• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

anom Allah sizin kocişlere sabır versin
ne gaddarsınız be, o kadar öptüm hala nazlanıyorsunuz
siz kötekten anlıyorsunuz demekki :oklava:
kaydirigubbakcemile3

sekerim sen döv ama kocişleri dövmesin bukadar nazdan sonra

evet bencede. ve şayet benim kociş beni döverse o sırada benim elimde armut toplamıyor olacaktır :dilcikar:

selamlarrrrrrrrrrr
velvedim, böcüğüm, sultanım, reçetem herbikeslere selamlarrrrrrr Şeniz

selamlar cnm Şeniz

tamam affettim ama bi daha olmasın yerimseniben
bu arada düğüne kadar benim de zayıflamam lazım, yazdıklarını okuyayım bi.

evet zayifla sisko :roflol:
manyak neresine zayiflicaksa :mymeka:

kizlar görüyorumda küsen küsene, ama asil ben hepinize küstüm. cokda iyi bir nedenim var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selamlar cnm Şeniz

kizlar görüyorumda küsen küsene, ama asil ben hepinize küstüm. cokda iyi bir nedenim var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne yaptık ki biz sana :çok üzgünüm:

selamlar cnm Şeniz

hacı msn iletinden anladığım kadarıyla doğum günün mü? öyleyse iyki doğdun da sivrisineğimiz oldun canım benim yaaa Şeniz

gısss kocaya el kalkarmı bakam anam :oklava: toplamasın tabida vurabildiğin kadar vuur kötükedihüso

o bana el kaldırırsa ben de kaldırırım tabee

evet canlarim böön benim dogum günüm , ve kimsecikler kutlamadi kk dan. :çok üzgünüm:
saolun varolun arkadaslarrrrrrrrrr Şeniz
yaslandim kart horoz ooldum :roflol:

ama ben bilmiordumki :utangac: resim ekleyebilseydim pasta koyardım ama beceremiommm kafamçokkarıştı DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN nice mutlu senelere

0406_09819_alles_gute_zum_geburtstag.jpg

Back
X