- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #99.921
ayrica mucuyu goruyorum,nbrr kis?
meraklı 6 dene ziyaretçi miz var maşallak patlattık reytingleri sabah sabah hahahaa:80:
nazlı kuşum iyiyim ya şükür diyeyim haftasonu çok akraba gördük şiştim ben yine
iyi gelmiyorlar bana karıların muhabbeti
çocuğun oturmasına bi kulp kalkmasına ayrı bi kulp taktılar geldik.sonunda benimkide duymuş anasının ısrarla bu geç konuştu demesini şaka falan yapmıyor ciddi ciddi söylüyor enteresan dedi.ısrarla 1 yaşında onun oğlunun 4-5 kelimelik cümle kurduğunu söylüyor.sonra ben kalabalık bi ortamda dedim görümceler falan yok öle bişey dediler.aman karuıştırmışım 1 yaşmı dedim bilememişim demişti baya oldu bu muhabbet olalı ama kesilmedi hala ısrarla söylüyor sanırım benim ona bişey dememi bekliyor.ne yapsam bilemedim.işin garibi 4 yaşındaki torunlarından birisi daha 6 aydır yeni cümle kuruyor ama ona geç konuştu demiyor.dün herkez aa ne kadar güzel konuşuyor bu çocuk diyor o ısrarla yok be ne dediği anlaşılmıyor diyor walla bilemedim ne diyeceğimi
yasemin hakikaten ben de kocamda dünden sonra bi anlam veremedik.allahtan çocuğumu biliyorum hani gerçekten aslı astarı olsaydı dediğinin bu kadar töleranslı olabilirmiydim bilemiyorum.ama ben sebebini merak ediyorum maksat ne olabilir.çocuk üstünden benle uğraşmakmı ne yani hangi hastalıklı zihniyet 2 yaşındaki bebeyle sidik yarıştırırki çok korkuyorum bi patlarsam elimden kimse alamaz diye
anamı felan aramam da çok kalabalık akraba ortamından bende pek hazzetmem..
Birde her kafadan bir ses çıkarsa daha fena...
Bu kadının senle alıp veremediği ne olaki her seferinde ısrarla söylüyor bunu.. Benim kuzuları görse bunlar dilsizmi der heral maşallah senin yasminin çilekonun lorenin kuzuları çok güzel konuşup derdini anlatıyoırlar daha ne olacak hele seninki kreşede gidiyor çok şey biliyor bizmkilerin çoğundan...
Kayananalar niye gelinlere takık olurlar ya sana varsa gıcıklığı neden kuzudan çıkarıyor tuhaf...4 yaşındaki torunda muhakkak kızındandır laf etmediğine göre .. Değilse sana takmış bellii..:))
dediğin gibi senden laf mı bekliyor bak bana bunuda dedi demek için..
Neyseki benimkilerden çok uzuaklardayım yakındaykende olmadı şükür böyle vakalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?