• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

günadın kızlar
sedacım çok sağol canım okuyanlardanda dua edenlerdende Allah razı olsun
şuan ameliatta bıdık inşallah iyi geçer ve çıkan parçanında sonucu iyi olur
abisi bizde kaldı gece oğlumunda servisten arkadaşı aynı okulda okuyolar çocuğun havası değişsin gelsin dedim çok bunalmış bu işlerden fatihle beraber yattılar iyi oldu
şu semerkand evlerine bende baktım netten acaip güzel hoşuma gitti öle dolanırken bi eve bittim 290 bin ama dubleks ve içi harika döşenmiş tam tarz banosu mutfağı falan siyah böyle ben çok severim siyah rengi burcumun özelliği:)
lorecim sende iyi yapmışın canım şeytan azapta gerek bazen

Günaydın pasinkom ii gezmişsin ne güzel değişiklik olmuştur arada ii gelio
Kocişlede anlaşma imzalanmış gözün aydın
Offfff cnm sıkıldı yaaa annem ablam arda uyusun die sürekli mustafa geliyor palyaço geliyor yada dışardan tık tık die ses gelse mustafa geliyor falan diolar uyutucakları zaman bende duya duya dün öle dedim çocuğa çok yanlış yaa psikolojisi bozulacak kuzumun tık tık die gelen seslerden ürküyor korkuyor gidince annemlerle konuşayım bir daha öle demesinler sinik bi çocuk olur ürkek olur pofff moralim bozuldu yaa yiğenlerime de sinir oluyorum ablamda bunu çok yapıyor çocuk korkusundan yatağa sinip uyuyor yavrum söylediğimde de yiğenlerim inadına yapıyor pofffffffffff iyice bi konuşayım bir daha asla yapmasınlar canım çok sıkıldı

günaydın maytabım Allah kabul etsin cnm inşallah güzel geçer kısa zamanda düzelir yüce rabibim ailesine bağışlar küçük kuzuyu
Semerkand evleri bize çok yakın daha inşaat aşamasında temeller atılmış yeni bir oluşum ama süper bir konumda fiyatlar çok yüksek ama yer güzel konum harika iç mimar dış mimar müthiş o fiyatları istemeleride çok normal bizede nasip eder inşallah Allahım

inşallah sedacım ben yaşayamam öyle yüksek binalarda alışmışım müstakil yaşama 10 seneden fazla oldu fatihte 12 katlı evde oturuyoduk 5 .katta şuan nasıl yaşadığımı düşünüyorum ciddi olarak
ama ev harikaydı yalnız konum olarak bilmem de içi tarz döşenmiş mutfak ve banyolarıo tam istediğim gibiydi .
bende yatırım amaçlı düşünüyorum ama buralarda çekmeköy taraflarında güzel evler var orda düşünüyorum

hmm evet çekmeköy taraflarında çok güzel evler var sana b.düzü alakasız olur zaten :D bende mesela hayatta müstakilde yaşayamam hırsız fobim çok yüksek ne kadar güvenlik vs olsa da 4-5 katlı bir apartmanda oturmayı tercih ederim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Sabah sağlık ocağına gittim.Diyetisyen kan tahlili istemişti.1 Ay ertelemiştim.Onları yaptırayım dedim.Salı ve çarşamba yapılıyomuş.Gribim biliyosunuz, onun için ilaç yazdı.Gece Anılla kavga ettik, babasıyla uyudu.2 Gündür saat başı anneleyip yatakta ayağa dikiliyo.Hastayım bulaştırmak istemiyorum.O yüzden yanında yatmak istemiyorum.İnatlaştı sende yat diye.Sonra bağrışmalar falan babası geldi uyumuşlar beraber.Ben ayrı yatıyorum kocadan:((

Seda Allah kabul etsin..

Maytabım geçmiş olsun kuzusuna arkadaşının.Allah şifa versin.

Lorem sende kocayla düzeltmişsin arayı.Gözü aydın:)

sağol yaso hatun sağlık ocağında diyetisyen mi var kııı
bnmde şakağımda beze var aldırmıştım yine çıktı ve ağrıyor en kısa zamanda halletmem lazım mart sonu bitiyor burda işim şuan izin istemek istemiyorum ama elmacık kemiğime kadar vurdu ağrı resmenAnnemi aradım şimdi arda çok huysuzluk yapıormuş babam çıldırıyormuş düzenimiz bozuldu madem güvenmiyolardı evlenmeselerdi vs vs die haklı adam 70 yaşında neredeyse kafası kaldırmıyor ablamda yok arda da sıkılıyor evd poff çare bulmam lazım

sağol yaso hatun sağlık ocağında diyetisyen mi var kııı
bnmde şakağımda beze var aldırmıştım yine çıktı ve ağrıyor en kısa zamanda halletmem lazım mart sonu bitiyor burda işim şuan izin istemek istemiyorum ama elmacık kemiğime kadar vurdu ağrı resmenAnnemi aradım şimdi arda çok huysuzluk yapıormuş babam çıldırıyormuş düzenimiz bozuldu madem güvenmiyolardı evlenmeselerdi vs vs die haklı adam 70 yaşında neredeyse kafası kaldırmıyor ablamda yok arda da sıkılıyor evd poff çare bulmam lazım

Yok tontişim.Özele gidiyorum ama istediği tahliller pahalıymış.O yüzden aile hekimi sevketsin diye gittim.Sağlık ocağında kan alıp il sağlık müd.lüğü laboratuvarına gönderiyolarmış.Hepsini yaparım tahlillerin dedi.

günaydın kızlar,
maytabım önce senle başlayım bende okudum yasin canım inşallah ameliyatı başarılı geçmiştir sonuçta kötü çıkmaz inşallah.. Allahım şifa versin tez zamanda bu bebişe...
lorem kocişe sinirin yatışmış güzel..... valla tatlılar bana kaldı benimkide pek sevemz arada önüne koyarsam yer çocuklarda az yiyor tamamen bana kaldı azar azar yiyorum aslında bu tatlı işi olmasa azcık hafiflermiydim bilem hafta başından beri başka şeylerde azcık azcık gidyor ama yinede önxcekine oranla az yiyoruım kendimi frenliyorum tatlı konusnda ee tabi yakmak içinde göb ek atıyordum bu ara kzuların peşinde koşmaktan onada gerek aklamadı..:))
sedoş benim kudurklarında gogillisi var babası nereden uydurduysa gece uyuturken ışıkları söndürüyoruz sallarken gogilli geliyor dedikmi kalkmıyorlar ama sadece geceye mahsustu..ablan felan neyse sadece uyuturken söylüyormuş ama yiğenlerin her fırsatta diyorsa daha çok korkabilir kuzun haklısın...
biz ikisyle başa çıkamadığımız için uydurduk zaten şimdi gogilli olmadığını anladılar çok akıllılar şimdiki kuzular ya hiç tınlamıyorlar tamamen karanlık yapıp sessiz ortamda uyutuyoruz artık...
yasminim sanada geçmiş olsun... anıl, tabi babadan çok sen daha ilgilisin ya zor olmuş senden ayrılması..adamdan hastayım diyemi kzıdığın içinmi ayrı yatıyon ne diyim bilemedim kocanında bir değil iki değil hep bunu yapıyor azcık burnu sürtse daha iyi olur belki zaten aklı başka bişeye kayınca gelirler... bizde bir ara kötüye gidiyorduk çocuklar yetmiyormuş gibi birde o bunaltıyordu ama çok şükür iyiyiz kaç gündür ufak tefekleri görmüyorum artık...:32:

Son düzenleme:
Nazlım önce o hastalandı, ondan bulaşmasın diye pazartesi günü ayrı yattım.Sonra beni kızdırdı.Dün gece sen iyice cozuttun.Kocayı boşladın diyo yüzsüz şey.Bende istemiyorum dedim.Ayrı yattım.Şimdi de ben hastayım:(

ben de geldım
gecmıs olsun yasmınım
kuzular hepten tavan yaptırıyorlar sınırlerı bu hastalık zamanlarında
allahtan baba gırmıs devreye
kocısın ıcın de allah yardımcın olsun canım

sedacım beze aldırmak ıcın ılk once hangı doktora gıtmek gerekıyor nasıl alıyorlar canım
bende de var aldırmam lazım ama tırsıyorum
babanda haklı canım kuzular cok huysuz donemdeler ya cekmıyordur kafası

nazlımelek afıyet olsun mamaların

selam millett,caillou izliyo deniz iki dakka yazayim hemen.

sedosum Allah kabul etsin canim,insl.dualarin yerini bulur.

maytabim AllH ACIL SIFALAR VERSIN INSL.ARKADASININ BEBEDGINE.

lorecim olayi bilmiyorum ama ates kes ilan edilmis anlasilan:)

yasom gecmis olsun kuzum,iyi bak kendine.

nazlimelegim selam fistigimm....

vallahi bizim korkutma birseysimiz yok,pasam nasil isterse öyle uyuyor.bu ara ayagimda uyumaya alisti yine.
hastayken co knazliydi bende hep ayagimda tuttum öglenleri simdi biraktigim an uyaniyor,bende bidaha zorlamiyorum.yani 3 gündür ögle uykumuz tas catlasin yarim saat.sonra uyanip salla beni diyor.bende inat ettim sallamiyorum alisir eninde sonunda.

iste böyle bizden,dün avm`ye gittik aksam,yemin ediyorum rezil etti bizi.raflardaki herseyi indirdi.gecereken elbiseleri firlatti,bi baktim ayakkabilarini cikartmis ciprapla geziyor:))))))))))fenalik geldi ciktik hemen.

yemek yapmak diilde ne yapsamki diye düsünmekten nefret ediyorum.

varya evimin icini görseniz yuh dersiniz,bomba düsmüs gibi suan..

caillou bitsin süpürüp topluycaz insl.ayy fenalik geliyor evi böyle gördükce.

şu dönem arda kreşte olmasa napardım bilmiyorum orda tüm elektriğini boşaltıyor hafta sonu akşama kadar bakıyorum ve seni kreş paklar kuzum diyorum.arkadaştı etkinlikti derken yorulup kafayı dağıtıp geliyor.yaşlandı artık anneanneler babaanneler zor bazen benim bile yorulduğum oluyor:97:

al bendende o kadar yemek manasında yani dün nohut pilav ikilisi salata ile serviz edildi
bugün ne pişirecemişiz
evde pırasa var ama baba oğul için çok içaçıcı bi yemek olmaz şimdi pişirsem bende çiğyiyeyim diye aldımdı ama kökleri ni olmadı hafta sonu kendime pişiriyim bayılırım zeytinyağlı pırasaya

ama bu akşama ne yapsak ne yapsak
:97:

Back
X