değer katar o şeye yoksaaa zorlaa tırnaklarınla kazıyarakmıı :):):) ...

nan mıllete bakk resmen hava yapıyo nışanlım var sözlum var bende bı mok yokk

Bacım biz evlendikte başımız göğemi erdi valla ne kadar geç evlenirseniz o kadar iyi hayatınızı yaşayın tmm hamd olsun eşim beni hiç kısıtlamaz ama olsun onun olması bile yetiyor sorumluluk yahh mesela eskiden arklarınlaa aa şu çocuk sana baktı bu böle yaptı şuşununla çıkıyomuş artık laf oluyo bunblar senin için aşama yapıyosun ...eskiden bi çocuk sana aşık olduğunda bu kendine olan güvenini artırırken şimdi sende endişe klorku uyandırıyoo kapalı bir kutu gibi oluyorsun her hareketin dikkat istiyorrr zorr zorrr....kaydirigubbakcemile

kızlarrrr ben geldimmmmmmkaydirigubbakcemile4
günlerdir buraya pek uğrayamıorum ama gerçekten geçerli sebeplerim vardıyerimseniben
sevglimle çok zor günler atlattık ve perşembe günü itibariyle rabbiminde izniyle yepyeni bi hayata başladık:nazar::nazar:
bugüne kadar sıkıntılarımı pek paylaşmadım sizinle bu topiğin eğlenceli havasını bozmamak için.çünkü bende buraya moral bulmak için geliodumkaydirigubbakcemile5
inşallah Yüce Rabbim bundan sonrası için bizim için güzel bir kader yazmıştırda çektiğimiz sıkıntıların karşılığını görürüz aşkımla beraberrr.onu çok seviyorum ben:asigim::asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:a.s.

meltemgalli velved cımcıme gafcım sızlerede gunaydın canlarım.gununuz guzel gecsın kızlar ınsallahh:1rolleyes:
ıyıyım gafcım sen nasılsın ah canım bu uzaklık yordu bugun benı.kendı kendıme nısanlandım sankı he:oklava:
cok dertlendım bugun off:tomato:

seni cok iyi anlıyommmmmmmm yaaaaaa
bende aynıyım :çok üzgünüm:

Back
X