2008 sevinçleri ve üzüntüleri

goztepearzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
63
0
2008 yılı inişlerle yokuşlarla geçen bir yıl oldu. 03,03,2008 de nişanlandım 22,06,2008 tarihinde evlendim ve bu tarihten 1ay sonra balayına gitmeye hazırlanırken babam vefat etti ve benim hayatım o anda söndü.herşey bir anda anlamsız geldi.bunalımlara girdim ailemin tek çocuğuyum.kendimi yeni yeni toparlamaya çalışıyorum piskolojik tedavilerim hala sürüyor.sorunlarımı anlatacağım kimsem yok hayatımda. Anneme'de herşeyi anlatamıyorum oda üzülür diye bende burada sizlerle paylaşmak istedim. düğün borçlarımız var eşimin ailesi hiç bir şeye karışmadı evlenirken babam kendi arabasını sattı bizi evlendirdi. taksitlerin bir kısmını ailem ödedi.bu benim çok zoruma gidiyor.şuan çalışıyorum hep benim desteklerimle ayaktayız bileziklerimin bir kısmını bozdurduk.Benim ailemin durumu iyiydi ama eşimlerin ailesinin durumu da çok kötü değil. en azından eve bir eşya, bir fatura yada bir tane taksit ödeyebilirler ama ellerini bile sürmüyolar.birde öyle keyifleri yerindeki karı koca hergün kah kahalarla herşeye gülüyorlar bende sinir oluyorum ben çalışıyorum borçlarımızı ödemek için akşama kadar canım sıkılıyor kendileri evde keyif sürüyolar. çalışmıycam diyorum eşime borçlarımız bitene kadar sabret diyor ama sabredemiyorum artık maaşımın hepsi kiraya ve borçlara gidiyo.eşimin maaşıda borçlara ve kalırsa eve harçlık kalıyo ben de kimsenin enayisi değilim diyorum.annenlerde yardım etsin. onlarında kendilerine göre masrafları var diyor.
babamın arabası satılmadan önce eşim kendi arbasını satmya karar vermişti.kayın validem aaa olurmu neliklerle alınıyo dedi.hiç unutmuyorum babama bahsettiğimde kızım satın benim arabamı sevdik gitmeden sevdik gelmez dedi. herşey üst üste geldi anlayacağınız. baya uzun yazdım. kusura bakmayın ama bir bukadarda anlatacağım şey çıkar çok doluyum.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…