2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

haa bı fıncan gordum nan o senınkı mıydı suan sıte cok yavas bakmaya calıscam gule gule kır emı kaydirigubbakcemile4 koca hazr gı cok var bende bak bırıylede yenı tanıstım 6hafta oldu da bakak hayrlısı :jeyyar: 2009 yazı cok sey değiştcek gıbı :lepi:

oo hadı bakem hayırlısıkaydirigubbakcemile5dıyom ya sen bızıde gecıvercen bu gıdıslenaniknanikgelısmelerden haberdar et bızı guluma.s.

Kız ben bişeylermi kaçırdım Serkana ne oldu?

Sağol canım allah hepimizin gönlüne göre versin.Sende durumlar nedir? Düğüne daha var 2010 gibi düşünüyoruz...

canım benim nişan kasım ortası gibi inşaallah. düğün de şubatta yada mayısta, bir rivayete göre de yazın kaydirigubbakcemile3 ben tabi şubat olsun istiyorum.

G.A.F. cım herşeyin çok güzel maşaallah. hele ki pastayı görünce yemin ederim gözlerim yaşardı. çok güzel düşünmüşsün. biizmde kızkulesinin önünde kartpostal gibi bir resmimiz var, bende ondan mı yaptırsam:1rolleyes:

hayırlı olsun canım bide eftelyaa ve senden alyans resmi istiyorum. 10 gün sonra falan sipariş vericez de yerimseniben

hosgeldın nan herkesın adını demısınde benım adım yok hııh cokta umrumda

meraba kızlar nasılsınız ne var ne yok
gafcım hayırlı uğurlu olsun.
mutluluk reçetem senin iş oluyormu ne hayırlısıyla inşallah

meraba kızlar nasılsınız ne var ne yok
gafcım hayırlı uğurlu olsun.
mutluluk reçetem senin iş oluyormu ne hayırlısıyla inşallah

oluyor insallah zeynebim az bisi kaldi bende eklerim insallah resimlerimizi:asigim:
ama damat beyi göremezsiniz o türkiyede olacak :roflol::roflol: ancak nisan resimler olur :jeyyar: ama kiskanirim onu ben cok yakisikli benim herif :roflol::roflol:

nan alıngan insan, sen nişanlandın mı da alyans resmi istiyim sendenkaydirigubbakcemile3

aldıklarının resmini çeyiz topiğine mi koydun bu arada?

evt ama gerıde kaldı bıraz sanırsam aman bul işin ne :roflol:
zeynep hosgeldın cnm mutluluk recetem sende cnm Şeniz

oluyor insallah zeynebim az bisi kaldi bende eklerim insallah resimlerimizi:asigim:
ama damat beyi göremezsiniz o türkiyede olacak :roflol::roflol: ancak nisan resimler olur :jeyyar: ama kiskanirim onu ben cok yakisikli benim herif :roflol::roflol:

inan çok sevindim canım ya:dance: az kişi kaldı cidden
herkesi nişanladık darısi
kahvekoliğin sultancığın uğur böcüğünün başına:1hug:
olsun inşallah tüm isteyenlerin diyeyim isimlerini söylemediğim
aklıma gelmedi de...
bende nişan resimlerimi koyarım inşallah kurbanda benimde...
senin de mi sözde damat yok benimde öyle oldu bacım...:1hug:

hoşbulduk tatlım
senin çeyizler maşallah çok güzeller hepside tam
kocayıda bulsaydın hayırlısıyla kız

uğur böcüğümüz ya dereyi görmeden paçaları sıvıyor ya da gizli bir sevgilisi var. geçenlerde bi topicte sevgilim kayserili yazmış hatta sultana söylemiştim. sevgilisi olmayan insan neden harıl harıl çeyiz alsın. konuş bakim açıkla gerçekleri bizden kaçmaz kameralarına!!

şakkıdı

uğur böcüğümüz ya dereyi görmeden paçaları sıvıyor ya da gizli bir sevgilisi var. geçenlerde bi topicte sevgilim kayserili yazmış hatta sultana söylemiştim. sevgilisi olmayan insan neden harıl harıl çeyiz alsın. konuş bakim açıkla gerçekleri bizden kaçmaz kameralarına!!

şakkıdı

acıklıyom
sözlendım ayrıldıım ben oyuzden hayrlısını dılıyorum ozmndan berıde calstım ıcın sağlıklı ıken ısım varken alıp koyyum dıom cnm aılemden bısey ıstemeden yapmak ıstıyom sonra aılem bırısını yolladı bana bu arad ben ıst da aılem niğdede yasıyo annem babam yanı neyse bı koylumzun oğlu benı beğnmıs onu yolladılar gorustuk bılmıyom ıstemy gelcekler galıba sonra bırı daha ıstedı baktım ışle ıyı gıdıyo bıan once yapım dedım
kayserılıye gelınce takvımdende anlasılca gıbı 6haftayı gectık onu cok sevıyorum hayrlısı olsun dıoyurm 2009 yazda nışan ve düğün dusunuyoz ama genede bellı olmas belkı baskasıylan bırden evlenıım belkı ayrılırız öle yanı ok :utangac:

hoşbulduk tatlım
senin çeyizler maşallah çok güzeller hepside tam
kocayıda bulsaydın hayırlısıyla kız

ahh ahh okadr kolay olsa daha ıkı sayfa var alncak lıstemde şakkıdı camasr mak bulasık mak fırn yatak odası var daha ohoo cokcok anam btmez ama azda yok hanı aldıklarım allah sağlık versınde alırız

inan çok sevindim canım ya:dance: az kişi kaldı cidden
herkesi nişanladık darısi
kahvekoliğin sultancığın uğur böcüğünün başına:1hug:
olsun inşallah tüm isteyenlerin diyeyim isimlerini söylemediğim
aklıma gelmedi de...
bende nişan resimlerimi koyarım inşallah kurbanda benimde...
senin de mi sözde damat yok benimde öyle oldu bacım...:1hug:

Amin Canim, o güzel dualarini hic eksik etme birtanesin sen ya :1hug:

Evet pa$am türkiyede olacak, ablalari ve amcasi isteyecek bakalim artik nasil olacak.. :roflol:Enistem niye yoktu? o da mi uzakta?:çok üzgünüm:

Catlak gizlar ben geldim kaydirigubbakcemile4

vay beeee birkac saat yoktum hemen ugur böcügü bütün hayat hikayesini bütün ciplakligiyla ortaya dökmüs :1shok:
hemide gayfegoligin tek bir lafiynan :1shok:
galibana bayilyörüm ben süandaaaa kafamçokkarıştı

Amin Canim, o güzel dualarini hic eksik etme birtanesin sen ya :1hug:

Evet pa$am türkiyede olacak, ablalari ve amcasi isteyecek bakalim artik nasil olacak.. :roflol:Enistem niye yoktu? o da mi uzakta?:çok üzgünüm:

evet canım uzakta:çok üzgünüm:
gelecekti aksilikler çıktı ertelenince kaldı işte
onunda izini yoktu gelemedi
kısmet böyle oldu işte nişanda inşallah...:asigim:

Back
X