Ah ah ayni konu bizm evde de dert.kizim okul acildiginda 63 aylik olacak.gecen sene devlet anaokuluna baslattik.yarim donem olmadan cok hastalandi mecburen biraktik.bu sene esimle ters dusuyor fikirlerimiz.o ilkokula baslasin diyor.ben erken diyorum.kizim okula gittigi surede bazen sikildi.yapilan faaliyetleri sikici buldu.cunku biz evde hep yapiyorduk.sedece eglence kismi hosuna gitti.ama fiziksel olarak 1. sinifa uygun degil.boyu posu yerinde ama nasil desem cabbar atak bir cicuk degil.kendini asla koruyamaz.merdivenleri kenardan korka korka iner.disarda yururken asla elimi birakmaz.okulun normal kisminda buyuk cocuklar canavar gibi kostururken bizimki ruzgarlarndan bile devrilir.
Hatta gecen sene anasinifindan yaramaziki cocuk arkadan devirdi bizimkini gozlugu kirildi alnina saplandi.az kalsin gozunu parcalayacakti.ben bunlardan korktugum icin anasinifi diyorum esim de bir an evvel alismali.herseyi biliyor vs diyor.sanirim benm dedigim olacak bakalim
. aynı fıkırdeyım ve bu sene yollamama kararı aldım.umarım dogru kararı vermıssımdır.3 mart doğumlu oğlum
özel anaokuluna gitti
öğretmenimiz başlasın yapar diyor
bende yapacağına inanıyorum
ama neden diyorum
neden gitsin daha wcye kendi gidemiyor
kantinden bişey alamaz
birinini himayesine girmeye hevesli
pısırık
neden olsun
özel okul olsa belki gönderiridima am devlet okuluna gideceğinden
ben bu sene yollamaycağım
Benim kızımda Temmuz 2008 doğumlu çok kararsızım ilkokulmu anaokulmu
Ayrıca biraz minyon tipli ilkokula başlasa yapabilirmi bilemiyorum ne olur fikir verin bana
Şimdiden allah kolaylık versin sizede gerçekten Cok zormuş karar vermek ilkokula göndersem bi dert göndermesemmart sonuna kadar olanlar zorunlu göndermeyebilirsin.bu durum birazda çocuğun yapısı ile alakalı ezilir diyorsan gönderme ....
seneye bizimde başımız ağrıyacak bakalım biz ne yapcaz...
Temmuz 2008 doğumlularda rapor alması gerekiyormu acaba03/03/2008 doğumlu oğlum ver bende gönderme taraftarı değilim ancak rapor almak gerekiyormuş bu işkence bu rapor ileriki yaşlarında karşısına çıkarsa ne olacak
Temmuz 2008 doğumlularda rapor alması gerekiyormu acaba
Benim kızımda Temmuz 2008 doğumlu çok kararsızım ilkokulmu anaokulmu
Ayrıca biraz minyon tipli ilkokula başlasa yapabilirmi bilemiyorum ne olur fikir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?