• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

Nazlışım hoşgeldin cnm herzaman söleme ihtimalleri yok haftasonları geliyorlar arada kızdırmak için yapıyorlar o problem değilde uyutmak içinde olsa söylenmemsi lazım ya bence psikolojileri için hiç ii değil :(
Pasinim cerrahi uzman yapmıştı bnmkini lokal anestezi ile yaptı ama benimki enfeksiyon kapmıştı biraz acılı oldu normalde pek acımaz sanmıyorum birde bnmki tam şakata cnm
Çilekom sende hoşgeldin eğer bende çalışmayıp evde olsaydım bunların hiçbiri yaşanmazdı kuzuma ben bakamıyorum dolayısıyla günün özetlerinden ne olduğunu anlıyorum birde işten eve gelince acayip yorgun oluyoruz daha doğrusu yoldan değil hiç dinlenemedim ondan dolayı yorgunum tahammülüm yok yoksa çalışmadan önce arda paşamda kafasına göre takılırdı hep annemlerlede öle takılıyor dağıtıyor vuruyor kırıyor ama uyku zamanı böle bi yöntem kullanıyorlar hiç doğru değil konuşmam lazım
Polip hatun hoşgeldin kreş olayını bizde düşündük ama 2 yaş şuan için erken mecburi olsam tabii ki bende yollarım ama annem var şuanda bu sene idare etsinler seneye oyun gurubuna vericem zaten kuzumu bende istiyorum gelişimi için çok ii anaokulu ve oyun gurupları

cıg pırasa mı :53:
kız pısmısını yedıremıyorum adama cıg yenıyormus bu nımet desem alırım agzımın payını valla

bılemıyorum az once agır bır yemek yedım patlamak uzereyım maden suyuna saldırdım zorum neyse o kadar yıyecek
aksama acıkınca dusunucez artıkın su an tokum ya hıc dusunmek bıle ıcımden gelmıyor

Nazlışım hoşgeldin cnm herzaman söleme ihtimalleri yok haftasonları geliyorlar arada kızdırmak için yapıyorlar o problem değilde uyutmak içinde olsa söylenmemsi lazım ya bence psikolojileri için hiç ii değil :(
Pasinim cerrahi uzman yapmıştı bnmkini lokal anestezi ile yaptı ama benimki enfeksiyon kapmıştı biraz acılı oldu normalde pek acımaz sanmıyorum birde bnmki tam şakata cnm
Çilekom sende hoşgeldin eğer bende çalışmayıp evde olsaydım bunların hiçbiri yaşanmazdı kuzuma ben bakamıyorum dolayısıyla günün özetlerinden ne olduğunu anlıyorum birde işten eve gelince acayip yorgun oluyoruz daha doğrusu yoldan değil hiç dinlenemedim ondan dolayı yorgunum tahammülüm yok yoksa çalışmadan önce arda paşamda kafasına göre takılırdı hep annemlerlede öle takılıyor dağıtıyor vuruyor kırıyor ama uyku zamanı böle bi yöntem kullanıyorlar hiç doğru değil konuşmam lazım
Polip hatun hoşgeldin kreş olayını bizde düşündük ama 2 yaş şuan için erken mecburi olsam tabii ki bende yollarım ama annem var şuanda bu sene idare etsinler seneye oyun gurubuna vericem zaten kuzumu bende istiyorum gelişimi için çok ii anaokulu ve oyun gurupları

hayırlısı olsun tabi kuzunu en iyi tanıyan sensin ben 1 yıldaha kafa izni alırdım.çalışma dururmumda mecburi bi durum yoktu ama benim kuzum evdeki sağlıklı müddetini doldurmuştu.bi an önce sosyal hayata karışmalıydı kocayla ortak kararımız buydu.anneanneler babaanneler çocuk küçük verme kreşe olmadı biz bakarız dediler. çok anlamadılar ama onlara anlatmaya çalıştık çocuğun artık evden sıkıldığını ki ben onla akşama kadar yaz kış fink atardım sokaklarda parklarda avm lerde.deli gibi oyun oynardık olmadı küveti doldurur bişeyler yüzdürürdük evin altını üstüne getirirdik sonra birlikte temizlerdik:90:uyku yemek ve oyuncak saatiyle sınırlıydı evde durduğu.öyle bi tempoda bile sıkılabiliyorsa ihtiyarlarla sıyırırdı kafayı çocuk.ve şimdi çok doğru bi zamanlama olduğunu görüyorum.tabi bu bizim için geçerli her çocuk farklıdır herkez çocuğunu çok daha iyi tanır.

cıg pırasa mı :53:
kız pısmısını yedıremıyorum adama cıg yenıyormus bu nımet desem alırım agzımın payını valla

bılemıyorum az once agır bır yemek yedım patlamak uzereyım maden suyuna saldırdım zorum neyse o kadar yıyecek
aksama acıkınca dusunucez artıkın su an tokum ya hıc dusunmek bıle ıcımden gelmıyor

çiğ ben yerim püsküllerini,saplarınıda onlara pişiririm.hoş benim herifte yer çiğ ama yemek yerine değil salata niyetine yemek yanında yani

haklısın aslında bende sıkıldığı taraftarıyım düşünmüyorda değilim versem mi vermesem mi diye ama annemler istemiyorlar seneye diorlar kafam çok karışık valla şu evler satılsa güzelce bir düzenimizi kursak neyin ne olduğunu bilsek rahatlayacağımda şuan beynim fıkır fıkır 3 sene daha kafamı bulandıracak durumlar olucak onlar fazla sıkmayacak beni ama şuanki durum belirsizlik ve beklemek ve hayatta en sevmediğim şeyde belirsizlik ve beklemek

Ben geldim yavrular.Akşam babamın doğumgünü.Elimde çoktandır kaşınıyodu.Babama mont gibi triko aldım, kendimede kazak:( Hem gezdim, hem işimi hallettim.60 Milyını da bayıldım:Hiç para tutamıyorum ya.Ünlüler gibi bigün sokakta kalacam:((

Kreş ve bezelerden konuşulmuş.Estetik sorun olmadığı ve zarar vermediği sürece doktorlar almıyolar sanırım.Kreş konusunda da ikinci bebeyi yaparsam gönderme ihtimalim var.Bakalım, hayırlısı:)

haklısın aslında bende sıkıldığı taraftarıyım düşünmüyorda değilim versem mi vermesem mi diye ama annemler istemiyorlar seneye diorlar kafam çok karışık valla şu evler satılsa güzelce bir düzenimizi kursak neyin ne olduğunu bilsek rahatlayacağımda şuan beynim fıkır fıkır 3 sene daha kafamı bulandıracak durumlar olucak onlar fazla sıkmayacak beni ama şuanki durum belirsizlik ve beklemek ve hayatta en sevmediğim şeyde belirsizlik ve beklemek

sıkma canını su akar yolunu bulur

ardaya biraz daha fazla zaman ayır hani onlarla yapamayacağı şeyler yap resimdir hamurdur legodur saklanbaç falan filan
korkutma işide saçma geldi ya:50: bırakın boşver zaten korkutmasan bile korkuyu öğrendikleri dönem bide böyle bişeye hiçç gerek yok

yasmınım babacıgının dogum gunu kutlu olsun
bu ay bende pek bır musrıf goruyorum kendımı
hıc elımde tutmuyorum habıre alır oldum kendımı tutmam lazım

polıpe pırasanın cıg yendıgını bılmıyordum canım
benı acmaz ole seyler pek

sedacım cok kasma kendını
merak etme hersey en guzelıyle olacak ınsa allah

Kızlar hatırlıyo musunuz çocuğunuzun yeteneğini keşfedin diye belaş kitaplar istemiştik ve gelmişti. Sonra beni aradılar o kitabı gönderen yayınevi.Boyut yayınevi..Anaokuluna kadar gerekli tüm bilgilerin , edinilmesi gerekli yeteneklerin olduğu bir eğitim seti önermişlerdi.Ben aldım o seti.200 Küsür fiyatı. Şimdi babaanneyle evde ona bakıyolar.Seda eğer annen yapabilirse onunla hem eğlensiz hem öğrensinler. Kayınvalidem öğretmen benim.Sabırla ilgileniyo:)

yasmınım babacıgının dogum gunu kutlu olsun
bu ay bende pek bır musrıf goruyorum kendımı
hıc elımde tutmuyorum habıre alır oldum kendımı tutmam lazım

polıpe pırasanın cıg yendıgını bılmıyordum canım
benı acmaz ole seyler pek

sedacım cok kasma kendını
merak etme hersey en guzelıyle olacak ınsa allah

tEŞEKKÜR EDERİM AŞKIM:)

ay bende ne yemek yapacağım diye düşünmeyi sevmiyorum yaa...
dün akşama kadar düşündüm mutfağa girdim pirinç pilavı ile köfteli patates yemeği yaptım çıktım...
azcık var bugünede yanına ek bişeyler yapmam lazım kuzularada çorba gibi bişeyler yapılacak daha biz ayrı onlar ayrı nereye kadar gidecek bakalım...gerçi kerem köftelerden yedi ama pilavı seven çocuklar yemedi akşam sonra çorba yaptım kerem içti kaan çikolatalı ekmeğe gömüldü.. ikiside benim kuzu ama biri azda olsa herşeyden iyi kötü yer biri seçici.. kerem kaan yüzünden yemez oldu bu ara ..:((

polip hatun iyi etmişin kreşe vermekle dediğin gib alışık olan çocuk çok sıkılırdı evde...
bu arada ben zeytinyalı pırasyı severim benim adamda yer.. bazen inceyse yeşil soğan niyetinede yenebilir babam çok yerdi.. işde taze ve ince ise benimkide yer çiğ olarak yemeğin yanında ama epey oldu yemeyeli..:))

yasmin evet benide iki kere aradılar çokta dil döktüler biri bayandı biri erkekti ama almadım ben..
bbanın doğum günüde kutlu olsun.. güle güle giysin hırkasını..

Yasommm annem hayatta ilgilenmezz hiç sanmıyorum oğluşumun evde bir sürü legoları yapbozları var dün öle yapmaya çalışıyordu kuzum beni çağırdı yanına ilgilenmem için ama yorgunluktan yanına gidemedim bilem şuan çok üzülüyorum fazla geri planda kaldı kuzum taşınmaydı vs akşama gidip hamurlarıyla yapbozlarıyla oturup oynayacağım haftasonuda yokum evde kocişte Cumartesi çalışıcak 1 e kadar ben 4 te çıkıcam eve gitmemiz 66 gibi olur :( Pazar yine yokum ertesi hafta Cumartesi die evlilik yıldönümü için gidicez ardayıda götürsem mi yanımda acaba değişiklik olur ona da kocişe söledim oda dioki bende düşündüm ama evlilik yıldönümünden çıkar olay dinlenme gibi birşey olur die olsun ya ben oğluşumuda götürmek istiyorummm :( kıyamam kuzuma bennnn

selam kızlar
aman işler yoğun giremiyorum her vakit
akşama ne yimak yapcam bende bilmiyorum
geçen akşam mantarlı ıspanak yaptım
bizim yemekhanede görmüştüm
bişey farketmedi ıspank tadı aynı yine de mantarlar arada değişikilk oldu:)
bugune de az barbunya pilav ve ıspanak kaldı
kayınvalidem de var
o olmasa bize yeter de artar bile
ama ek yapmak lazım:((
ıyy valla ne yemek yapıcaz derdi beni sinir ediyor
güya rejim yapıyorum ya herşeyi de yiyemiyorum zaten offff
oğlana başka yemek yaptırıyorum kayınvalideme:))
içine kıyma mercimek bulgur falan da koyuyoruz hala ama ezerek yediyoruz
yemek gibi yani bir nevi
benim annemde yeğenime bakıyor bakıcıyla birlikte
kayınvalidem 2 ay burda
şimdi şubat tatili diye kaynım ve kayınpederimde geliyor c.tesi sabah
3 hafta burdalar:52:
ayy ne pok yirik bilmiyorum o kadar kişi
döt kada evde:)
böyle işte oğlanımın çenesi düştü
ama kimsenin yanında fazla konuşmuyor evde bıdı bıdı
kayınvalidem de bunu ajansa yazdır ne derse söylüyor yapıyor diyo ama
dedim o kimsenin lafını dinlemez hemde hiç konuşmuyor gibi bişey yabancının yanında
kızlarda gördü işte ama öyle değil normalde
dün yoğurt yicen mi oğlum dedim
bana ;ben yedim bugun babaannemle dedi:))
bugun dedi yaa ne biliyim bize çok acayip geldi ilk kez kullandı da:))

seda ben olsam götürürdüm ama bakma bana ben daha 2 yıldır onsuz iş haricinde hiç biyere gidemedim gitmedim içimden gelmedi:69:

yasmin para dediğin harcanınca güzel babana da nice mutlu yıllar dilerim:80:

nazlım merhaba:80:

pasin ben çocukken sokakta oynarken annem içeri sokacak korkusuyla bahçeden beslenirdim çiğ sebzeler çocukluktan kalma tutku
:emir_bebek:

derınım maasallah bayagı kalabalık olacaksınız

anaokulu meselesını herkes sanırını onumuzdekı yıl dusunuyor
bız aslında bır yer ıle anlastık gıbıydık ama babacım gondermedı
kıyamam ogluma daha herseyı anlatmıyor ezılmesın oglum o benım evımın padısahı dedı
sımdı evde tepesıne cıkarıyor sıpayı
ama onumuzdekı yıl kacarı yok
anlasmamızı babamın goturup getırmesı sartıyla yapmıs bulunuyoruz

hos benım danam hergun dısarıda
az once gırmısler ıcerı dede torun
yolda benım kuzu aglamıs dedesını kızmıs ona
telefonda bana dıyor kı
anne ben eeee dedım
dede de bana hııııııı dedı
sıpacık

seda yeni taşındığın yerde varsa eğer gönderebilceğin bir yer
bence gönder gitsin
evde annen eğer fazla ilgilenmiyorsa yazık çocuğa
bizde annem de baksa babaannesi de baksa
bir kere gündüz tv yasak
açamazlar:)) buğranın seyretmesini istemiyoruz zaten
buğra ile oynamak zorundalar başka iş yapmayın diyorum
sadece ona yemek yapmak gerek
gece bende yaaprım ama daha yemeden bayatlamasın diye gündüze bırakıyorum o işi
kendimize yemek yaparım geceleri
eğer buğra uyuduğunda vakit bulursa kayınvalidem de yapar arada
ama esas iş onunla oynamak
yapboz kuruboyalar legolar falan filan uğraşacak adam lazım başına
babaannesi masal anlatıyor ona:)) kitap almıştım
benimkide kuzu gibi dinliyor
yasmin in dediği setten bende alsammı bilmiyorum
kardeşim minikler için olandan almıştı kereme
Sabiha Paktuna yı severim zaten alabilirim belki bilmiyorum şimdi de
okul öncesi eğitim üni.şansını %85-90 arttırıyormuş biliyormusunuz:)) çok önemli gerçekten
evde verebilceklerimiz bir yere kadar

merhaba kızlarr
artık iyice bunaldım ya yok yıl sonu,yok vergi dönemi iyice koptum hayattan:(
bu böyle şubat sonuna kadar sürecek valla iice bunaldım yazın rahatlığı tek tek çıkıyor
bide mart başında olağan kurul var bide ona hazırlanıyorum off allahım bitse hayırlısıyla yaaa:37:
yağmur düzeldi çok şükür ağlamalar kesildi şimdi eski bitanecğim tekrar döndü yemek de yemeğe başladı annem de çok güzel bakıyor sağolsun eve gider gitmez elimi hiçbişeye sürmeden kuzumla oynuyorum ve dizilerime bakıyorum annem sahiplendi her işimi:))))

bende seneye göndericem sedacım dün kuzenime gittik kızı var yağmurdan tam 1 yaş büyük allahım bi şarkılar öğrenmiş herşeyini kendi yapıyor nasıl gıpta ettim seneye eylülde bizde açıcaz inşallah sezonu bu arada çiş olayına başladık bakalım ne olacak:)))

Back
X