• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

aman salla hıcte uzlme barısrsınız olmadı sanada ben bulurum bırını uzulme yeter kı nan sevgılın mı nışanlın mı unutumda CADIARZU

barısırız dayanamayız bizzz:asigim:
yok istemem nan bulma bana benim aşkım var yeter:icecream:
biz aramızda sözlüyüz cnm aileler biliyo ama daha nişan aşamasına gelemedik seneye inş:nazar:

barısırız dayanamayız bizzz:asigim:
yok istemem nan bulma bana benim aşkım var yeter:icecream:
biz aramızda sözlüyüz cnm aileler biliyo ama daha nişan aşamasına gelemedik seneye inş:nazar:

ıns seneye derken 2009 demı nan bu yıl benım ıcın coktan bıttıde naniknanik
bende 2009dan cok umutluyum ama evlılık düşünmuyorum acıkcası

meraba kızlaarrrr
öff bu akşam teee 8 e kadar çalışacam yaaaa:dilcikar:
ama yarın tatilimmmkaydirigubbakcemile2
yarın olursa tabi....

sizde nasıl keyifler bakiim

ıns seneye derken 2009 demı nan bu yıl benım ıcın coktan bıttıde naniknanik
bende 2009dan cok umutluyum ama evlılık düşünmuyorum acıkcası

evet böcügüm 2009 sonu gibi düşünüyoruz kısmetse
evlilik için bir sonraki sene inş 2010 :asigim:
beklemek zorundayız bende pek memnun degilim ama bu durumdan napalım
tez zamanda kavustursun inş rabbim:Saruboceq:
Allah hakkımızda hayırlısını versin nasip kısmet

meraba kızlaarrrr
öff bu akşam teee 8 e kadar çalışacam yaaaa:dilcikar:
ama yarın tatilimmmkaydirigubbakcemile2
yarın olursa tabi....

sizde nasıl keyifler bakiim

nan :mymeka: halıne sukret be ben hergun osaate kadr calısıyom ve ayrıca yarın tatıl deıl :çok üzgünüm:

evet böcügüm 2009 sonu gibi düşünüyoruz kısmetse
evlilik için bir sonraki sene inş 2010 :asigim:
beklemek zorundayız bende pek memnun degilim ama bu durumdan napalım
tez zamanda kavustursun inş rabbim:Saruboceq:
Allah hakkımızda hayırlısını versin nasip kısmet

ıns cnm hayrlısı olsun artık esek deılsın ya cağırırsın demı :roflol:
ay bendede nedense onceden evlılık dıyınce hopp szan gıbı atlardım sımdık cok talıp var ama nedense bıraz soğukum ya boyuna ceyıs alıyom ama nıe bende bılmıyom ama bı düşüncem var once 3 4 tane bılesık alcam sonra ceyısın eksıklerını alcam kenara para koycam nışanlanınca calısmak ıstemıyom cunku hem nışanlaınca bence okadr cok durmayın valla sorunlar cıkıyo ıns cıkmazda ben bılıyomyanı cıkıyo :çok üzgünüm: hayrlısı olsun
ayy kızlar nasıl evde kalıyo anladım ha benım gıbı uzumun çöpü armutun sapı derlerse bende onların kervanına katılcam gıbı :roflol:

hehe ben sultanı gördümdeee çaktırmadımmm sizee hehe olurr böleee şelerrr incelemediği kk da bi ora kalmış demkki ondan bakıyorrr hehe :):):)

bu arada kahve kolikcimm !!! komik bi slogan oldu ama haa canım görümce diyomuşumm sendede elöti varmış aynen canım varyaa eşimin görümcemin eşinin lise mezunu olması benim eşimin işi aylığı yahh kendi oğlunu kıskanıyor resmen oysa yanii görümcemin kocasıda hiç haz etmiyo sevmiyo onları ama yinede hep pof pof luyolar onu sonnacıma görümcemin çirkin ve kısa boylu olması benim ailemin durumunun kendi ailesininkinden düşük olması babamın maddi manevi arkamda duruşu benim güzel olmam düşüncelerim statüm canım yahh sakın yanlış anlamayın ben yüksek mevkide yksek bi insan diilim ama ondan yüksek olmam onu çıldırtıyor yanii bence onunda benden yüksek olduğu bi çok şey vardır ama ben b akmıyorum bileee çünki ben onun gibi kıskançlıklarlaa yemek istemiyorumm kafamı....:):):)

gunaydınlarr evde kalmış kalacak olanlr :roflol: benden çırkın gacılar
mutluluk recetesı hanım sen mıydın o kuş nan :mymeka: bıda sana bısey dıyen sey olsun bışey olsun işte :utangac:
gaf naslsın bacım ayy ben bı gayfaltı edem barı cokacimcoook
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hadi ya bak yaramaza hangi topicteymiş bakimm:)) ne var ben de bi çok topiğe aboneyim nolcak şimdi bende mi aldatıyorum şimdi sizi.

Agzina saglik gülüm benim kaydirigubbakcemile5 Bu arada alyansin cok hos canim kaydirigubbakcemile4

nbr mikrop kizLar :1rolleyes:
ben geldim :1rolleyes:
ve mäaasÜmümmm :1rolleyes: :ecrin_bebek:

noLuyor bakam burda ?? kötükedihüso

bugn sen naptın hepsını bır bır anlat :jeyyar:

ehmm peki
galiba sorguya cekiliyorum
tamam memur hanimlar anlatiyörüm :çok üzgünüm:

sabah kalktim
sonra pencereleri actim, cishe gittim :1rolleyes:
orami burami yüzümü yikadim,
sonracima oturma odasina gittim
tv acikti bi baktim ne var ne yok
sonra kahvalti niyetine bi tabak corba ictim cokacimcoook
biraz daha tv izledim
sonra yatagimi odami düzelttim
sonra dush yaptim,
sonra öglen namazini kildim
sizlerin yazdiklarinizi okudum ve ürperdim benneyaptımki
sonra ikindiyi kildim, estagfir töbe didim :1shok: :ecrin_bebek:
sonra demin annem patates kizartmasi yapiyormus, caniniz cekmesin,
onun basina gectim
birazdan bende biber kizartip
arkadasimla arabasini yikamaya ditcez
:çok üzgünüm: oLdumu
masümüm :çok üzgünüm: :a015:

oleyyyyyyyyyy nevresımler gelmışş annem gelmeden geldıya şükür yoksa anam benı oyar zaten ben gelın gıderken evın gızlı bölmelerıne koydum ceyısler gunn ışığına cıkarken annem ağzı acık kalcak gıbı :roflol:
pardon bı yanlıslık olmasını bu benım kızmın ceysımı der gayrı hatta abartım yatak odasındakı komıdınler ust uste koydum anamın odasına yerlsetrdım bazı ceyslerımı
mesela catak kasık yemek takımım su arıtıcım kahvaltı takımım celk tencerem2 artı ıkı dene orta boy kolı koydum(ıcınde mutfak esyları var):roflol: sımdıden yüzü gozumun onune geldı

Kadıncağızın koltukları kabarır kızının çeyizi eksiksiz hemde kendisi yaptı diye yengenede havan olur hee :dance::sm_cool:

ben yengemler ne beğenırse gder tersını alırım cunku onlar cok çingene seylerı sevıyo ben ağır ve asıl seyler hıc zevklerımız tutmaz ayrıca bana ole özenırlerkı gecen gun buyuk olan ağzından kcrdı keske bekar olsamda ceyıs alsam kendılerı ıkı tabak ıkı canakla geldıklerı ıcıın ben dedım abıme al nan ıyı ceyıs yapmıs brını az masraf olur dıe :roflol:
annem öle dusunmez aa kızım yazık ya ıkı kız gelın ettım senın kadr yapmadım der ama napım onların gozu tok benımkı ac kahrolsun bu ıcımdekı ceyıs sevgısıne kaydirigubbakcemile3

not: kkda sorun var galıba sultanda uye deıldr yazıyo yoksa coktan cvp verırdı nolıy kkya :sm_confused:

Back
X