2008 Temmuz bebişleri ayrı odaya geçtiler mi ?

crescentmoon

¢яєѕ¢єηт
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
3.348
3
kızlar ben artık Elçin'i ablasının odasına geçirmeyi düşünüyorum. şimdiye kadar beşiği yanımızdaydı. geceleride emmeye kalktığı için hala yanımızda. ama artık ayırayım diyorum. hatta bugün zaman bulabilseydim ablasının odasını düzenleyip oraya taşıyacaktım ama fırsat olmadı. artık bi dahaki haftasonuna yapıcam.

iyi yapmışsın hilalcim,
ben yağmuru geçö ayırmıştım, çok pişman oldum, ama talhayı 8 aylıkken ayırdım, çok rahat ettim...
şuan sizin bebkleriniz için tam zamanı aksi takdirde çok zorlanırsınız

evet çiğdemcim. bende ilk kızımı geç ayırdım. zorlandık bayağı. o nedenle bunu şimdi artık ayırayım diyorum. birde ablasıda çok istiyor. benim odama gelsin diyor. sanırım oda yalnız kalmak istemiyor.

canım çok mantıklı bir kararrr..destekliyorum senii..ben şimdilik almıyacağım ama yazaa ancak..bizim odada kalıyor nedeni aslında iki tanee..

beşik çok büyük sökülmeden götürülemiyorr ben odama alırken söktüm kendim taşıdım taşımak kurmakk öldürdü beni o riske giremem bir dahaa...

birde biizm oda en güneş alan odaa sıcak oluyor o bakımdan ancak ayzaa şimdilik bizle ama kararını dsstekliyorum canımm..

bende ayırmak istiyorum ama şuan için yerim yok yer açılsın hemen ayırıcam.nasıl alışırsa öyle gider çünkü.

tekno kuu bu etiketleri senmi ekledin:roflol:

canim bu konuyu acman iyi oldu,Bende coktan beri bunu dusunuyordum,bizim yatak odamiz ise en soguk oda oluyordur onun icin hava fazla sogumadan kendi odasina gecmesine saglamk istiyorum,ama bunu nasil yapacam bilmiyorum,nasil bir yol izlemeliyim?
Benimki gece emiyor tek 1-2 kez su icin uyanir,tek sorun yuacagi zamn beni de yaninda ister saclarimi tutar ve oye uyur.Bazen gece yanima gelmek istiyor biraz saclarimla oynar tekrar uyur,acaba bu aliskanligindan da nasil kurtulacagiz?

benimki 11 aylıktan beri kendi odasında yatağında yatıyor:dance:...
o zamana kadar sepet yataklar var ya hani sallanan beşik...aayyy anladınız iştekafamçokkarıştısırnaşık şey...onda yatıyodu bizim yanımızda...ne zamanki uyandığında ayağa kalkıp beşiği sallamaya başladı odasındaki yatağa geçirdik-tatlicadiarzu-:emir_bebek:sırnaşık şey
böyle çok rahat oldua.s:lepi:
zaten odalarımız yanyana uyanınca hemen duyuyoruz sesiniyerimseniben
valla ayırmazsanız ilerde çok zor oluyo öyle çok tanıdığım vara.s

benim yatak odam zor ısınıyo .. kızımın odasında kalmaya devam .. bi dene daha yaparsam anca ikisini bir bırakırım .. şimdilik gözümün önünden ayıramam ..:kedi: yatak odamla kızımın odası arası upuzun hol var çok zıt yani.. ablası da yok .. yani aynen devam şutarafagitti

degil ayirmak .. kendi karyolasina bile yatiramiyorum.
bizim odamizda olmasina ragmen-- gece 4-5 gibi uyanip ayri yatakta oldugunu görünce kiyameti kopariyor. bende onun parmakliklarini söktüm bizim yataga dayadim. hem bizimle hem kendi yataginda yatmis oluyor.

ben ayiramayacagim sanirim. bize sarilip uyumayi cok seviyor. özellikle babasinin koynunda uyuyor. uyanincada bizi öperek uyandiriyor.

ben kiyamayacagim galiba.
artik laftan anladigi zaman ..anlata anlata alistiririz insallah

Ben kızımı yaz başı itibariyle odasına ayırdım, zaten beni emmediği için çok ta zor olmadı:ecrin_bebek:
Zaten kalkınca "emiii mama" diye bağırınca otomatik uyanıyorum, sadece evi aydınlık bıraktıktan sonra sorun olmuyor

Ikizlerim 16 ayliklar ilk gunden ayirdim kendi odalarinda birlkte uyuyorlar.ustelik premature dogdular.temmuz ortasi bekliyorduk haziran basi geldiler.cok rahatim gecen aksam bir arkadas gittik kizi hala yaninda yatiyor 2005 dogumlu ustelik.Ne kadar erken okadar iyi olur sizin icin hemen ayriirn derim.

Ben de henüz ayırmadım. Gece çok uyanıyor Selin. Sürekli odasına gidip gelemem... Bu sıralar da uyandığında aramızda uyumak istiyor. Gidiyor sokuluyor babasına ve uyuyor. Nasıl ayırcam zaten bilmiyorum valla... Anca yaza doğru ayırırım. Kış geliyor ev çok büyük her tarafı açarsam mümkün değil ısınamayız. o yüzden bi odada devam...

Ben kızımı 6 aylık olduğunda odasında yatırmaya başlamıştım. Emmek için kalktığında bebek telsizi kullanıyorduk. Şimdi ise büyüdüğü için sesini zaten duyuruyor. En iyisi erken ayırmak. Nasıl alışırsa o düzeni istiyor bebekler.

kızlar benim oğlum 14 aylık ve doğduğundan beri kendi odasında yatıyor,
ben ara ara toplam 3 ay olmuştu onunla onun odasında yattık ilk aylar sonra belim ağrıyor ve baktım adamla armız açılıyor,
alıştırdım gitti oğlanı yatağına ve odasına,gece kalkınca mızırdanıyor ve ben duyup emziriyorum geri yatağına bırakıyorum
ohhhh böylesi güzel
ama kışın alcaz gaiba bizim odaya

duyamayanlar bebefon kullanabilirler çok faydalı o da,ama ben duyduğum için gerek görmedim
aldık öyle duruyor

doğduğunda kendisine oda yapmıştık ama bir yaşına kadar benim yanımda yattı, puset almıştım altı ay onda yattı,küçük geldi çekyatın teklisini aldım onda yattı, oda olmadı arkadaştan karyolası vardı onu aldım, ve bir yaşından sonra dedim artık yeter ağlasanda zırlasanda odanda yatıcaksın, ve koyuyorum yatağına ışığıda kısıyorum loş oluyor iyi geceler annecim diyorum bide el sallıyor sıpa sırnaşık şey döne döne bir iki seferde pışpışa gidiyorum öle uyuyor annesinin kuzusu:1hug: gecede dört beş kez yanına giderim yakın olduğu için hemen memesi düşse ağzından duyuyorum
ama sabah oldumu yanıma alıyorum babayı dışarı oda zaten işe gidiyor hihoyyyt

ben bir kaç ay önce denedim odasına almayı. gece çok defa uyanıyor, ben de defalarca kalkıp yanına gidiyordum. sabah işe giderken hiç uykumu alamamış oluyordum, geriliyordum. odasında yatağına koyup 2. ağlayışında yanıma almaya başladım, böylece ben de uyuyabildim. gündüz evde olsam, uyku için vaktim olsa mücadele eder odasına alıştırabilirdim belki, ama uykusuzluk pes ettirdi. şimdi yatağını odaya geri taşıdık. uyuduğunda oraya koyuyorum, ilk uyandığında emziğini veriyorum, uyumaya devam etmezse yanıma alıyorum. 2 gündür de geç uyuyor, yatağa onu uyutmak için birlikte yatıyoruz ama benimde pilim bittiği için birlikte uyuyakalıyoruz.sabah beraber uyanıyoruz. zaman zaman denemelerim devam edecek. oğlum deliksiz uyumadığı için zorlanıyorum ama gece emzirmelerini bırakırsak deliksiz uyumaya alışacak ve yattığı yerde uyanacak diye düşünüyorum, işte o zaman bunu başarırız. azaltmaya çalışıyorum emmeyi. umarım daha fazla geç kalmayız.

bugün elçinin yatağını ablasının odasına hazırladım. beşiğini kaldırıyorum.çünkü ayağa kalkınca artık ondan düşebilir. oyun parkı vardı. onu yatak olarak hazırladım. ayağada kalksa önemli değil. bu geceden itibaren artık ayrı yatacak. gece emmeye uyandığında bakalım ne yapıcaz.
bir dahaki haftasonu sonucu yazarım :KK66:

pazar gününden beri kızım ayrı odada yatıyor. geceleri 2 kere yada 1 kere uyanıyor. kendi odamdan sesini duyabiliyorum gelip emdirip yatırıp gidiyorum. hiçte zor olmadı benim için.

X