2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

febi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
2.762
0
21tem.jpg

listede olmayan arkadaşlarımız doğum tarihi ve bebişin adını da yazarsa listeye eklerim .. tüm bebişlere mutlu yıllar ..

sağol canım eline sağlık
biz varız,8 temmuzu iple çekiyoruz...
ama pek çok arkadaşımız aramızdan ayrıldı,keşke haberleşmeyi sürdürselerdi...

ne iyi düşünmüşsün.. bizim doğum tarihimiz 06/07/08 - Oğlumun ismi Yağmur. Biz de heyecanla bekliyoruz.. KOSKOCA 1 YIL geçmiş hayatımızın dönüm noktası olan tarih üzerinden.. Daha dün gibi onları ilk kucakladığımız gün.. neler neler yaşandık onlarla, neler neler öğrettiler bize, ne hallere düştük, ne hazlar tattık onların sayesinde.. Annelik yolculuğunun henüz başında olmamıza rağmen KOSKOCA 1 yıla bebeklerimizin 1 yıllık yaşamını sığdırdık! Onlar ne çabuk büyüyorlar böyle.. Bebeklerimizin her birine uzun, sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür diliyorum.. HEPıNıZ DÜNYAMIZA HOŞ GELDıNıZ.. :emir_bebek:a.s iyi ki geldiniz...

ne iyi düşünmüşsün.. bizim doğum tarihimiz 06/07/08 - Oğlumun ismi Yağmur. Biz de heyecanla bekliyoruz.. KOSKOCA 1 YIL geçmiş hayatımızın dönüm noktası olan tarih üzerinden.. Daha dün gibi onları ilk kucakladığımız gün.. neler neler yaşandık onlarla, neler neler öğrettiler bize, ne hallere düştük, ne hazlar tattık onların sayesinde.. Annelik yolculuğunun henüz başında olmamıza rağmen KOSKOCA 1 yıla bebeklerimizin 1 yıllık yaşamını sığdırdık! Onlar ne çabuk büyüyorlar böyle.. Bebeklerimizin her birine uzun, sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür diliyorum.. HEPİNİZ DÜNYAMIZA HOŞ GELDİNİZ.. :emir_bebek:a.s iyi ki geldiniz...

canım ne guzel ifade etmişsin duygularını.gerçekten de çok zorluklar yaşamamıza rağmen asla onlarsız olmayı istemedik.koskoca 1 yıl nasıl da geçmiş.doğumuna 15 gün vardı geçen yıl bu zamanlar şimdi ilk adımlarını atıyor zeynep Ranam.onun o gülüşüne ölüp bittiğim biricik kızım.
canım bizi de eklersen sevinirim kanay 5 temmuz zeynep rana

22tem.jpg

kızlar listeyi bu şeklilde excelde ben hazırlamıştım geçen sene bu zamanlar :) resim olarak yapıştırıyom ama çok küçük oluyo beceremedim bi türlü idare edin.. güzel dileklerinize teşekkürler aynen katılıyorum ..

benimkızımda 29 temmuz doğumlu adı deniz

Allah bütün bebişlere saglıkllı huzurlu ömür versin
gercekten zaman ne cabuk gecmiş

20temmuzz.jpg

biraz daha iyi sanki :lepi:

ferıdecım ellerıne sağlık canımm ama bencee olmayan arkadaşlarıı sıl lıstedennn seın için daha kolaylık olurrr ...

ya geçen yıol bu zamanlar gün sayardıkkk hadı gelsınler dıyee büyüdüler bile mınık yavrularımızzz..Rabbım hepsının baktını açık etsınn amınnnnnnn

bizide yaazınn 30 temmuz fikret kağann :dance:
valla ne çabuk büyüdü hiç anlamadımm yavv :uhm:

Feridecim bu topigi gorunce gecen yil aklima geldi hani az ugrasmadik o listeyle Allah a cok sukur bu gunleri goruyoruz Zeynep Duru nun bu cumartesi dogum gunu ilk sirada biz variz galiba...Dogumgunu planlariniz neler kizlar paylasin bakim....

Feridecim bu topigi gorunce gecen yil aklima geldi hani az ugrasmadik o listeyle Allah a cok sukur bu gunleri goruyoruz Zeynep Duru nun bu cumartesi dogum gunu ilk sirada biz variz galiba...Dogumgunu planlariniz neler kizlar paylasin bakim....

NE BİLİM NE YAPSAK DOĞUM GÜNÜNDE ALEWCİM EN ÖNCE SENSİN SENDEN COPY ÇEKİCİZ ARTIK zemuszemus GEÇEN SENE ZORLUYDU AMA BEN ÖZLÜYORUM NE GÜZELMİŞ HAMİLELİK YAA.. ÇOK ÖZELSİN HAMİŞKEN Bİ TENE DAHA YAPİCİİMM :kedi: yerimseniben

ENAN SENİ DE EKLEDİM CNM.. KAĞAN I opuyorumnanaktan

Cok güzel düsünmüsünüz arkadaslar bu listeyi ellerinize saglik
Benim kuzumun yasina bir haftakala yeniden dogdu arkadaslar cuma günü kizim bir kaza gecirdi yürütec birlikte merdivenlerden düstü kasi yarildi ama cok sükür baska birsey olmadi.aman dikkat edelim miniklere hos nekadar dikkat etsende olacak oluyor saniyelerde ..Allah im kimseye yasatmasin cok zor du o anlar hala titriyorum.Allah bebislerimize uzun ömürler versin saglikla sihhatle insallah mevlam acilarini göstermesin.Yaslarina giren bebislerimizinde dogum günü kutlu olsun aksacli nene dede oluncaya kadar yasasinlar.

fatoscum çok gecmiş olsun Allah korumuş ...sizin de az kalmış yaşına en erken bizim galiba bu cuma:)

canım çok geçmiş olsun.Allah esirgemiş çok şükür buna da.bu aralar çok dikket etmek lazım

çok geçmiş olsun fatoş .. Allah ım korusun , nasıl oldu ki ?

cok sagolun arkadaslar,Allah im bütün bebisleri korusun,
biz ikinci katta oturuyoruz esim alis veris yapmis onlari yukari tasiyordu bende bir yandan yerlestiriyordum babasi ikinci kez asagiya inerken kapiyi acik birakmis cikayacagini düsünmüs,3-4cm lik eside vardi kapinin ama pesinden cikmis ciktigini anladim kostum ama yetisemedim merdiven dönerek inendendi yarisinda kalmisti gittigimde ters dönmüstü yürütecte korkarak aldim kucagima baktim sadece kasinda yarik oldugunu görünce sükrettim mermerdi birde merdivenler Allah im onu bize bagisladi cokda dikkat ediyordum bir anlik dalginlik ,insan neden cok korkarsa o basina gelirmis ablasiyla abisi actiklarinda kapiyi kapatin diyodum hep acik birakmayin diyodum babayi düsünemedik.........Neyse cok sükür hersey olabilirdi .Allah sizlerin yavrusunu korusun arkadas hic bir kuzunun tirnagina tasdegdir mesin,kücücük yavrum hic birseyin farkinda degil,cooook sükür.
Evet U2rem cigim bizim kuzularin dogum günleri yaklasti bir pilanim yok ama biz kendi aramizda bir pasta keseriz insallah büyük birsey düsünmüyorum,Saglikla sihhatle nice mutlu yillara..

febicim selam çok güzel birşey düşünmüşsün ellerine sağlık bizim doğum tarihimiz o zamanlar 9/07 idi 13/07 oldu oğlumun adı da çınar oldu :) değiştirirsen sevinirim çok öptüm mucksss..

X