JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
2008 Kasim Bebekleri Cinsiyet
günaydın canım.. bakma sen babasının öle dediğine, onlar hem sölerler hemde severler..yerimseniben bide dünyaya gelsin sen ozaman gör.. kız çocukları babaya daha düşkün oluyo..bide cilve yapar babasına dünyalara değişmez.. eee öte yandan bende her babanın gönlünde yatan bi erkek çocuk olduğu kanısındayım.. bakalım bizimkinin cinsiyet ne olacak? sanki benimkide ufaktan erkek ister gibi ama oda farketmez diyo.. doktorum 12.haftada erkek gibi görünüyo ama kesin değil dediğinde eşimin yüzündeki mutluluk gözümün önünden gitmiyo..dedim geçen gün ya bizimki süpriz yapıp kız çıkarsa diye.. hayırlısı dedi benim için sağlıklı olması önemli dedi.. hadi hadi sen erkek istiyon gibi geliyo sanki bana dedim..eee tabi baştan doktor dediya erkek gibi görünüyo diye alıştırdım kendimi belkide ondan biraz garipserim diyo:bbo:
cennet kokulum Kayıtlı Üye
a.s Evet canım bizimde herkez erkek demişti o yüzden kesin erkek gözüyle bakıyordu hala bile yok yok erkeğe benziyo eminmi doktor deyip duruyolar hele bi dünyamıza gelsin gülücüklere başlasın ozaman yelkenler suya incek ama :asigim:
günaydın kızlar hepimiz cinsiyetleri ögrensekte bi an önce bütün eksiklerini tamamlasak dimi:)) benim doktorum 12 haftalıkken kıza benzettim dedi ama ben hep erkek hissediyorum dedigimde ozaman erkektir annelerin içine dogarmış.hayırlısı olsun allahım hepimize saglıklı bebişler versin.bu ayın 19 da gidicem bol çikolata yicem göstersin hemencik:) benim bebişlerim ikizdi birini 2 aylık kaybettik ve rüyamda gördüm öldü denen bebişim dogmuş ve kızmış şuanda karnımda ki erkekmiş belkide onun etkisinde kaldıgım için erkek hissediyorumdur dimi kızlar ben listede yokum yawww bende kasım annesiyim yawww:bbo:
Candan öte,candan ziyade Kayıtlı Üye
benim eşim de hep öncelikle sağlıklı olsun derdi ama önceliği kızdı biliyorum birkaç defa söyledi kız istiyordu daha yoğun ama erkek dedi doktorumuz, yine çok sevindi eşim o mutluluk çok hoş gerçekten hiç farketmez diyor hala ama kız olsaydı daha bir mutlu olacaktı gibi geliyor bana öyle hissediyorum yani
iyiki varsın meleğim Kayıtlı Üye
selam kızlar benim bebişimde erkek hemen açtı bacaklarını bize bacak bacak üstüne atmış oturuyodu ama biraz kurtlucana kıpır kıpır actı hemen doktor ölcümlerini yaparken ben cinsiyetini gördüm
Balışım________ 2 erkek Ddm__________erkek - kız Sakura _______1 erkek - 1'i ? Aryener_____________kız Asortie_____________kız (Eylül) Brooke______________kız (Defne) Darkinlife____________kız (Ceren) ebrutzcn____________kız Elmalı turta__________kız Ftutuk______________kız gulbeseker___________kız Hale87______________kız (Bennu Ecrin) hilal1975_____________kız (Cemre yada Gökçe) Hisem_______________kız Kyıldız_______________kız Mysever_____________kız Seha_______________kız Sudemmmm__________kız Tugba59_____________kız Yağmurrrr____________kız Setra________________kız(Bennu) Minik81______________kız _EsCApE_ ______________erkek ---***AppLE***---______erkek ata_tanem24____________erkek balkopugu______________erkek beklemek_______________erkek (Kerem) beyazmelek_____________erkek (Eymen) bublegum_______________erkek cimcime83______________erkek (Demirhan) ddm__________________erkek Deryaöykü_____________erkek derinxby_______________erkek Ebuka_________________erkek Ecemim2001____________erkek Eczevrim_______________erkek gülen _________________erkek (Halil) Gulsarı_________________erkek günayla________________erkek Hatzone________________erkek Karagözlü______________erkek Limmonn_______________erkek Maytap26______________erkek (Mehmet Akif) Minik Kalimero__________erkek nazoo_________________erkek pamukum1_____________erkek sekreter18282__________erkek (Ayberk) serayy________________erkek Tatlımelek_____________erkek Turti__________________erkek yagi1973______________erkek Aregon____________ Deryahakan________ Fater______________ Gülçiçek___________ Julianne____________ Nalam_____________ Nazlımelek_________ süar______________ yonca76___________ liva85______________ pamukum hayırlı olsun güzelim oğluşun
ya bende kaldım öğrenemyinler arasında, beni de ekleyin lütfen.. ama inş. yarın öğrencem bir aksilik olmazsa, bacaklarını da açarsa miniğimiz.....
HayaT BeNimLe GüSeL :)) Kayıtlı Üye
Balışım________ 2 erkek Ddm__________erkek - kız Sakura _______1 erkek - 1'i ? Aryener_____________kız Asortie_____________kız (Eylül) Brooke______________kız (Defne) Darkinlife____________kız (Ceren) ebrutzcn____________kız Elmalı turta__________kız Ftutuk______________kız gulbeseker___________kız Hale87______________kız (Bennu Ecrin) hilal1975_____________kız (Cemre yada Gökçe) Hisem_______________kız Kyıldız_______________kız Mysever_____________kız Seha_______________kız Sudemmmm__________kız Tugba59_____________kız Yağmurrrr____________kız Setra________________kız(Bennu) Minik81______________kız _EsCApE_ ______________erkek ---***AppLE***---______erkek ata_tanem24____________erkek balkopugu______________erkek beklemek_______________erkek (Kerem) beyazmelek_____________erkek (Eymen) bublegum_______________erkek cimcime83______________erkek (Demirhan) ddm__________________erkek Deryaöykü_____________erkek derinxby_______________erkek Ebuka_________________erkek Ecemim2001____________erkek Eczevrim_______________erkek gülen _________________erkek (Halil) Gulsarı_________________erkek günayla________________erkek Hatzone________________erkek Karagözlü______________erkek Limmonn_______________erkek Maytap26______________erkek (Mehmet Akif) Minik Kalimero__________erkek nazoo_________________erkek pamukum1_____________erkek sekreter18282__________erkek (Ayberk) serayy________________erkek Tatlımelek_____________erkek Turti__________________erkek yagi1973______________erkek Aregon____________ blinddate__________ Deryahakan________ Fater______________ Gülçiçek___________ Julianne____________ liva85______________ Nalam_____________ Nazlımelek_________ süar______________ yonca76___________ _
Son düzenleme: 10 Haziran 2008
ee beeenfisfisfis
ben yokum bu listede:1no2:
belli değil gerçi cinsiyetimiz kesin ama..
olsun..
olmayanlarıda yazmışınız
Kızlar benimde kızım olacak doktor taa 12.hafta yüzde yüz kız dedi bana
Hayat Şimdi Daha da Güzel Kayıtlı Üye
Balışım________ 2 erkek Ddm__________erkek - kız Sakura _______erkek - ? Aryener_____________kız Asortie_____________kız (Eylül) Brooke______________kız (Defne) Darkinlife____________kız (Ceren) ebrutzcn____________kız Elmalı turta__________kız Ftutuk______________kız gulbeseker___________kız Hale87______________kız (Bennu Ecrin) hilal1975_____________kız (Cemre yada Gökçe) Hisem_______________kız Kyıldız_______________kız Mysever_____________kız Seha_______________kız Sudemmmm__________kız Tugba59_____________kız Yağmurrrr____________kız Setra________________kız(Bennu) Minik81______________kız _EsCApE_ ______________erkek ---***AppLE***---______erkek ata_tanem24____________erkek balkopugu______________erkek beklemek_______________erkek (Kerem) beyazmelek_____________erkek (Eymen) bublegum_______________erkek cimcime83______________erkek (Demirhan) ddm__________________erkek Deryaöykü_____________erkek derinxby_______________erkek Ebuka_________________erkek Ecemim2001____________erkek Eczevrim_______________erkek gülen _________________erkek (Halil) Gulsarı_________________erkek günayla________________erkek Hatzone________________erkek Karagözlü______________erkek Limmonn_______________erkek Maytap26______________erkek (Mehmet Akif) Minik Kalimero__________erkek nazoo_________________erkek pamukum1_____________erkek sekreter18282__________erkek (Ayberk) serayy________________erkek Tatlımelek_____________erkek Turti__________________erkek yagi1973______________erkek Aregon____________ azo______________ blinddate__________ Deryahakan________ Fater______________ Gülçiçek___________ Julianne____________ liva85______________ Nalam_____________ Nazlımelek_________ süar______________ yonca76____________
Bebegimi rüyamda gördüüüüüüüüüüüm :teytey: ilk defa yüzünü gördüm acaba öylemi olucak açık sarı saç masmavi gözleri vardı:) cinsiyetini göremedim rüyamda ama bana bukadarıda yeter. Yengem senin çocugum almanlara benzicek bak görürsün dedi hemen anlatayım ona bari Kızlar sizede oluyomu bebeginizin oldugu rüyalar görüyomusunuz?
Balışım________ 2 erkek Ddm__________erkek - kız Sakura _______erkek - ? Aryener_____________kız Asortie_____________kız (Eylül) Brooke______________kız (Defne) Darkinlife____________kız (Ceren) ebrutzcn____________kız Elmalı turta__________kız Ftutuk______________kız gulbeseker___________kız Hale87______________kız (Bennu Ecrin) hilal1975_____________kız (Cemre yada Gökçe) Hisem_______________kız Julianne____________ kız Kyıldız_______________kız Mysever_____________kız Seha_______________kız Sudemmmm__________kız Tugba59_____________kız Yağmurrrr____________kız Setra________________kız(Bennu) Minik81______________kız _EsCApE_ ______________erkek ---***AppLE***---______erkek ata_tanem24____________erkek balkopugu______________erkek beklemek_______________erkek (Kerem) beyazmelek_____________erkek (Eymen) bublegum_______________erkek cimcime83______________erkek (Demirhan) ddm__________________erkek Deryaöykü_____________erkek derinxby_______________erkek Ebuka_________________erkek Ecemim2001____________erkek Eczevrim_______________erkek gülen _________________erkek (Halil) Gulsarı_________________erkek günayla________________erkek Hatzone________________erkek Karagözlü______________erkek Limmonn_______________erkek Maytap26______________erkek (Mehmet Akif) Minik Kalimero__________erkek nazoo_________________erkek pamukum1_____________erkek sekreter18282__________erkek (Ayberk) serayy________________erkek Tatlımelek_____________erkek Turti__________________erkek yagi1973______________erkek Aregon____________ azo______________ blinddate__________ Deryahakan________ Fater______________ Gülçiçek___________ liva85______________ Nalam_____________ Nazlımelek_________ süar______________ yonca76____________
Balışım________ 2 erkek Ddm__________erkek - kız Sakura _______erkek - ? Aryener_____________kız Asortie_____________kız (Eylül) Brooke______________kız (Defne) Darkinlife____________kız (Ceren) ebrutzcn____________kız Elmalı turta__________kız Ftutuk______________kız gulbeseker___________kız Hale87______________kız (Bennu Ecrin) hilal1975_____________kız (Cemre yada Gökçe) Hisem_______________kız Julianne____________ kız Kyıldız_______________kız lilywater_____________kız Mysever_____________kız Seha_______________kız Sudemmmm__________kız Tugba59_____________kız Yağmurrrr____________kız Setra________________kız(Bennu) Minik81______________kız _EsCApE_ ______________erkek ---***AppLE***---______erkek ata_tanem24____________erkek balkopugu______________erkek beklemek_______________erkek (Kerem) beyazmelek_____________erkek (Eymen) bublegum_______________erkek cimcime83______________erkek (Demirhan) ddm__________________erkek Deryaöykü_____________erkek derinxby_______________erkek Ebuka_________________erkek Ecemim2001____________erkek Eczevrim_______________erkek gülen _________________erkek (Halil) Gulsarı_________________erkek günayla________________erkek Hatzone________________erkek Karagözlü______________erkek Limmonn_______________erkek Maytap26______________erkek (Mehmet Akif) Minik Kalimero__________erkek nazoo_________________erkek pamukum1_____________erkek sekreter18282__________erkek (Ayberk) serayy________________erkek Tatlımelek_____________erkek Turti__________________erkek yagi1973______________erkek Aregon____________ azo______________ blinddate__________ Deryahakan________ Fater______________ Gülçiçek___________ liva85______________ Nalam_____________ Nazlımelek_________ süar______________ yonca76____________ son listemiz de şekillendi yine, maşallah kızlarımız atağa geçti şimdi, yakalayacaklar erkelklerimizi :dance: son istatistiklere göre 22 kızımız 33 oğlumuz var ikizlerimizle beraber
henüz geldim kızlar doktordan, dr. kıza benziyo dedi ama emin olmayalım dedi....tekrar bir teyit edicez... bir daha ki muyeneye ...............
farkında mısınız arkadaşlar gerçektende erken öğrenen arkadaşlarımızın çoğu erkek bebek bekliyorlar yeni öğrenenler de hep kız bebek bekliyor gerçektende erkek bebişler çbucak gösteriyorlar kendilerini :))) Allah tüm bebişlere sağlık mutluluk uzun ömürler versin
selam arkadaşlar aslında çok önceleri üye olmuştum ama sık sık giremiyodum siteye işlerin yoğunluğundan ama sürekli takip ediyorum girip okuyorum... Bende şu an 18 hafta 3 günlük hamileyim ..Allah nasip ederse bir kızım olucak cumartesi günü öğrendik.. Herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin rabbim
hoşgeldin duygu.. bi kız annesi daha he?:1hug:
cennet kokulum Kayıtlı Üye
33'e 25 kızlarımız yetişiyo maşallahhhh tüm bebişlerimize Balışım________ 2 erkek Ddm__________erkek - kız Sakura _______erkek - ? Aryener_____________kız Asortie_____________kız (Eylül) Brooke______________kız (Defne) Darkinlife____________kız (Ceren) ebrutzcn____________kız Elmalı turta__________kız Ftutuk______________kız gulbeseker___________kız Hale87______________kız (Bennu Ecrin) hilal1975_____________kız (Cemre yada Gökçe) Hisem_______________kız Julianne____________ kız Kyıldız_______________kız lilywater_____________kız Mysever_____________kız Seha_______________kız Sudemmmm__________kız Tugba59_____________kız Yağmurrrr____________kız Setra________________kız(Bennu) Minik81______________kız Gulizgul_____________kız Duygumutlu__________kız Blinddate____________kız _EsCApE_ ______________erkek ---***AppLE***---______erkek ata_tanem24____________erkek balkopugu______________erkek beklemek_______________erkek (Kerem) beyazmelek_____________erkek (Eymen) bublegum_______________erkek cimcime83______________erkek (Demirhan) ddm__________________erkek Deryaöykü_____________erkek derinxby_______________erkek Ebuka_________________erkek Ecemim2001____________erkek Eczevrim_______________erkek gülen _________________erkek (Halil) Gulsarı_________________erkek günayla________________erkek Hatzone________________erkek Karagözlü______________erkek Limmonn_______________erkek Maytap26______________erkek (Mehmet Akif) Minik Kalimero__________erkek nazoo_________________erkek pamukum1_____________erkek sekreter18282__________erkek (Ayberk) serayy________________erkek Tatlımelek_____________erkek Turti__________________erkek yagi1973______________erkek Aregon____________ azo______________ Deryahakan________ Fater______________ Gülçiçek___________ liva85______________ Nalam_____________ Nazlımelek_________ süar______________ yonca76____________
Son düzenleme: 12 Haziran 2008
hoşgeldin duygu.. bi kız annesi daha he?:1hug:
hoşbulduk canım. yerimseniben rüyamda hep erkek bebek görüyodum ama rüyalar tersine çıkarmış demek.:1rolleyes: erkek kız fark etmez sağlıklı olsunda önemli olan o ..