• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydın kızlar
ceyıs alışverıseıne cıkmak ısteyenler benım konuma gelsınler lutfen sonra vayy demedın etmedın demeyın ona göre

Şeniz yerimseniben üzülmeda ben cok duygusalım gel bi sarılam sana :teselli: cok güçlüsün sen bugunleri hatırlamıcan bile hayatının güzelini buldugunda

evt hatrlamıycam belkı ama ınsan hayatında yarını pek önemı yok şimdiki zaman varken suan co mutsuzum ama belkı ılerde adını bıle unutucam
lısedekı aşkları nasıl unuttuysak unutmaya mahkumuz ınş karsıma benı cok seven bırısı cıkar ınş

yarın daha önemli evet geçmişimide acılarımız oldu agladık güldük sevdik sevilmedik geçmişten ders cıkartalımki yarına daha umutlu bakalım ALLAH sana dogru kişiyi bulmana yardım edicek cünkü sen cok ii yüreklisin

offf off:çok üzgünüm: bugun sözlenmıştım gecen yıl ahh ahhh:delphin:

canım benim üzülme :teselli:
demişsin ya belki adını bile hatırlamayacaksın ilerde. benimde çok aşık olduğum birisi vardı senelerce acı çekmiştim. sonra karşıma nişanlım çıktı işte. geçenlerde o eski kişiyi gördüm normal bi kişiden farksızdı hiçbişey hissetmedim, eskiden bikaç sn görsem içime bi heyecan çöker elimi ayağımı koyacak yer bulamaz günlerce uyuyamazdım. geçen gün daha iyi anladım ki üstünü örtmemişim, tamamen unutmuşum ben onu. sonra şükür ettim Allah'a, ya unutmamış olsam ya heyecanlansaydım aklımı çelseydi diye. fiiliyata dökmesem düşünce bazında bile kalsa o zaman nişanlıma çok büyük haksızlık etmiş olurdum.

yani diyeceğim acısı inan ki geçer zaman herşeyin ilacıymış. Allah hayırlısını versin, öyle bi sevinç versin ki acını unuttursun.

anoooooooom kızlar şoktayım :1shok:

annem bana bugün erkek arkadaşım ile ciddi düşünüp düşünmediğimizi sordu delikafadulden

ne güzell adımlar atılmaya başlamış bile çok tatlı heyecanlar bunlar. sen 4.sınıfsın değil mi?yerimseniben
erkek arkadaşının ailesinin haberi var mı senden?

evet canım 4. sınıfım 3 ay sonra bitiyor okulum inşallah
erkek arkadaşımın sülalesi tanıyor beni :roflol:
yemeğe gitmiştim onlara gayet iyi tanıyorlar beni, telefonla görüşüyoruz

tşkler kızlar
kımısı üzülürken kımızı sevınç yaşar ınş bende o sevınclere kavuşcam

hcr hadı hayrlısı olsun aman dıyım ne dedın pekı annene

SELAM kıslarrrrrrrrrrr.......
Gönül gözü görmeyen can gözünü neylesin.Dünyada dönmeyen dil mahşerde ne söylesin.Mevlam kalbinizi nur,ebedinizi Cennet eylesin.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN........

hayrlcumalar5giqi7wp7.jpg

Back
X