• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 2008 yılını nasıl geçirdiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2008 Yılını Nasıl Geçirdiniz ?

• Ankete Katılan
    55
Estek köstek bitirdik çok şükür.
Babacığım felç geçirdi üzüntümüz çok oldu. Şimdi çok şükür yavaş yavaş kendini toparlıyor buna sevinmeye başlamışken, amcamın kanser olduğunu öğredik zorlu bir tedavi sürecinde şu an. Allah bugünümüzü aratmasın. :delphin:

hayatımın en kötü senesi ama sonu iyi biten..allah bu durumumu aratmasın

benim için oldukça kötü geçti 2008 eşimle kopma noktasına geldik artık ip inceldiği yerden kopacak, iş hayatım da oldukça sıkıntılı ve huzursuz geçti
inşallah 2009 iyi geçer

bu yıl evlendim ben daha ne olsun:nazar:kaydirigubbakcemile2:asigim:

ne diyebilirim , hem güzeldi hemde üzücü ama yinede güzel gecti....insaallah önümüzdek yillarida güzel geciririz........

bu yıl genelinde güzel bir yıldı... ama sonlarına doğru kötü oldu,
2 ay aralıklarla cenazemiz vardı 2.sinide 3 gün önce kaybettik :(
inş. bu yıl sevdiklerimizden ayrılmadan geçer sağlıkla, huzurla....

Benim için çok güzeldi çünkü doğru insani buldum 2008 de ve evlilik yolundayiz:asigim:

bilmemki, güzel seyler oldu kötü seylerde oldu gecen seneyle kiyaslayamam ki

berbat bi yıldı......
hasret, özlem, kaygı doluydu
ama bitiyo oleyyyyy

2008 de evlendim...işime bi süre ara vermek zorunda kaldım...şakkıdı

9 ayı hamile olarak geçti..
zordu tabi ama çok güzeldi..
kadın olduğumu fazlasıyla hissettim,2009 da da anneliğimi hissedicem inş fazlasıyla şakkıdı

2008 çok özel bir yıl..çünkü canım oğluşum doğdu:::::)

Orta şekerli diyelim cnm:kahve:daha iyi olabilirdi.artık umudumuz 2009kaydirigubbakcemile2

benim içinde aralık ayı muhasebe ayıdır.yılın başında yaptığım planlar gerçekleştimi,verdiklerim aldıklarıma yettimi vs.güzel sayılabilecek bir yıldı benim için.kısa vadede yaptığım planları gerçekleştirdim sayılabilir.tabi daha iyi olabilirdi.2009 içinde planlarımı yaptım.umutluyum..

hamıleliğm ve kızımla herşey guzeldı gerye kalan eş ve kayınvalide berbattı.hıç duymayacağım ve yaşamıycağım şeyler oldu onlarla.ama anne olmak tum kötuluklerı unutturdu.şimdi onlarlada ıyıyım ama neye yarar.tum kötu gunler gerıde kalır ve .inş bu sene çok guzel geçer .sağlıklı, yuvamda mutlu,kızımla gule oynaya geçen ıyı bır yıl istıyorum rabbımden.allahım sen herşeyın hayırlısını ver....

bom bos gecen bır yıldı benım ıcın..2009 ıcın umutluyum ama bakalım....

hamıleliğm ve kızımla herşey guzeldı gerye kalan eş ve kayınvalide berbattı.hıç duymayacağım ve yaşamıycağım şeyler oldu onlarla.ama anne olmak tum kötuluklerı unutturdu.şimdi onlarlada ıyıyım ama neye yarar.tum kötu gunler gerıde kalır ve .inş bu sene çok guzel geçer .sağlıklı, yuvamda mutlu,kızımla gule oynaya geçen ıyı bır yıl istıyorum rabbımden.allahım sen herşeyın hayırlısını ver....

Aynen canım eşimle çok büyük tatsızlıklar yaşadık, asla yaşamam başıma gelmez dediğim şeyler geldi başıma.. Üçüncü şahıslar yüzünden üstelik, en çok zoruma giden de bu oldu zaten.. Çok kötü günler geçirdim. Artık geride kaldı umarım bidaha olmaz.. En önemli olay ise 2008 yılı hayatımda dönüm noktası oldu. Çünkü anne oldum kızımı dünyaya getirdim Şeniz 2009'da ve devam eden yıllarda tüm güzellikler hepimizle olsun inş.. a.s.

Back