2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydın cnm
sultan nan dımek doğum gunun vay be yaşlandın desene tuhhh allahım yenı yaşında sultana türk bı koca nasıp et sen onu uykuya doyur hayrlı işler nasıp et bak nan senın ıcın dua edıyom a.s. buda sana balım

Günaydın kıslar.......
böcügüm amin inş deyim duana ne güzel dilekler :))))
balım bitanesin sen yaa muck Şeniz

ah sonunda benmle aynı yas olan birini buldum hangi aysın sekerimmm ben aralık 21

ben ocak başı canım, aslında 83lü sayılırım. ya bu topicte hep çor çocuk var. yada ben dinazorum -tatlicadiarzu-

ayyyyyyyyyyy beni islettinizmi sizzzzzzzzz
deminki beni ekliyen murat sizmiydiniz
mauahahaah sapiklar

kahvekolik ve hcr35 gururla sundu!
yakışıklı resmi görünce hemen atladın ama tanışalım diye burda numara yapma şimdi.

sultan atlamısın kısss:jeyyar:
bak neler diyolarrrr kaydirigubbakcemile3
işletmişler resmen seni :teselli:

sultan atlamısın kısss:jeyyar:
bak neler diyolarrrr kaydirigubbakcemile3
işletmişler resmen seni :teselli:

hacer yakışıklı bi oğlan resmi koymuştu. bu arada sultanın yazdıklarını bana kopyalıyo. önce resimdeki sen misin diye sordu evet deyince direk telefonunu verdi yarın sabah buluşalım dedi. vay hoşşik vay.

kahvem nan kaynana nasıl:roflol:
sultan koca dıyınce bı durcak orda azman garu :roflol:
ben tazecıkım daha 21,90 22 bılem deılım

velvedım öptum senı:jeyyar: en guzel yerınden

kahve nan 87 lı olan 21 yaşında mı oluyo bende 87lıyım sımdıık ben kaçım sultan sızı kandırıo 22 oldu 21 deıl kı ayy kafam cok karıştı

kahve bana hedıye almazsan kaynanan hep yanında olsun ınş:roflol:

acaba sitede en yaslımız ve en gencimiz kim

bak herkes doğum tarihini yazsın sıralanalım. ben başlıyorum 84 ocak.

yaaaaa susssss biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:

pardon ya reçetem 87 liydi sultan 88li.

tmm sustum ne vuruyon sulatn daha kucukmuş evde kalmasına cok var
ben kaldım galıba

gulpembe bılınmıyor leerenım var yeşılım var barcman abla var bıraz olgun gerısını bılmıyorum en genc benım desemde ınanma

85 kasım doğumluyum.daha 1 ay olmadan yeni yıl geliyo ve bana hep bi yaş büyük muamelesi yapıolar uyus oluom bee:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…