2008 kasında dogum yapıcaklar

merhaba arkadaşlar, ben de yeni katılıyorum aranıza.Daha önceleri yazdıklarınızı okuyordum. Ben de kısmetse kasım annesi olacağım.Yalnız bir problem, benim SAT tarihimle bebeğimin ultrason görüntüsü arasında 1 haftalık gecikme olduğunu söyledi doktorum. Bir sorun olur mu dedim, bebeğin gelişti bak, dedi.Allah tamamına erdirsin inşallah, bütün annelerin. Muhtemel doğum tarihim 29 Kasım a.s.

arkadaşlar listemizde hamilelik haftası yerine son adet tarihi olsa daha uygun olur diye düşünüyorum. çünkü hamilelik haftamız hergün değişiyo di mi .ya da kolayına kaçıp direk beklenen doğum tarihini yazabiliriz bence. hepinize sevgiler

benimde 9kasıma denk geliyor.kendi doğum tarihimle aynı zamana denk geliyor.fakat ikiz oldukları için beklemezler dedi doktorum.kasım başı falan diyor.allah nasip kısmet eder inşallah....

merhaba benimde gebelik haftam 10+1 19 kasıma denk geliyor doğumum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. doğumununuz nasıl yapıcaksınız? ben epidural normal istiyorum.. ama tabi istemekle olmuyor :)

Ben Normal Doğum Istiyorum Inş. Bir Aksilik Olmaz Ise,..... Inş.

Ben 9+4 Teyim Benim Hesabima Göre, Ama Dr. A Göre 10 Haftalik :)))

Ben Normal Doğum Istiyorum Inş. Bir Aksilik Olmaz Ise,..... Inş.

EN SAĞLIKLISI..AMİN CANIM GEÇENLERDE SEZERYAN OLAN BİR YAKINIMI GÖRDÜM ONDAN SONRA KESİN NORMAL YAPMAYA KARAR VERDİM .. İNŞALLAH ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER.. BOL BOL DUA EDELİM..

SENİNLE ARAMIZDA ÇOK YOKMUŞ SON REGL TARİHİN NE?

BU ARADA ACAYİP DERECEDE CİNSİYETİNİ MERAK EDİYORUM.. ÖNEMLİ DEĞİL SAĞLIKLI OLDUKTAN SONRA YİNEDE İNSAN KIZIMI OLUCAK OĞLUMU MERAK ETMEDEN DURAMIYOR :smiley-cool:

SENİNLE ARAMIZDA ÇOK YOKMUŞ SON REGL TARİHİN NE?

BU ARADA ACAYİP DERECEDE CİNSİYETİNİ MERAK EDİYORUM.. ÖNEMLİ DEĞİL SAĞLIKLI OLDUKTAN SONRA YİNEDE İNSAN KIZIMMI OLUCAK OĞLUMMU MERAK ETMEDEN DURAMIYOR :smiley-cool:

merhaba benimde gebelik haftam 10+1 19 kasıma denk geliyor doğumum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. doğumununuz nasıl yapıcaksınız? ben epidural normal istiyorum.. ama tabi istemekle olmuyor :)

mehaba benimde 10+0 20 kasıma denk geliyo 1 gün varmış aramızda bende epidural normal istiyorum ama riskli diyorlar araştırdı mı hiç bende merak ettigim için soruyorum

mehaba benimde 10+0 20 kasıma denk geliyo 1 gün varmış aramızda bende epidural normal istiyorum ama riskli diyorlar araştırdı mı hiç bende merak ettigim için soruyorum

CANIM KİME SORSAN NORMAL RİSKLİ SEZERYAN RİSKLİ HERŞEY RİSKLİ.. ,İNSANIN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR.. TABİKİ MUTLAKA RİSKİ VARDIR İLLAKİ AMA ÇOK FAZLA İNSAN VAR EPİDURAL NORMAL YAPAN.. İNAN BANA RİSKİNİ FALAN DÜŞÜNMÜYORUM SIKMIYORUM CANIMI YANİ DÜŞÜNEREK O GÜN GELDİĞİNDE BELKİ ONA BİLE GEREK KALMAYACAK ALLAHIN İZNİYLE ...
ÇOK SEVİNDİM BU ARADA ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

ben hem kendim hesapladım internetden hemde doktorum söyledi 29 kasım

Son düzenleme:
arkadaşlar aslında haklısınız her kafadan bi ses çıkıyo ama ben korktuğumdan dolayı sezeryan istiyorum epiduralde biraz araşttırdım doğuma gelene kadar sancı çekiliyomuş rahimin 10 cm açılmasını bekledikten sonra iğne yapılıyormuş yani sonuç olarak sancı yine var tecrübelilere sordum zaten önemli olan sancı kısmı daha sonrasını sancıdan dolayı hissetmiyorsun bile uyuşturuyorlar dediler ama ben sonuç olarak istemesemde uyuttuklarından dolayı sezeryan diyorum allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

arkadaşlar aslında haklısınız her kafadan bi ses çıkıyo ama ben korktuğumdan dolayı sezeryan istiyorum epiduralde biraz araşttırdım doğuma gelene kadar sancı çekiliyomuş rahimin 10 cm açılmasını bekledikten sonra iğne yapılıyormuş yani sonuç olarak sancı yine var tecrübelilere sordum zaten önemli olan sancı kısmı daha sonrasını sancıdan dolayı hissetmiyorsun bile uyuşturuyorlar dediler ama ben sonuç olarak istemesemde uyuttuklarından dolayı sezeryan diyorum allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

SEN BİLİRSİN CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN.. BEN NORMALİ ŞUNUN İÇİN İSTİYORUM DOĞUMDAN 6 SAAT SONRA AYAĞA KALKIP TEK BAŞINA YÜRÜYEBİLDİĞİN İÇİN,SÜTÜNÜ GELMESİNİ BEKLEMEDİĞİN İÇİN,DOĞUMDAN SONRA GÖBEĞİNİN ESKİ HALİNE ÇOK ÇABUK DÖNMESİ İÇİN , HERŞEYDEN ÖTESİ ADI ÜSTÜNDE NORMAL OLDUĞU İÇİN.. İNAN BANA ALLAH OKADAR BÜYÜK Kİ YARDIM EDER BUNA İNAN..HANİ HEP DERLERYA SANCI ÇEKMEDEN ANNE OLDUĞUNU ANLAMAZSIN DİE :)

sezeryan istemeyin derim ben çünkü normal doğumun bir kadına öyle faydaları varki hem sezeryan bi ameliyat sonuçta

zeliha sana katılıyorum.. bu arada anneliğin hayırl olsun inşallah çok rahat olur doğumlarımız

selam arkadaşlar benimde dogum tarihim 2 Kasım Allahın izniyle.bende epidural normal doğum yapmak istedim ama daha sonra fikrimi değiştirdim.bi aksilik olmadıkça sezeryanda istemiyorum.eskiden epidural yokmus ki normal doğumun cok fazla faydası olduğunu biliyorum.bir de ben o sancıları çekmedikten sonra ne anladım öyle doğumdan öyle annelikten..bu arada sakın yanlış anlamayın benim canım çok tatlıdır ama gerçekten böyle düşünüyorum.bir de dogum yapan arkdaslarım anlatıyor.bebişleri dünya ya geldikten sonra bir ohhh çekiyorlarmış ki onlar anlattıkça ben rahatlıyorum sanki.ve doğum sonrası gelen yorgunluk ve o tatlı uyku isteği..işte bunları yaşamak için ben herşeye katlanıp normal doğum istiyorum.inşallahta öyle olur.Allah herkesin gönlüne göre versin..

Arkadaşlar bence şimdiden doğum stresine girmeyelim, ben normal doğum yaptım ama herkese mutlaka normal doğum yapın demiyorum, benimki çok zor bir doğum değildi fakat herkesin acı eşiği bir değil, zaten aralıksız sancılar geldiğinde karar kendinden ortaya çıkacaktır, acıya dayanamayacağınıza eminseniz veya sezeryan mecburiyeti doğarsa sezeryan olursunuz, ben yine normal istiyorum çünkü sancıya dayanabileceğini ve motive olunuca sancıların daha azaldığını farkettim,sonuçta bu sancıları uzun zaman çekmeyeceğiz ve her sancı bebişin doğum yolunda ilerlemesi demek, doğuma kimse kolay diyemez ama Rabbim o sabrı ve gücü veriyor, ben doğumdan sonra bütün arkadaşlara zorda kalmadıkça sezeryan olmayın dedim ama illaki normal olacak diye fazla dikişle doğumdan çıkmanın bir anlamı da yok ,herkese sağlıklı kolay doğumlar...

merhaba kizlar..bizde 6 kasimda bekliyoruz bebegimizi...

X