2008 Kasm Anneleri Ankara bulumas

yasmin.28

Onun için yaşıyorum...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
9.089
0
156
Ankara
Kızlar dün buluştuk.Hava çok güzeldi ve Asorticim güzel bi yer seçmişti.Asortik işte canım..Yalnız kabap yoktu orda yan kafeye geçtik.Az sonra resimlerde göreceğiz havuzlu falan.Keşkem diğer arkadaşlar da gelseydi.Bi dahakine zıpalar olmadan geleceğiz. Fotoları yüklemeyi deneyeceğim.Gelen şekerlerim Asortim ve Hilalime teşekkürler...

Önemli not:Hilal resimlerdeki gibi kilolu değil.Fotoğraf makinasının azizliğidir. Duyurulur:))))))

İlk resim Hilalcim ve cadı ayy dilim sürçtü cici kızı AYSU Hatun:)

Son düzenleyen: Moderatör:
açıyım dedim sana ama tekrar olmuş sende açmışsın hadi mübarek olsun:)))

Hilal ve cadııı kızı Aysu.Dediğim gibi Hilal biraz kilolu çıkmış.Foto mak.iyi değildi:)))))

Asorti ve güzel kızı Eylül...Kayda geçen yediği erik sayısı 4:))))Erikli fotosunu da yükleyeceğim az sonra. Asorti doğum yapmamış gibi.Gayet formda bir hatun.Onunla ayakta foto çekinmemeye çok dikkat ettim:)))

Burda da ben ve 5 hatunun arasında sıkışıp kalmış zavallı yavrum Anıl:))))

yasmin lütfen acilen fotoğraf makinanı değiştir canım...
olduğumun iki katı çıkmışım allah allah:))))
incecik zarif bir bayanı makinanan ne hale getirmiş:)))

Kızlar çok tatlılar.Eylül sessiz, hanım hanımcık.Aysu da biraz sesli ,annesi böyle değil diyo.Ben hafif cadılık sesdim.Aşağıdaki fotoyu siz yorumlayın:)))))

Kızlar çok foto var.Ama süt sağmam lazım.Bir de çalışmam lazım.ışten atılacam valla.Biraz bekleyin...

ayy koptum şu resme yaaa...işte bi erkeğin hayatı boyunca en çok çektiği şey:))kadın dırdırı...yavrum şimdiden başlamış:)))))

cok hos gorunuyorsunuz hanımlar maasallah sızlere ve mınıklerınıze
fotolarınızın devamını beklıyoruz

ayrıca bır ayrıntı ben anıl beyı andınanın batusuna benzettım

ayyy cok tatlılarr
ahh ahh eylül olsaydı kesın senın oglusu ısırırdı kızım erkeklerı gorunce cok heyecanlanıyor hafıf bır vahsılık sezıyorumm :))

ha haaaaaa:))))
yavrum nasılda sıkıştırmış anılı...
çocuk saç baş yolacak hale gelmiş:)))):roflol:

cok hos gorunuyorsunuz hanımlar maasallah sızlere ve mınıklerınıze
fotolarınızın devamını beklıyoruz

ayrıca bır ayrıntı ben anıl beyı andınanın batusuna benzettım

Ona da benziyo.Aslında Beyazmeleğin Eymenine daha çok benziyo bakışları falan. Diyoruz ya bu erkekler heeep aynı:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…